Bonbons voor onder de douche

Ik ben gek op bonbons. Alle soorten en maten, ik houd van ze. Alleen van de calorietjes word ik eigenlijk minder blij.. Maar daar heb ik een oplossing voor gevonden: Bonbons voor onder de douche! Juist, niet eetbaar dus, maar wel evenveel genieten.

cabana-1841kopieDeze heerlijke bonbons zien eruit om op te eten, maar als je verstandig bent dan doe je dat niet. Dit zijn namelijk geen eetbare bonbons, maar bath- & showerbonbons van het merk Cabana. Cabana is een homeparty organisatie die valt onder The Homeparty Company. Iets waar ik zo meteen nog meer over ga vertellen! Eerst even terug naar de bonbons.

cabana-1837kopieIk heb ze zelf uitgetest en ik kan alvast zeggen dat ik ze ontzettend fijn vind. Ik zal jullie eerst even uitleggen hoe je deze bonbons nou eigenlijk gebruikt. Allereerst was je jezelf met neutrale zeep en ook je haar was je op de manier hoe je dat altijd doet. Vervolgens stap je even onder de douche vandaan of draai je de douche dicht. Dan pak je de bonbon erbij en wrijf je de bonbon met ronddraaiende bewegingen vanaf je voet richting het hart. Je zult merken dat er een lichte scrub in zit en dat er een sterke geur vrij komt. Het voelt heel verzorgend en zacht, heel fijn! Als de bonbon op is, spoel je jezelf eventjes af. Wanneer je jezelf gaat afdrogen: Dep jezelf droog met een handdoek, wrijf niet. Dan gaat de olie weer van je lichaam af namelijk, en dat willen we niet! Je hebt geen bodylotion meer nodig.

Wat ik ervan vind? Ik vind de bonbons heerlijk! Als je jezelf insmeert met de bonbon komt er echt een geweldig lekkere geur vrij. Sterk, maar niet te sterk. Zelf heb ik de geuren Budha (de bruine) Lounge (oranje) mogen uit proberen en ik vind ze beide echt ontzettend lekker ruiken. Zelf had ik de eerste keer na het douchen mijn badjas aangetrokken en de volgende dagen dat ik m’n badjas aan trok, rook hij nog steeds naar de douchebonbon! Onvoorstelbaar hoe goed en lang zo’n geur kan blijven hangen. En ikzelf rook ook nog uren na het douchen ontzettend lekker. En de badkamer ook. Genieten!

cabana-1846kopie

Een Cabana homeparty?

Ik vertelde hierboven al dat Cabana een homeparty organisatie is die valt onder The Homeparty Company. Wanneer jij een Cabana homeparty host, nodig je al je vriendinnen uit en komt er een consulente langs en zal zorgen voor een super gezellig avondje. De homeparties van Cabana zijn lekker interactief en de avond wordt begonnen met een ontspanningsoefening en een zomers drankje. De consulente zal het hele assortiment meenemen en tegen het einde van de avond kun je natuurlijk zelf -als je wilt- de heerlijke producten kopen. Mocht jij zelf een homeparty willen boeken, dan kun je via het contactformulier op Cabana.nl een aanvraag doen. Er wordt binnen 48 uur contact met je opgenomen. Mocht je in de regio Zuid-West Brabant of Zeeland wonen, dan kun je voor een boeking contact opnemen met consulente Tara via haar emailadres t.krullaars@cabana.nl of via Facebook. Wanneer haar Facebookpagina 100 likes heeft gehaald, wordt er een setje waxmelts verloot.

Leuk: Ik mag een doosje van deze heerlijke bonbons (t.w.v. €14,95) weggeven in een winactie! Het winactie artikel komt binnenkort online.

Deze bath- & showerbonbons heb ik in ruil voor een review gekregen van Cabana Consulente Tara.