Bescherm je smartphone met Tech21 Impactology
Silvy Elizabeth
Laatste berichten van Silvy Elizabeth (alles zien)

Ik kan het niet vaak genoeg benadrukken: Gebruik een hoesje voor je smartphone. Smartphones zijn dure dingetjes en de meeste mensen kunnen niet zonder ze. En hoe voorzichtig we ook zijn, we laten toch weleens soms iets uit onze handen vallen. En als dat nou net je dure smartphone is… tsja, daar word je niet blij van. Gelukkig is daar Tech21.

tech21_impactology_kit-9183

Een manier om je smartphone te beschermen is door een smartphonehoesje van Tech21 te gebruiken. De smartphonehoesjes van Tech21 beschermen je telefoon nóg beter dan een ander hoesje, vooral als je telefoon ooit ten val komt. Dit komt door de Impactology techonologie. Wat het is en wat het doet leg ik je graag uit!

tech21_impactology_kit-9200Om kennis te maken met Impactology™ heb ik deze kit mogen ontvangen. De inhoud hiervan bestaat uit: Een speciaal Tech21 Impactology™ smartphonehoesje voor mijn Samsung Galaxy S3, een boekje met informatie over Impactology™, een USB kaart van 2GB, een potje met D3O (waar ik zo meer over vertel) en een hamertje waarmee we de D3O uit kunnen testen.

tech21_impactology_kit-9217We beginnen even bij het begin. Wat is dat oranje goedje in het plastice doosje nou eigenlijk? En waarom zit er een hamer bij? Het oranje goedje is D3O. Dit een soort van vloeistof wanneer er niets mee wordt gedaan, maar wanneer er een slag of stoot op dit oranje goedje wordt uitgeoefend, zal deze vloeistof meteen verharden. De hamer zit erbij voor een experimentje wat ik ga uitvoeren.
tech21_impactology_kit-9223Het oranje goedje is kneedbaar, heel zacht en kleverig wanneer je er rustig mee omgaat. Je kunt het rollen tot een bal. Als je het een tijdje op dezelfde plek laat liggen, zal het goedje inzakken. Eigenlijk precies zoals een normale vloeistof, maar dan vele malen dikker. Het speciale aan dit fluoriserend oranje goedje is dat het instant hard wordt wanneer dit een klap moet opvangen. Om te laten zien wat ik bedoel, heb ik met hulp wat GIF-jes in elkaar gezet.

tech21_impactology_kit_MVI_9230PGtech21_impactology_kit_MVI_9231PG
Links zie je dat de D3O rustig uit elkaar wordt getrokken. Omdat dit rustig gebeurt, blijft de D3O aan elkaar kleven. Rechts zie je dat de D3O met wat kracht uit elkaar wordt getrokken. De D3O lijkt van vloeistof naar een vaste stof te zijn veranderd!
tech21_impactology_kit_MVI_9228PGtech21_impactology_kit_MVI_9227
Wanneer je de D3O ergens neerlegt en je duwt er zachtjes in, zal je het makkelijk in kunnen drukken, maar wanneer je er met kracht op slaat (rechts) dan gebeurt er vrij weinig.

tech21_impactology_kit-9206En raad eens, datzelfde goedje zit ook in de Impactology™ hoesjes van Tech21 verwerkt. Mocht je smartphone met dit hoesje ooit op de grond vallen, dan zal de D3O ervoor zorgen dat je smartphone niet beschadigd. De D3O wordt door de klap met de grond namelijk zo hard dat hij de harde klap op zal vangen.

tech21_impactology_kit-9203

tech21_impactology_kit-9211

tech21_impactology_kit-9212Het nadeel aan het hoesje is dat zo’n hoesje je smartphone meteen een stukje dikker maakt. Maar dat doen helaas bijna alle hoesjes, dus daar kun je bijna niet omheen. Het belangrijkste is dat je smartphone beschermd is, en dat is hij met dit hoesje zeker! En de feloranje randjes vind ik eigenlijk wel grappig.

Tech21 Impactology™ hoesjes zijn verkrijgbaar bij MobielBereikbaar.nl.