Het is volgende week al Kerstmis en jij hebt vast en zeker je kerstoutfit al klaar liggen. Je hebt extra goed je best gedaan om iets leuks uit te zoeken en volgende week mag je eindelijk je outfit aan iedereen showen. Ook heb je vast al nagedacht over de make-up die je gaat dragen. Maar vergeet je niet iets? Oud & Nieuw komt ook zo om de hoek kijken, heb je daar eigenlijk al een outfit voor?

Want ja, Oud & Nieuw is ook een mooie gelegenheid om helemaal uit te pakken! Partyoutfit aan, party make-up aangebracht en we kunnen er weer tegenaan. Maarja, wat voor partyoutfit ga je aantrekken? Je kunt je kerstoutfit hergebruiken, maar het is natuurlijk veel leuker om iets nieuws aan te schaffen, toch?. Zelf ben ik gek op jurkjes en op de webite van Esprit kwam ik wat leuke partydresses tegen die ik graag even met jullie wil delen.

esprit

Dit zijn jurkjes die ik persoonlijk wel aan zou trekken. Ik vind vooral het jurkje met de zwart pailletten heel erg gaaf! Helemaal party-proof. En het effen rode jurkje vind ik heel erg classy. Nouja, eigenlijk vind ik ze allemaal echt heel leuk. Als ik een onbeperkt budget zou hebben, zou ik ze allemaal aanschaffen. Op Esprit.nl kan je trouwens nog veel meer jurkjes vinden.

Met alleen een jurkje ben je natuurlijk niet compleet. Onder een mooi jurkje horen mooie schoenen, toch? Precies. Gelukkig heeft Esprit.nl ook mooie schoenen, dus die kan je dan ook meteen in je winkelwagentje stoppen.

Het enige nadeel van het dragen van een jurkje tijdens oud & nieuw: Als je mee naar buiten gaat om vuurwerk af te steken of te bekijken, zullen je benen het niet zo warm meer hebben. Een totaal niet modieuze oplossing: Trek je warmste jas aan en doe lekker een trainingsbroek over je panty aan. Niemand die het ziet, want iedereen zit toch naar de hemel te staren. En jij hoeft geen kou te lijden. Eenmaal weer binnen, kun je onopgemerkt je jas die lelijke trainingsbroek uit doen en het nieuwe jaar feestend beginnen in je mooie partydress.

Wat make-up betreft: Steelt je jurk de show, houd je make-up dan rustig. Heb je een simpel jurkje aan? Strooi dan met wat glitters over je oogleden!

Wat draag jij dit jaar met oud & nieuw?

Dit artikel betreft een samenwerking met een bedrijf.