Super summer look!

Tijdens de zomer zijn we op ons best! Het zonnetje kleurt ons haar lichter, onze huid donkerder en laat vrolijke sproetjes tevoorschijn komen. Met de volgende zomertrends haal je alles uit het komende seizoen.

picjumbo.com_HNCK2281

Tropisch geurtje

Niets is meer tropisch dan de geur van kokos en vers fruit! Hoe kom je nou beter in een tropische sfeer, dan wanneer je de hele dag een lekker zoet luchtje om je heen hebt? Zorg daarom dat je een lekker zoet zomergeurtje aanschaft. Het alcoholgehalte en de ingrediënten van een zomerparfum zijn zo aangepast, dat het in de zon gedragen kan worden zonder de kans op uitslag of pigmentvlekken te verhogen. Kies bijvoorbeeld voor het geurtje Sun van JilSander. Naast parfum kun je ook kiezen voor een body mist. Deze spray kun je gebruiken voor je hele lichaam en doordat het een stuk lichter is dan parfum, is het ideaal voor in de zomer.

Puur natuur

In de zomer draag je meestal minder make-up dan normaal, maar uiteraard wel volgens de laatste trends. Gelukkig wordt het volgen van de laatste trends ons deze zomer wel heel makkelijk gemaakt. Dit jaar zijn de ‘natural brows’ namelijk helemaal hot. Laat de natuur lekker zijn gang gaan en breng ze eventueel nog iets in model met wat wenkbrauwgel. Ook ben je deze zomer helemaal hip zonder mascara op je wimpers. Kies wel voor een mooie nude oogschaduw en wat lichtroze blos op je wangen voor een gezonde gloed. Waar we deze zomer wel mee mogen opvallen, zijn onze lippen. Hoewel we de rest van ons gezicht puur natuur houden, accentueren we onze lippen met een felrode of knalroze lipstick. Nadeel aan deze trend is wel dat het kleurtje, zeker met warm weer, snel weer van je lippen verdwijnt. Ga daarom het liefst voor een 24h stay variant en dep hem af met een servetje. Vervaagt de kleur toch nog gedurende de dag? Zorg dan dat je hem altijd weer kunt bijwerken. Geen spiegeltje in de buurt? Gebruik je toch gewoon je nieuwe Huawei als spiegel! Schakel de front camera in en zet hem neer met een speciaal P8 Lite cover met standaard, zodat je je handen vrij hebt. Wat moeten we toch zonder onze favoriete gadgets?

Kardashian eyes

Altijd al eens je ogen een echte Kim Kardashian look willen geven of de classy natural stijl van Olivia Palermo willen proberen? Dan is het cosmetica merk Urban Decay het antwoord. Dit wereldwijde merk is immens populair onder celebrities en topvisagisten en het goede nieuws is, het merk is nu ook verkrijgbaar in ons kikkerlandje! Vooral de oogschaduwpaletten genaamd NAKED 1, 2 en 3 zijn het uitproberen waard. Het is even een investering, maar dankzij het uitgebreide kleurenpalet creëer je zowel een smokey eye als nude look. Vouw je Samsung Galaxy Tab A 9.7 hoes dus maar vast in een comfortabele stand en ga een middagje op je tablet Samsung surfen naar je favoriete looks, want met dit fantastische merk maak je ze allemaal!

Nu je weet hoe je het meeste uit je zomerlook kunt halen, mag een leuke selfie natuurlijk niet ontbreken! Schaf een handige selfie-stick aan en leg je favoriete looks van deze zomer vast, zodat je hier in de winter nog even op kunt teren. Weet jij al voor welke look je deze zomer gaat?

Dit artikel betreft een samenwerking met een bedrijf.