Spam je blog! Gratis reclame maken voor je blog.

Blogs volgen, volgens mij doe ik het al zo’n 5 a 6 jaar. Vroeger volgde ik alleen de grotere blogs, maar tegenwoordig kan ik de kleinere blogs enorm waarderen. Sommige blogs zijn echte prachtstukjes en van sommige blogs snap ik echt niet dat ze nog zo klein zijn qua bezoekers. Iedere blog heeft iets unieks. De een is wat persoonlijker dan de ander, de andere blogeigenaar kan prachtig fotograferen en dan zijn er ook weer mensen met een mooie (of humoristische) schrijfstijl.

Spam je blog! - Bloggen

Wat mij aanspreekt bij een blog? Een overzichtelijke lay-out (en pluspunten voor een creatieve en mooie lay-out!), mooie heldere foto’s en een goede schrijfstijl met een goede zinsopbouw. Aan spelfouten erger ik me niet zo erg. Je zeit nu tcoh ook wat ik shcirjf? Juist, ik lees er vaak overheen. ;)

Ik wil graag nieuwe blogs ontdekken en hoewel ik dat eigenlijk al iedere dag doe (ik kijk vaak op de blogs van mijn bezoekers!), wil ik jullie nu vragen of jullie je blog willen promoten! Laat in een comment weten wat voor blog je hebt en waarom ik (en anderen!) jouw blog zouden moeten volgen. Wees niet verlegen, plak die link gewoon in je reactie, het mag voor een keer!

Spam je blog! Als je mij hebt overtuigd dan ga ik je zeker volgen op Bloglovin’ (en ik zou het ook heel lief vinden als jullie mij zouden volgen) :)

Over de auteur

Eindbaas

Gerelateerde berichten

111 reacties

 1. Natasja

  Jij hebt zeker een mooie en creatieve blog 😀 de mijne heet Eyes Painted Black en gaat over beauty, food en allerlei andere leuke dingen die me interesseert! Zo heb ik er laatst een berichtje op gezet over een blush tint van Catrice, de persdagen en één van mijn lievelingsgerechten 🙂

  Beantwoorden
 2. Charlotte

  Wat een lieve woorden, ik vind kleine blogs ook altijd heel erg leuk en ontdek graag nieuwe blogs.
  Dit is mijn blog: http://www.xxxcharr.nl
  Een blog over persoonlijke dingen maar ik schrijf voornamelijk over beauty, lifestyle en fashion. Neem zeker een kijkje 🙂

  Beantwoorden
 3. DQ

  Ik ben een 21-jarige studente die Communicatie- en Informatiewetenschappen studeert aan de universiteit. Ik kan dus wel zeggen dat taal me interesseert. Ik schrijf vooral over beauty, films, boeken en muziek maar er komt nog veel meer langs. Daarnaast maak ik bijna al mijn foto’s zelf. Het zou leuk zijn als je bij me langs zou komen 🙂 http://dramaqueen922.blogspot.nl/

  En wat ontzettend leuk dat je dit doet! X

  Beantwoorden
 4. Vanessa

  Lief van jou! Mijn blog gaat over beauty, lifestyle en fashion met een persoonlijk kantje. Momenteel loopt er ook een leuke winactie waarmee je een armband van Pieces kunt winnen. Kom dus zeker een kijkje nemen! Liefs x

  Beantwoorden
 5. Elke

  Leuk dat het mag!
  Mijn blog gaat vooral over lifestyle, beauty & fashion. Bloggen is een uit de hand gelopen hobby geworden, want ik beschouw het nu meer als mijn passie omdat ik het graag doe. Ook het fotograferen en filmen vind ik erg leuk.
  http://www.prettiness.be/

  Liefs

  Beantwoorden
 6. Axelle

  Heel leuk! Ik heb samen met een vriendin een blog waar we schrijven over beauty,fashion, nailarts, enzovoort 🙂 kom dus zeker eens een kijkje nemen!

