Hondjes blij, mama blij, ik blij.

Dat ik een hondenmeisje ben, dat wisten jullie waarschijnlijk al. Mijn moeder fokt het ras Cavalier King Charles Spaniël en waar ik ook loop: Overal zijn honden. Ik heb natuurlijk mijn eigen lieve hondje Bella, maar rondlopen doe ik dagelijks ook tussen Lady, Mientje, Yara, Rocky, Sammy, Eefje, Roosje en Sofietje. Of soms nog leuker: Als er twee of drie honden tegelijk een nesje heeft: Dan zit je tussen zo’n 15 puppies. Dat klinkt voor een hondenliefhebber natuurlijk als de hemel. Maar dat is het eigenlijk ook een beetje.

Mijn moeder verzorgt de hondjes met alle liefde. Ze is er bijna constant mee bezig en dat is echt super om te zien. De honden hebben een super grote tuin waar ze in rond kunnen rennen, in de keuken en woonkamer liggen genoeg speeltjes waarmee ze zich kunnen vermaken. ’s Nachts slapen er een paar hondjes bij mijn ouders op bed (ja, echt!) en de rest van de hondjes trekken zich terug in hun benches waar ze zich veilig voelen. Overdag slapen/chillen de hondjes natuurlijk ook regelmatig. Meestal gaan ze in hun bench liggen, maar ik zie ze ook regelmatig op de bank of in de hondenmanden liggen. En sinds kort hebben ze er een nieuw chillplekje bij, namelijk een hondenbed!

hondenkussen-9317Van Hondenbed.nl mocht ik namelijk een hondenbed uitzoeken het merk Dog’s Companion. Ik heb meteen mijn moeder erbij gehaald en ik heb haar gevraagd of ze er eentje uit wilt zoeken. Hondenbedden voor Cavaliertjes zijn niet zo groot, maar we besloten wel voor het formaat voor een grote hondenras te gaan, zodat alle hondjes bij elkaar kunnen liggen op dit bed. Het is echt een groot hondenkussen, maar we zijn er heel blij mee! We hebben het kussen na ontvangst meteen een plekje gegeven in de woonkamer.

hondenkussen-9353kopieMaar al gauw hebben we het hondenbed verplaatst naar de benchruimte, omdat de honden hier regelmatig slapen. Ook hebben we een hoes meegeleverd gekregen en ook daar zijn we ontzettend blij mee. De hoes hebben we er omheen gedaan ter bescherming van het hondenkussen. Als de hoes vies is, kunnen we hem er weer afhalen en gemakkelijk wassen, erg fijn!

Sofietje en Gillian (Gillian is niet een van onze honden, maar logeert hier tijdelijk) hebben het hondenbed als eerste uitgetest en hij is goedgekeurd! Ze vinden het erg leuk om op te spelen en fijn om op te chillen.

bellaWat ik heel leuk vind van Hondenbed.nl: Ik ontving niet alleen het hondenbed, maar ook een zakje met hondenkoekjes! Super leuk dat daar aan wordt gedacht. Ik heb mijn hondje Bella er heel blij mee mogen maken. Smullen!

Mijn moeder is ook ontzettend blij met het hondenbed en de honden zelf ook zo te zien. Hondjes blij, mama blij, ik blij. Oh, like de facebookpagina van de hondenkennel van mijn moeder trouwens om op de hoogte te worden gebracht van de avonturen van de hondjes!