Brothers Green: EATS!
Silvy Elizabeth
Laatste berichten van Silvy Elizabeth (alles zien)

Als MTV je favoriete zender is, is het je waarschijnlijk opgevallen dat er sinds kort een nieuw kookprogramma te volgen is. Brothers Green: EATS! Anders dan andere kookprogramma’s, want in dit kookprogramma wordt veel gebruik gemaakt van de meest simpele ingrediënten, maar wel met een ongelooflijk letterlijk gerecht als eindresultaat. Koken kan iedereen!

brothers-green-eats-8814Om de lancering van dit nieuwe programma te vieren werd er een speciaal event georganiseerd in Amsterdam waarbij de Brothers Green live gingen koken! Ook werd de eerste aflevering vertoond, kon je met de Brothers Green een praatje maken en op de foto. Ik was er natuurlijk bij en ik laat jullie enkele sfeerfotootjes zien!

brothers-green-eats-8792Natuurlijk was er tijdens dit event een overvloed aan lekker eten, beginnend bij deze pizza. Het is niet zomaar een pizza, maar een pizza naar recept van the Brothers Green, natuurlijk. Wat hier zo speciaal aan is? Je hebt deze pizza binnen een paar minuten klaargemaakt! Het is niet gemaakt van standaard pizzabodem, maar van een tortilla. Daar bovenop is warme tomatensaus gedaan, wat paprika, vervolgens wat gesmolten kaas en sla om het af te maken. Super simpel en snel, dus geen geknoei met het maken van een pizzabodem of het lange wachten tot de pizza uit de oven kan.

Tijdens de vertoning van de allereerste aflevering werden er lekkere hapjes rondgebracht. Het event was rond etenstijd, dus de hapjes gingen er goed in!

brothers-green-eats-8798

brothers-green-eats-8811

brothers-green-eats-8817

brothers-green-eats-8820

brothers-green-eats-8822

brothers-green-eats-8806De gebroeders Green gingen natuurlijk ook voor ons koken! Ze maakten onder andere heerlijke bananenpannenkoeken en de pizza waar ik het net over had.

brothers-green-eats-8824kopieOp het einde nog eventjes op de foto geweest. Oja, en selfies gemaakt:

Samen met The Brothers Green van MTV's nieuwe programma 'Brothers Green: EATS!'

Een foto die is geplaatst door Silvy (@seelvieh) op

Ken jij The Brothers Green al?