Alhoewel we al wat zomerse dagen achter de rug hebben, moet de échte zomer nog beginnen. Ben jij nog niet zomerproof en wil jij goed voorbereid de zomer in gaan? Dan heb ik wat leuke tips voor jou!

Mooie benen

Je kunt ontharen wat je wilt, maar als je je benen niet goed verzorgt, zullen ze nooit stralen. Verzorgde benen zijn mooie benen! Gebruik na het scheren altijd een hydraterend product, zoals een bodylotion of body butter. Nog beter is om je benen te scheren met een scheermesje die je benen tijdens het scheren al verzorgt, zoals de Wilkinson Sword HYDRO Silk waar ik al eens eerder over schreef.

Geen zin om je benen steeds te scheren? Dan kun je ze natuurlijk (laten) waxen of gebruik maken van zo’n epileerapparaat. Ja, het doet zeer de eerste keer, maar je kan echt 2 tot 3 weken genieten van haarvrije benen. Dat willen we allemaal wel toch?

kunnen-je-ogen-verbrand-en-in-de-zon-en-wat-gebeurt-er-dan-2267

Bron

Koop nieuwe zonnebrandcrème

Nee, dit is geen gevalletje van ‘ik pak die van vorig jaar wel’. De crème mag dan wel twee jaar lang houdbaar zijn, maar dat betekent niet dat de factor nog even sterk is als op het moment dat je hem kocht. En zo duur is zonnebrandcrème nou ook weer niet. Je kunt beter het zekere voor het onzekere nemen en gewoon een nieuwe fles kopen. Verbranden is namelijk geen pretje (en heel slecht voor je!).

Zonnebank of zelfbruiner?

Al hebben we al een paar dagen gehad dat we hebben kunnen bakken in de zon, we willen alsnog niet als spierwitte wezens op het strand liggen, toch? Een beetje vals spelen mag daarom wel, vind ik. Je kunt ervoor kiezen om je iedere dag in te smeren met een zelfbruiner, zodat je binnen no-time dat mooie bruine kleurtje hebt!

Je kunt er ook voor kiezen om een zonnebankje te pakken! Door heel Nederland zitten verschillende zonnestudio’s, dus vast ook eentje bij jou in de buurt. Dames in Noord-Brabant kunnen bijvoorbeeld naar de zonnestudio Den Bosch of zonnestudio Tilburg gaan.

755473129_o

Foto van Ebay

Bikini

Een van de leukste dingen van de zomer vind ik het op jacht gaan naar een leuke bikini! Waarom ik die van vorig jaar niet gewoon weer aan doe? Tsja, goede vraag. Ik heb gewoon een excuus nodig om te gaan shoppen denk ik. ;) Ik heb een handig artikeltje gevonden waarin wordt omschreven welke bikini het beste bij jouw figuur past. Je vindt ‘m hier.

Figuur

Je wilt er natuurlijk tiptop uit zien in die bikini! Het lukt helaas niet meer om een hoop kilo’s af te vallen vóórdat de zomer begint, maar als je nú begint met fitnessen en gezonder eten, zul je zeker resultaat zien voordat de zomer is geëindigd. Ik ben zelf vorige maand begonnen aan 30 day shred en ik kan zeggen dat 30 dagen veel verschil kunnen maken!

Hebben jullie nog tips om zomerproof te worden?

Dit artikel betreft een samenwerking met een bedrijf.