  Beantwoorden
 7. Angelique

  Hoi mijn naam is Angelique van http://www.beautyfizz.nl, een blog waar ik mijn passie over beauty deel. Reviews, looks en andere leuke onderwerpen komen aan het licht bij mij. Het lijk mij leuk om jou bezoekers eens bij mij te mogen ontmoeten. Wie weet tot een keer bij mij. Liefs Angelique.

  Beantwoorden
 8. Janine

  Yesss, spammen <3. Goed, ik ben Janine, 21 jaar en Pabostudent. Mijn leven is eigenlijk zo niet de moeite waard om over te schrijven, ik bedoel; ik ben eigenlijk niet eens een echte student. Zo een die zich ieder weekend platzuipt en met een kater de les in komt. Maar toch doe ik het, en er schijnen zelfs mensen te zien die mij volgen enzo, nee flauw. Ik vind het heerlijk om te schrijven op mijn blog en heerlijk om reacties te krijgen. Ik schrijf over wat me bezighoudt in mijn leven en in het denken over mijn leven en soms, als ik het even niet meer weet te beschrijven of niet meer wil beschrijven met een verhaal, dan schrijf ik een gedicht. http://www.sweetdreams91.nl is mijn plekje op internet.

  Beantwoorden
 9. Kato

  oe spammen jeej! Ik heb zelf een beauty, fashion, lifestyle blog. Ik vind het heerlijk om te bloggen en al de leuke reacties te lezen! neem dus gerust een kijkje! xx

  Beantwoorden
 10. Jessie

  Altijd tof als we mogen promoten 😉 ik heb dus een Engelstalige blog waarmee ik een 2-tal weken nu bezig ben. Het draait om beauty, food, lifestyle, … maar toch vooral om je goed in je vel voelen. Ik hoop dat ik meiden kan helpen om van zichzelf te leren houden en te beseffen dat je er goed kan uitzien maar dat het ook belangrijk is om je goed te voelen. Ik ben een positief persoon en ik hoop met die houding anderen te kunnen oppeppen en de schoonheid van elke vrouw te onderstrepen.

  http://www.findinnerbeauty.com

  Beantwoorden
 11. Stephanie

  Yay wat leuk 😀 !
  Ik heb een personal blog die gaat over mijn leven als hbo-student dier- en gezondheidszorg! Daarnaast heb ik 5,5 jaar een relatie en ik vind het leuk om daarover te schrijven! Verder plaats ik veel fotodagboeken en vertel ik iedere keer in een nieuw artikel iets over m’n uiteenlopende hobby’s :).

  (Ik schrijf niet tot bijna niet over beauty/fashion, omdat ik daar helaas geen verstand van heb! Ik volg nu zo’n 100 beautyblogs om er meer over te leren! )

  Beantwoorden
 12. Fashion meets Beauty

  Op mijn blog vind je artikelen over de nieuwste trends op Fashion, Beauty & Lifestyle gebied! Dol op shoplogs, nieuws over make-up collecties of budgettips? Dan is mijn blog zeker iets voor jou! Ga naar http://www.fashionmeetsbeauty.nl of klik op mijn naam 🙂

  xoxo Evita

  P.S. Je kunt op dit moment nog kans maken op een Fashion cheque bij webshop Otto t.w.v. € 100,- !

  Beantwoorden
 13. Stephanie

  Leuk dat we mogen spammen! Ik ben Stephanie en mijn blog is xstephaniee.blogspot.be ! Ik schrijf vooral over beauty (reviews), mijn persoonlijk leven als studente in Leuven. Het is een blog over dingen die mij interesseren en momenteel loopt er ook een winactie! Ik zou het heel lief vinden als je een kijkje zou nemen op mijn blog.
  Lots of love!

  Beantwoorden
 14. Dutch girl

  Mijn blog, alifeofadutchgirl.blogspot.nl, is vooral gericht op beauty en lifestyle!
  Ik ga een grote winactie doen als ik 10 bloglovin volgers heb (ik heb er nu 7)
  Ik hoop ooit net zo groot als jou te worden, je bent mijn voorbeeld!

