Menig dame houdt wel een beetje van shoppen, toch? Lekker met je vriendinnen de stad in of in je onesie achter je laptop; of het nou offline of online is, van shoppen worden we blij. Waar we nog blijer van worden? Zo veel mogelijk kopen voor minder! Ik geef je een paar tips hoe je kunt besparen op kleding.

clothing-977404_1280

Reclamefolders in de gaten houden

Er zijn genoeg mensen die echt een hekel hebben aan reclamefolders op de deurmat. Zoals ik. Het is maar zelden dat ik in de folders gluur, op zoek naar koopjes. Maar stiekem is het soms best verstandig om de foldertjes er eens bij te pakken! Winkels stunten zo nu en dan met prijzen en wellicht is precies het kledingstuk wat jij al zo lang wilt hebben in de aanbieding. Besparen maar!

Sale shopping

Veel online winkels hebben het: een speciale sale pagina. Hierop staan alle kledingstukken die hoogstwaarschijnlijk uit het assortiment gaan en dus voor een kleiner bedrag weggaan. Erg interessant om daar regelmatig een kijkje te nemen dus. Ook in de fysieke winkels zie je natuurlijk regelmatig uitverkooprekken of -afdelingen.

Markten

Op markten wordt veel kleding verkocht en vaak nog eens voor een fijne prijs! Markten worden vaak gehouden, waarschijnlijk ook regelmatig bij jou in de buurt. Mocht je er een dagje weg van willen maken, dan is De Bazaar in Beverwijk (‘de zwarte markt’) écht een aanrader! Enorm veel keuze en niet duur.

clothing-842338_1280

Tweedehands

Veel tweedehands kleding ziet er nog best prima uit en op tweedehands kleding kun je misschien wel het meeste besparen! Tweedehands kleding kun je natuurlijk vinden op Marktplaats of bepaalde Facebook groepen waar er kleding wordt verkocht. Natuurlijk kun je ook langsgaan bij de kringloopwinkel of wachten op Koningsdag (vrijmarkt!).

Online acties en kortingscodes

Tot slot kun je op zoek gaan naar online acties en kortingscodes. Heel vaak zwerft er wel een kortingscode voor een bepaalde webshop rond op het internet, hier kun je mooi gebruik van maken. Google gewoon “Kortingscode naam webshop” en vaak vind je wel wat. Ook kun je gebruik maken van sites die de beste kortingsacties alvast voor je verzameld hebben. Zo kun je om korting te krijgen bij bijvoorbeeld Wehkamp dit overzicht met acties en kortingscodes gebruiken.

Wat is jouw ultieme bespaartip?