Action MAX crackle nail polish
Silvy Elizabeth
Laatste berichten van Silvy Elizabeth (alles zien)

Hoe kan een bedrijf make-up zo goedkoop maken? Dat is wat ik mij altijd afvraag als ik de beautyproducten bij de Action zie. Nagellakjes van de meeste budgetmerken kosten zo rond de 2 of 3 euro. Maar de Action verkoopt hele nagellaksetjes voor onder de €2,00! Bijvoorbeeld de Action MAX crackle nagellak. Een setje met een basiskleur, een crackle topcoat en een transparante topcoat kost maar €1,39. De grote vraag is dan natuurlijk: Hoe zou de kwaliteit zijn?action_max_cracking_crack_cracked_nail_polish_base_top_coat_pink_make_up-6700

action_max_cracking_crack_cracked_nail_polish_base_top_coat_pink_make_up-6701Dit zijn ze dan. Het zijn nog best wel grote verpakkingen met redelijk veel inhoud. Maar kijk eens naar het transparante lakje. Je ziet dat het kwastje niet mooi recht is en dat er haartjes uitsteken. Jammer, maar voor zo weinig geld kon je ook niet verwachten dat het helemaal perfect zou zijn. Maargoed, op naar het lakken!

action_max_cracking_crack_cracked_nail_polish_base_top_coat_pink_make_up-0022Hier draag ik één laagje van de witte basislak. Niet heel slecht, om eerlijk te zijn. Hij dekt niet perfect, maar ik ken witte nagellakjes van duurdere merken, die na 3 keer nog niet dekken.

action_max_cracking_crack_cracked_nail_polish_base_top_coat_pink_make_up-0024Twee laagjes en hij dekt perfect. Dat had ik niet verwacht!

action_max_cracking_crack_cracked_nail_polish_base_top_coat_pink_make_up-0028

action_max_cracking_crack_cracked_nail_polish_base_top_coat_pink_make_up-0026

action_max_cracking_crack_cracked_nail_polish_base_top_coat_pink_make_up-0030De roze crackle coat doet wat mij betreft zijn werk ook perfect! Ik vind dat ‘ie op een hele mooie manier crackled. Maar da’s een kwestie van smaak. Hij droogt wel mat op, daarom heeft MAX er een glanzende topcoat bijgeleverd.

action_max_cracking_crack_cracked_nail_polish_base_top_coat_pink_make_up-0034

action_max_cracking_crack_cracked_nail_polish_base_top_coat_pink_make_up-0031

action_max_cracking_crack_cracked_nail_polish_base_top_coat_pink_make_up-0035

action_max_cracking_crack_cracked_nail_polish_base_top_coat_pink_make_up-0032

action_max_cracking_crack_cracked_nail_polish_base_top_coat_pink_make_up-0036De topcoat laat m’n nagels niet extreem glanzen, maar hij heeft er wel voor gezorgd dat het matte effect weg is. Alle drie de nagellakjes hebben wel een erg sterke geur. Ik vind dit persoonlijk niet heel erg storend, maar ik kan me voorstellen dat iemand anders dit enorm vervelend zou vinden. De lak blijft trouwens erg lang zitten! Ik krijg vaak al chips na één dag, maar deze bleef zeker 3 tot 4 dagen super goed zitten.

Ik ben heel erg tevreden over dit ultra-extreem goedkoop nagellaksetje van de Action!