Ben jij ook nog steeds blut van de dure decembermaand? Lees dan vooral verder. Hieronder vind je de beste tips om met goedkope accessoires te zorgen voor stijl. Vergeet hiernaast trouwens ook niet dat het in veel winkels nu sale is. Het hoeft niet duur te zijn om er fashionable bij te lopen!

111_5317abb27a4c4bee70df1a0b21e138f5

Bron

Ga voor een hip kapsel

Heb jij lang haar? Ga dan voor een vlecht. De laatste tijd zien we de vlechten ineens overal. Het leuke aan een vlecht is dat er verschillende mogelijkheden zijn. Zo kun je gaan voor een stoere look met een losse, grove vlecht, of juist kiezen voor een hippe visgraatvlecht waarbij je je haar van buiten naar binnen vlecht. Ben jij een creatief type? Dan is de vlecht die je als een haarband rondom je hoofd draagt echt iets voor jou! Kijk op Youtube voor tips en tutorials over vlechten.

Houd je niet zo van vlechten of heb je er te kort haar voor? Dan zijn er genoeg accessoires waarmee jij er stijlvol kunt bijlopen. Ga bijvoorbeeld voor een knot of een strakke staart en bind hier een grote strik of een lint omheen. Je kunt ook zorgen voor opvallende haarspelden in kleuren die matchen bij de rest van je outfit. Bij H&M vind je superveel leuke haaraccessoires.

111_a70cfa9d123fd21fd115a6ffce072b39

Bron

Draag een stoere Bandana

Met een bandana in je haar kun je gezien worden. Met een bandana zorg je voor een stoere look en hij past bij iedere haarkleur. Rood, zwart en blauw zijn de meest populaire kleuren, maar er zijn eigenlijk bandana’s in alle kleuren van de regenboog te krijgen. Zo vind je er altijd een die bij jouw eigen stijl en haarkleur past.

Als je jezelf een stoere look wilt meegeven, kun je een nonchalante knot in je haar dragen, met een bandana daaroverheen geknoopt. Je kunt de bandana ook helemaal om je knot heen binden of hem over je voorhoofd dragen als je je haar los draagt.

Zorg voor stijlvolle accessoires

Ben je niet zo van de haaraccessoires, maar wil je wel zorgen voor een leuke twist bij je outfit? Ga dan voor een leuke nieuwe sjaal of tas. Met een accessoire kan je je outfit stijl geven zonder hierbij een duur nieuw kledingstuk hoeven aanschaffen. Vergeet ook je telefoon en tablet niet! Ga voor een mooi gekleurde Samsung Tab 2 hoes of voor stoere accessoires voor je nieuwe iPhone 5 of kies Samsung S4 accessoires die matchen met je outfit.

Met je kapsel of accessoires zorg je er op een betaalbare manier voor dat je er fashionable bijloopt!

Dit artikel betreft een samenwerking met een bedrijf.