Action MAX nagellaksetje van 3 kleuren

Als je voor 79 cent een nagellaksetje ziet liggen waar 3 kleurtjes in zitten, neem je hem natuurlijk mee. Althans, dat is mijn manier van denken. Dusja, dat deed ik dan ook toen ik in de Action was. Ongeveer 26 cent per lakje.. dan kan de kwaliteit nooit goed zijn, of toch wel? Laat ik dit Action MAX nagellaksetje eens uittesten!

action_max_nagellak_set_3_kleuren-9967De flesjes zitten normaal in een zwart doosje waar het merk op staat, maar die was het niet waard om te fotograferen. De Action in mijn buurt krijgt het altijd voor elkaar om de doosjes zo stoffig en gekrast mogelijk te verkopen. Ach, ik ben blij dat het uberhaupt in een doosje zit, want zo blijven de flesjes gelukkig mooi!

action_max_nagellak_set_3_kleuren-9970

action_max_nagellak_set_3_kleuren-9971

action_max_nagellak_set_3_kleuren-9972MAX, het bekende cosmeticamerk van de Action. Het oog heeft niets te klagen. De flesjes zien er prima uit en de kleurtjes nagellak zijn lekker opvallend. Het zijn overigens wel hele kleine flesjes, er zit ook maar 3,6ml nagellak in. Niet erg, want je betaalt natuurlijk al verschrikkelijk weinig hiervoor. Op naar de swatches!

action_max_nagellak_set_3_kleuren-9982We beginnen bij de rode kleur. Een classy rode kleur die geschikt is voor elke dame op elk moment! Hij dekt in twee laagjes, maar misschien zou een derde laagje niet verkeerd zijn. Op de foto zie je dat hij nog een heel klein beetje doorschijnt.

action_max_nagellak_set_3_kleuren-9983

action_max_nagellak_set_3_kleuren-9984Ik denk dat ik dit het gaafste kleurtje vind wat erbij zit! Feloranje, bijna fluoriserend. Deze lak dekt heel erg mooi egaal in twee laagjes en heeft van zichzelf een hele mooie glans. Normaal hou ik niet zo van oranje, maar stiekem ben ik wel verliefd op dit lakje. Perfect voor Koningsdag!

action_max_nagellak_set_3_kleuren-9988Nog zo’n mooi lakje, die mij alvast doet denken aan de lente. Mooie zachtgele lak, eigenlijk een kleurtje die iedereen in haar stash moet hebben. Deze dekt ook in twee laagjes, daar kunnen veel gele lakjes nog van leren!

Weer een budgettopper! De lakjes lakken alle drie fijn, ze drogen redelijk snel op, ze dekken over het algemeen best goed en ze zijn ook nog eens spotgoedkoop. 79 cent voor dit setje, hoe krijgen ze het voor elkaar!