Action Nageldroger
Silvy Elizabeth
Laatste berichten van Silvy Elizabeth (alles zien)

Altijd als ik bij de Action ben, ga ik eventjes naar de cosmetica-afdeling. Gewoon, om te kijken of ze nog nieuwe goedkope dingetjes hebben om uit te testen. En ja, dit keer hadden ze iets wat mijn aandacht trok. Een nageldroger. Hij kostte maar €2,00 en ik was erg benieuwd of zo’n ding nou goed werkt!
action_nageldroger_nagellakdroger_goedkoop_2Nou, hier is hij dan. Qua vormgeving ziet het product er niet denderend uit. Gewoon, zwart, strak, geen poespas. Hij is ook verkrijgbaar in andere kleuren geloof ik. Als je hem koopt, en je wilt hem uitproberen: Zorg voor batterijen. Er moeten twee AA batterijen in, deze zitten er helaas niet bij. Wij hadden zelf ook geen batterijen meer in huis, dus hiervoor moest ik nogmaals speciaal voor naar de winkel. Als je eenmaal de batterijen erin heb gedaan, hoef je alleen maar je vingers in het apparaatje te leggen. Het deel waar je je vingers op legt, is een grote knop. Zodra je deze knop zachtjes indrukt, begint de nageldroger te blazen.

action_nageldroger_nagellakdroger_goedkoop_3Werkt het een beetje? Mwah. Ik ben niet enthousiast. In de nageldroger zit een klein ventilatortje. Zodra deze gaat draaien, voel je een lichte wind op je handen. Een héle lichte wind. Wat betekent dat het ventilatortje gewoon niet sterk genoeg is, en je 10 minuten je hand eronder kan houden, zonder dat het extra snel opdroogt. Nee, mijn tip is: Niet kopen, gewoon met je handen wapperen of op je nagels blazen. Dat gaat namelijk sneller dan dat je je hand onder deze nageldroger houdt.