Andrélon Pink Styling Volume producten

Alleen om de naam alleen al zou ik deze producten een review moeten geven. Alles wat roze is krijgt van mij stiekem al een streepje voor. Andrélon Pink Styling klinkt daarom al best goed, toch? En tsja, een beetje extra volume in ons haar daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen.

andrelon-1039kopieDe producten die ik heb getest heten Andrélon Get The Volume Root Boosting Spray (een hele mond vol) en de Andrélon Get The Volume Hairspray.

Andrélon Get The Volume Root Boosting Spray

Deze spray zorgt voor volume vanaf de haaraanzet. Het enige wat je moet doen is de spray bij je haaraanzet, op je handdoekdroge aanbrengen. Vervolgens föhn je je haar droog. En geen zorgen, de formule beschermt je haar ook tegen de warmte van de föhn. Win-win! Tip van Andrélon: Til telkens een pluk haar op en spray rechtstreeks op de haarwortels. Masseer je haar met je vingeroppen over je hoofdhuid, zodat de formule goed verdeeld wordt.

Ik heb deze Root Boosting Spray natuurlijk goed uitgetest en ik kan zeggen dat hij inderdaad zijn werk goed doet! Ik moet wel zeggen dat je echt goed op de haaraanzet moet sprayen, anders heeft het minder nut. Je haar wordt er na het föhnen wel een heel klein beetje hard van, maar dat zorgt er juist weer voor dat het goed in model blijft.

Andrélon Get The Volume Hairspray

Dit is een haarlak die niet plakt en pluizend haar voorkomt. Je haar wordt (mits je een normale hoeveelheid gebruikt) niet hard en is dus heel makkelijk uit te borstelen. Tip van Andrélon: Style je haar in een volumineuze coupe en spray als finishing touch de hairspray gelijkmatig over je haar. Blijf bewegen terwijl je spray en houd de spraykop op (ongeveer) armlengte van je hoofd.

Wat ik zo ontzettend fijn vind aan deze producten is dat ze ontzettend lekker ruiken! Echt, alsof je bij de kapper zit. Lekker ruikende stylingproducten vind ik toch wel een soort van luxe. Daarnaast doen de producten goed hun werk; ze zorgen echt voor meer volume mits je de producten goed gebruikt. Ik moet jullie helaas wel teleurstellen, want het is me niet echt bepaald gelukt om een goede foto van mezelf/mijn haar te maken, dus jullie zullen mij op m’n woord moeten geloven! 😉

Hoe zorg jij voor meer volume?