Als fashion liefhebber zoek je naar damesmode op SWYF.nl. Hier vind je immers alles wat je hartje begeert. Of je nu opzoek bent naar jouw strandoutfit of festivaloutfit. Mijn nieuwste aanwinst is de trikini. Wanneer je in de zee zwemt of van een glijbaan gaat heb je misschien net als ik moeite om de zwemkleding aan te houden. Des te langer je een bikini hebt, des te meer elastischer deze zal worden. Bij een trikini heb je dit probleem niet, deze blijft altijd keurig zitten en dat is natuurlijk wel een hele fijne gedachte.

fashion musthaves

Houd je bijzondere designs? Van die tasjes of portemonnees die net even anders zijn, terwijl je modieuze op de promenade flaneert? Dan moet je eens kijken naar leuke fab accessoires. Deze werken verslavend, want als je er één hebt besteld wil je nooit meer een ander!

2b365f7f865c5efbf01c7bb747c8a1a1b3

Als je naar het strand gaat is het soms best wel lekker om iets aan te hebben. Echter gewone kleding plakt aan je lichaam, omdat je net in de zee hebt gezwommen. Verder heb je vaak last van al het zand. Een lichte doek is dan ook perfect. Deze zorgt ervoor dat je toch iets aan hebt, maar niet te warm wordt. Verder beschermt deze ook een klein beetje tegen de zon.

3cfe16532f647182eed3626c6facff891b

Vergeet trouwens niet dat je voor jouw strandbezoek jouw haar goed moet verzorgen. Denk aan een extra verzorgende shampoo. Verder is het verstandig om een hoed of een mooie doek te dragen tijdens het zonnebaden, anders is de kans groot dat je haar uitdroogt of zelfs verkleurt. Zorg er verder voor dat je extra conditioner gebruikt, zo blijft je haar goed doorvoed.

Dit artikel betreft een samenwerking met een bedrijf.