7 Leuke Betaalde Play Store Games!

Tot het heden heb ik mij wél altijd gelimiteerd tot free-to-play Android games. Toch begon ik mij af te vragen hoe erg deze games verschillen van betaalde games. Zouden deze games nou zo veel leuker zijn?

Eerst maar eens zorgen dat ik geld heb op mijn Google Play account. Nu weet ik dat je bij de Primera gemakkelijk Google Play tegoedkaarten kun aanschaffen. Bij de Primera kun je ook terecht voor andere tegoedkaarten zoals voor de Xbox, dus dat is super nice natuurlijk.

Na aanschaf van de kaart kun je hem gemakkelijk in de Play Store verzilveren door de code in te voeren. Binnen no-time staat het tegoed op je account en kun je verschillende apps en games aanschaffen!

Dit heb ik dan ook zelf gedaan. Ik heb speciaal voor dit artikel 7 betaalde mobile games aangeschaft om nou eens te kijken of betaalde games kwalitatief beter zijn dan gratis games.

Bloons TD 5

Prijs: 2.95

Bloons Tower Defence ken je misschien wel van vroeger, van diverse spelletjeswebsites. Het is een zeer verslavend spel waar je jezelf moet beschermen van ballonnen door middel van aapjes met dartpijlen. Je hebt veel verschillende soorten aapjes met ieder zijn eigen speciale krachten. Door meer te spelen en te winnen krijg  je meer torens. Het spel kan ook online waar je eigenlijk het zelfde doet maar dan met 2 personen!

Het spel ziet er heel netjes uit en is de 2.95 die ze vragen meer dan waard!

Scribbelnauts unlimited

Prijs: 5.49

Scibbelnauts ken je misschien al van de PC of als Nintendo DS game, maar het is nu ook op mobiel! Het is een heel catchy spelletje waarbij je speelt als Maxwell. Het doel is om progressie te maken door levels om je vriendinnetje te redden. Deze progressie maak je door middel van voorwerpen op te schijven in je magische notebook. Alles wat je in je notebook schrijft komt tot leven! Door middel van mensen helpen met je notebook krijg je sterren waarmee je naar het volgende level kan gaan!

Het is een heel leuk concept en ondanks dat het spel ietsje duurder is is het het nog steeds wel waard!

The Escapists

Prijs: 3.99

The Escapists komt ook van origine van een Steam af. Het is een enorm vermakelijk puzzel spelletje waarbij je als een gevangene speelt. Je missie: ontsnappen. Dit doe je door items te vinden en ze te gebruiken om een opening te vinden waardoor je verder kan in het spel, het is simpel, makkelijk te snappen en heel vermakelijk!

Het speelt precies zoals de pc versie en is daarom zijn geld meer dan waard!

Exploding kittens

Prijs: 2.18

Wat valt er te zeggen. Exploding kittens is geweldig! Oorspronkelijk komt het van een kaartspel dat enorm goed is ontvangen door de fans. Het is een ietsje lastiger te begrijpen spel maar zodra je er in zit is het enorm vermakelijk. Je doel is om anderen uit te schakelen of beter gezegd, jezelf overeind te houden! In het spel zitten verschillende soorten kaarten waarmee je verschillende soorten acties uithaalt, het is even oefenen maar zodra je het snapt is het een enorm tof spel!

Zeker als je al fan bent van het origineel is dit een must have! En laten we eerlijk zijn, om 2.18 valt ook niet te sukkelen.

My Oldboy! – GBC Emulator

Prijs: 4.28

Ik persoonlijk ben een Gameboy fan! Ik heb nog steeds altijd, overal mijn Gameboy Color bij. Voor een advertentie vrije goed werkende Gameboy emulator is dit the way to go! Ik heb hem ruim een jaar lang gebruikt voor ik mijn echte Gameboy Color had en het werkt geweldig. makkelijk in gebruik en legt je netjes uit hoe je een game moet installeren, het enige nadeel is het batterij verbruik.

Ik heb mij altijd heel erg vermaakt met deze emulator en daarom zeg ik, als je een Gameboy fan bent zonder Gameboy is dit de ideale oplossing!

Kingdom: New lands

Prijs: 10.99

Kingdom: New Lands stamt wederom af van Steam. Het is een heel leuk en enorm verslavend spel waar jij de koning bent en begint met niks. Vervolgens moet je geld verzamelen door dieren en monsters te doden, hout te hakken en quests te doen. Met dat geld kan je je dorp groter er sterker maken en meer progressie maken, je kan jagers inhuren om dieren voor je te vangen en geld te verzamelen, je kan houthakkers inhuren om hout en geld te verzamelen enzovoort!

Persoonlijk wilde ik het spel al heel lang hebben maar dacht ik dat 11 euro voor een mobile game wel heel veel is voor een mobile game maar daarin tegen is het wel een heel leuk spel, ik heb het gekocht en het is het waard!

Don’t starve

Prijs: 4.49

Don’t starve is de laatste van de lijst maar daarbij ook wel degelijk een van de leukste! Het is weer een Steam game maar het speelt exact als de Steam versie. Ik heb dit spel 2 jaar geleden op PC gekocht en heb hier honderden uren in zitten, het is zo enorm vermakelijk! Je bent een van de speelbare karakters die ieder zijn eigen special heeft en alles wat je moet doen is overleven. Het is best een lastig spel dus het is even leren hoe je alles doet. Door de grote hoeveelheid items is het even kijken wat wat precies doet maar het is enorm vermakelijk. Nu ik weet dat ik het ook gewoon lekker in de wachtkamer ven de tandarts kan spelen heb ik hem gelijk aangeschaft!

Je krijgt zo enorm veel voor de 4.49 die je betaalt dat het eigenlijk een must is dit spel te hebben!

Mijn conclusie is dat betaalde games niet heel veel verschillen van de free-to-play games. Bij sommige games ligt de kwaliteit wel een heel stuk hoger. Daarbij is het gewoon enorm vet om geliefde Steam games ook lekker in de bus of in een tussenuur op school te kunnen spelen. Dat zijn mijn persoonlijke favoriete betaalde games, laat gerust die van jou ook weten!