Action MAX Caviar Nails
Laatste berichten van Silvy Elizabeth (alles zien)

Een hele tijd terug reviewde ik Action’s crackle nail polish en de magnetic nail polish. Over beide nagelaksetjes was ik énorm enthousiast. Tijd om een ander nagellaksetje van de Action te reviewen! Dit Action MAX caviar nails setje heb ik een hele tijd geleden tegelijkertijd gekocht met de andere twee setjes, maar ik was helemaal vergeten dat ik dit setje ook nog had. Afgelopen vrijdag vond ik hem in mijn nog te reviewen bakje en besloot ik hem meteen maar te swatchen.
action_max_caviar_nails_review_swatch-7971Caviar nails.. eigenlijk is deze trend al een klein beetje weggevaagd. Een paar maanden geleden was het helemaal hip, maar tegenwoordig hoor je er maar weinig over. Jammer, want ik vind het zelf zo leuk! En omdat ik tot nu toe al vaak versteld sta van de ongelooflijke goede prijs/kwaliteit verhouding van de nagellakjes van de Action, kon ik het niet laten dit lakje alsnog te reviewen – ook al is het niet zo hip meer.
action_max_caviar_nails_review_swatch-7969Wat ik eigenlijk heel goed vind aan de nagellakjes van de Action, is dat ze allemaal apart verpakt zitten in een doosje. Oké, het is een beetje bomenverspilling, maar zo weet je tenminste zeker dat je nagellakje niet eerder open is geweest en niet is beschadigd. Als je ziet hoe erg vies en bekrast sommige doosjes zijn, ben ik toch echt blij dat de lakjes beschermd zijn in het doosje.

action_max_caviar_nails_review_swatch-7973

action_max_caviar_nails_review_swatch-7974

action_max_caviar_nails_review_swatch-7975

action_max_caviar_nails_review_swatch-7976

action_max_caviar_nails_review_swatch-7972

Ik vind de nagellakflesjes eigenlijk wel heel leuk. Ze zien er niet goedkoop uit en ze hebben een strak design.
De flesjes zijn niet enorm groot, er zit 3,6ml in elk nagellakflesjes. Het is niet zo heel veel, maar je kan er zeker wel een paar keer mee doen. In het setje zit een diepzwarte nagellak, een transparante topcoat en natuurlijk een flesje met zwarte caviar kraaltjes.

action_max_caviar_nails_review_swatch-7982

Sorry voor de fijne stofjes die je zo goed ziet in dit zonlicht, haha.

Mensen mensen, mag ik jullie aandacht? Ik heb de topcoat en de caviar beads nog niet eens aangebracht en ik kan jullie nu al zeggen dat ik enorm enthousiast over dit setje ben. Waarom? De zwarte nagellak dekt in één laagje. ÉÉN LAAGJE! Wááát? En hij lakt niet eens stroperig of vervelend, het gaat echt heel erg soepel. Ik heb zwarte nagellak van duurdere merken gehad, en sommige dekken in 3 laagjes nog niet. Maar ik sta hier echt versteld van.

action_max_caviar_nails_review_swatch-7985Ik heb de topcoat aangebracht en de caviar beads alleen op mijn ringvinger. Het effect kennen we natuurlijk allemaal al, maar het blijft enorm leuk.

action_max_caviar_nails_review_swatch-7986

action_max_caviar_nails_review_swatch-7989Zoals je ziet ben ik nog geen ster in het aanbrengen van caviar nails, want hier zit nog een open vlakte. Achja, het gaat om het idee ;). Hoe lang de kraaltjes blijven zitten, ligt aan jezelf. Als je niet veel werk doet met je handen en je kunt van je nagels afblijven, overleven ze het misschien 2 dagen. Bij mij overleven ze het nog geen een dag, omdat ik er niet echt af kan blijven. Het is vooral leuk voor een feestje.

Ik heb de prijs nog niet genoemd, maar ik denk dat je versteld zult staan. Dit setje kost bij de Action €0,79 cent! En ook al hou je niet van caviar nails, dan kan je dit setje alsnog aanschaffen voor de perfect dekkende zwarte lak. 79 cent is nou niet bepaald een aanslag op je bankrekening, toch?