Hebben jullie ook zo zin in de zomer? De lente is van start gegaan en we hebben al enkele warme dagen achter de rug. Het zomerse weer hoeft echt niet meer te wachten hoor! Door deze lentekriebels krijg ik al wel weer een beetje zin om een leuke bikini te shoppen. Jullie ook?

Een beetje overbodig, maar ik koop ieder jaar wel een nieuwe bikini voor de zomer. Waarom? Weet ik eigenlijk ook niet! Het is een beetje een onderdeel geworden van mijn lente- en zomerkriebels, hihi!

Op otto.nl kun je goed bikini’s en andere badmode shoppen. Wat ik zelf mooi vind? Dat is echt ieder jaar anders! Zo heb ik mijn tankini-fase gehad, een twee jaar geleden moest en zal ik een gele bikini scoren en vorig jaar ging ik voor een rustige bruine bikini! Het is niet per sé dat ik mee ga met de trends, maar mijn smaak wijzigt ieder jaar gewoon een beetje.

otto

Bovenstaande bikini’s komen allemaal van de webshop van OTTO. Zoals je ziet neig ik dit jaar juist weer naar bikini’s waar (een beetje) bruin in voorkomt, maar niet allemaal! De bikini met het verloopje (oranje naar geel) vind ik super tof, omdat ik zojuist mijn haar ombre heb geverfd. Pfoe, het wordt nog lastig, er zijn zo veel leuke bikini’s!

Wat voor badkleding vind jij het mooiste?

Dit artikel betreft een samenwerking met een bedrijf.