Je hebt het wellicht weleens meegemaakt: Je bent op een super leuke Amerikaanse of zelfs Japanse webshop belandt en je kijkt je ogen uit naar de geweldige exclusieve items op de webshop. Je vult je online winkelmandje, je wilt afrekenen maar dan zie je het: Er wordt niet naar Nederland verzonden. Ai! Dat is ongelooflijk balen natuurlijk, maar niets is onmogelijk. Ik vertel je hoe je tóch de producten naar Nederland kunt laten verzenden vanuit Japanse of Amerikaanse webshops.

Je kunt natuurlijk proberen de webshop in kwestie een mailtje te sturen met de vraag of ze als-je-blieft naar Nederland willen verzenden. Maar hey, er is vást een hele goede reden waarom ze dat niet doen, dus kans op slagen als je dit probeert is nihil. Dus dat wordt ‘m niet. Maar hoe krijg je het dan wel voor elkaar om de producten naar Nederland te krijgen?

ygh

Heel simpel. Je schakelt de hulp in van een bedrijf die het verzenden toch mogelijk maakt. Een soort van tussenpersoon! Een voorbeeld hiervan is Fromus4europe. Fromus4europe biedt een service die het mogelijk maakt om producten uit de VS en Japan te importeren naar Europa. Zij bestellen jouw product(en) bij de desbetreffende webshop en deze worden bezorgd op een adres van Fromus4europe in Amerika of Japan (afhankelijk waar de webshop gevestigd is). Vervolgens sturen zij het vanuit daar op naar jouw adres.

allstars

Bron

Ik vind het zelf echt een super handige uitkomst voor als je producten wilt importeren uit Amerika. Bepaalde merken die niet in Europa te verkrijgen zijn, limited editions die enkel in Amerika te krijgen zijn.. alles wordt opeens een stukje toegankelijker! Het wordt opeens heel makkelijk om Victoria’s Secret lingerie, exclusieve Vans en de hele Converse collectie in huis te krijgen. Om toegang te krijgen tot de diensten van Fromus4europe, moet je een account aanmaken.

Welk exclusief item zou jij uit Amerika of Japan willen bestellen?

Dit artikel betreft een samenwerking met een bedrijf.