Rowenta for Elite

Het merk Rowenta is onder de beautyliefhebbers vooral bekend geworden door haar stijltangen en krultangen. Wisten jullie dat Rowenta een lijn heeft in samenwerking met het bekende en grote modellenbureau Elite? Deze lijn heet Rowenta for Elite Model Look. In deze lijn zitten diverse hair styling apparaten waarbij je je eigen model look kunt creëren. Het Rowenta for Elite Model Look assortiment wordt in maarliefst 90 landen over de hele wereld verkocht en ik laat je vandaag zien welke producten er onder andere in dit assortiment zitten!

rowenta_fohn

Infini Pro 2200 Elite föhn

De Infini Pro is een krachtige haardroger. Deze haardroger heeft een erg lange levensduur, dit komt doordat er een professionele AC motor in zit. Je kunt precies te werk gaan door de smalle blaasmond. Ook heeft deze föhn een ionische en keramische functie en houden je haar optimaal in conditie.

De volume diffuser kun je gebruiken om je haar wat extra volume te geven – of om je krullen mooi in model te föhnen. Zelf gebruik ik regelmatig een diffuser en in combinatie met wat haarmousse kun prachtige krullen kweken. Deze haardroger is erg strak vormgegeven en felroze knop vind ik echt een leuk detail!

rowenta_tang

Easy Stylist

Op het eerste oog lijkt dit een simpele stijltang, maar niets is minder waar! Door de afgeronde platen van deze Easy Stylist kun je met deze tang ook hele mooie krullen creëren. Twee vliegen in één klap! De platen zijn voorzien van keratine en de mineraalsteen tourmalijn. Keratine zorgt ervoor dat je haar sterk en elastisch blijft, de tourmalijn zorgt voor glans en dat je haar niet zo statisch wordt.

De temperatuur kun je het beste afstemmen op de dikte van je haar. Heb je dun haar, ga dan liever voor een lagere temperatuur. Heb je heel dik haar, zet hem dan iets hoger. Voordat je begint, gebruik altijd een product dat je haar beschermt tegen de hitte. Je haar steilen doe je door kleine plukjes te pakken en langzaam door het haar naar beneden te gaan. Krullen met een stijltang is wat lastiger. Pak een klein pluk, zet je stijltang erin, draai de pluk één keer om de stijltang heen en haal de stijltang langzaam naar beneden. Resultaat: Een prachtige krul! Doe wat haarlak in de krul, zodat hij niet zo snel uitzakt.

rowenta_borstel

Krulborstel Elite

Je haar drogen en in model brengen kan met deze krulborstel! Je kunt hiermee een natuurlijke slag en veel volume creëren. Deze krulborstel heeft 3 verschillende accessoires: Een krulborstel van 20mm, een van 38mm en een concentrator. De borstel heeft 3 temperatuurstanden én een koelstand waarmee je je haar kunt fixeren en nog meer glans kan geven.

rowenta_curler

Basic Curler Elite

Als laatste hebben we deze krultang met 25mm doorsnede. Hiermee kun je een mooie natuurlijke slag creëren. De tang warmt heel snel op (wat mij betreft een groot pluspunt!) en is heel eenvoudig in gebruik. Het resultaat? Een prachtige natuurlijke slag met veel glans.

elnett

Bescherm je haar tegen hitte!

Het is erg belangrijk om je haar te beschermen voordat je met hitte gaat werken. Om die reden krijg je nu tijdelijk een L’Oréal Elnett Heat Protection Spray t.w.v. € 7,99 cadeau als je een Rowenta for Elite product koopt bij BCC! Je kunt zelf kiezen uit drie verschillende hittebestendige formules. Volume, stijl haar of krullend haar. Dit is een tijdelijke actie, dus wees er snel bij!

Voor welke Model Look ga jij? ;)

Dit artikel betreft een samenwerking met een bedrijf.