Action MAX Magnetic Nail Polish
Silvy Elizabeth
Laatste berichten van Silvy Elizabeth (alles zien)

Magnetische nagellak bestaat al heel lang, maar ik blijf nog steeds gefascineerd door het effect. Magnetische deeltjes die naar boven komen als je er een magneetje bovenhoudt. Het klinkt zo leuk. Wat nog leuker klinkt is dat de Action magnetische nagellakjes in het assortiment heeft zitten. En zoals we weten: Action MAX cosmetica, dat is super goedkoop.action_max_brown_magnetic_cheap_budget_shimmer_nail_polish_base_top_coat_pink_make_up-6655Ik ben ondertussen gewend dat de verpakkingen van de cosmetica bij de Action er nooit tiptop uit zien. Ze zijn altijd een beetje beschadigd, maar dat heeft denk ik veel te maken met het feit dat bij ‘mijn’ Action de cosmetica-afdeling echt een enorm zootje is.

action_max_brown_magnetic_cheap_budget_shimmer_nail_polish_base_top_coat_pink_make_up-6657In de verpakking zitten twee nagellakjes en een magneetje met een vormpje. Ik heb voor de streepjes gekozen, maar ik geloof dat er ook sets bestaan met een ster vormpje.

action_max_brown_magnetic_cheap_budget_shimmer_nail_polish_base_top_coat_pink_make_up-6661Wat ik raar vind: Waarom zitten er twee dezelfde kleuren in de verpakking? Ik heb andere sets op internet gezien waar twee verschillende kleuren in zaten, maar bij ons lagen er alleen verpakkingen met twee dezelfde bruine kleuren. De nagellak flesjes zijn niet eens zo klein, dus je doet er heel erg lang mee. Ik kan daarom echt niet plaatsen waarom ik nu twee dezelfde kleuren heb. Maargoed.. op naar de swatches!

action_max_brown_magnetic_cheap_budget_shimmer_nail_polish_base_top_coat_pink_make_up-0002Het aanbrengen is heel erg gemakkelijk: Je brengt een laagje nagellak aan op een nagel en wanneer het er netjes op zit, ga je met het magneetje vlak boven je nagel hangen. Je moet wel oppassen dat je de nagellak niet raakt, anders heb je een deukje in je nagellak! De lak dekt in één laagje, wat ik geweldig vind. En het effect? Ik vind het mooi!

action_max_brown_magnetic_cheap_budget_shimmer_nail_polish_base_top_coat_pink_make_up-0006

action_max_brown_magnetic_cheap_budget_shimmer_nail_polish_base_top_coat_pink_make_up-0008

action_max_brown_magnetic_cheap_budget_shimmer_nail_polish_base_top_coat_pink_make_up-0017

action_max_brown_magnetic_cheap_budget_shimmer_nail_polish_base_top_coat_pink_make_up-6691

action_max_brown_magnetic_cheap_budget_shimmer_nail_polish_base_top_coat_pink_make_up-6684Jup, ik ben enthousiast! €1,49 voor een setje met twee magnetische nagellakjes en een magneet is hélemaal niet duur! En zeker niet als je beseft dat deze nagellak gewoon in één keer dekt en nog eens een super gaaf effect heeft ook.

Hebben jullie weleens magnetische nagellak geprobeerd?