  Beantwoorden
 15. Mirne

  Mijn blog, mimes.nl was oorspronkelijk een foodblog. Maar sinds ik zoveel blogs volg wilde ik zelf ook graag over meer onderwerpen gaan schrijven. Dus de komende tijd wil ik beauty home en lifestyle erbij nemen, beginnende met het dieet waar ik aan begonnen ben. 🙂

  Beantwoorden
 16. Daniëlle

  Wat leuk! Ik blog nog niet zo heel lang maar ik vind het super leuk om te doen. Eigenlijk schrijf ik over alles wat ik leuk vind, maar het accent ligt op boeken, kunst en geschiedenis.
  Af en toe zit er wat creatiefs tussen of iets dat met beauty te maken heeft. Zelf vind ik het gewoon super leuk om te schrijven over alles wat ik leuk vind, en dan probeer ik dat enthousiasme in de blogpost over te brengen.

  Neem gerust een kijkje! http://daniellesabine.wordpress.com/

  Ik ga ook zeker kijken bij de andere blogs die hier gespamd zijn 🙂

  Beantwoorden
 17. Petra

  Hol Silvy! Superleuk!

  Op onze blog http://www.heartpicked.com vind je alles waar we van houden – of juist niet! We = Noor (25) en ik (Petra, 29). Een persoonlijke verzamelblog met een humoristische inslag over o.a. gadgets, interieur, film, fashion en citytrips.

  Neem eens een kijkje! Dat zal ik nu ook vaker bij jou dan – want ik heb je site pas net ontdekt! 😉

  Beantwoorden
 18. Ilse

  Woooot! Blog jij al zó lang?! Dat is best lang. Wel, mijn blog spammen dan maar.

  Ik blog over boeken, schrijven, lezen, fotografie. Post daarbij soms filmpjes en vaak foto’s. En oh ja, ik zet ook van tijd tot tijd gedichtjes op m’n blog. =)

  Beantwoorden
 19. Christina

  Erg leuk! Ik heb sinds kort besloten toch maar een blog te gaan onderhouden. Zo nu en dan ben ik veel bezig met de opmaak, nieuwe logo’s en dergelijke. Hij is nog steeds niet af en nog steeds iets wat ”saai” naar mijn eigen mening. Ik word dagelijks veel geïnspireerd over vintage make-up looks, lifestyle en quotes. Ik wilde een speciale blog beginnen en dus heb ik besloten om het een vintage achtige theme te geven.

  Ik heb nog steeds niet besloten of ik het in het Engels blijf doen, maar omdat ik veel buitenlandse bezoekers heb blijf ik dat toch maar vaak doen. Ik heb grote plannen voor mijn blog en ik ga hem binnenkort totaal pimpen (qua uiterlijk en innerlijk!) van kleur en stijl. Het word een beauty, lifestyle en photography blog (ik doe zelf veel aan fotografie en design omdat ik op het Grafisch Lyceum heb gezeten en nog steeds erg creatief ben en mijn creativiteit ergens kwijt moet). Het enige waar ik meer op moet letten is hem goed te onderhouden en regelmatig wat schrijven want ik maak veel foto’s van producten maar vergeet ze gewoon weer (viva la Asperger/chaotica)! Nou, ik zal er niet een al te lang verhaal van maken en neem gewoon een kijkje zou ik zeggen!

  http://redlipsandvintagefamous.wordpress.com/

  xoxo

  Beantwoorden
 20. Maris

  Ik blog bijna dagelijks op Mcdid.nl over mijn persoonlijke leven. Ik ben een jonge thuisblijfmoeder (26 jaar) van twee kleine dochtertjes, maar ben absoluut geen mamablog. Ook ben ik creatief en heb ik vaak een DIY blogje online staan.

  Beantwoorden
 21. meglynn

  Heej girls.
  Ik heb een blog genaamd Delicious Beauty.
  Het gaat over beauty, fashion & lifestyle.
  Als je een kijkje wilt nemen
  Kijk dan op mydeliciousbeauty.blogspot.nl

  Groetjes meglynn

  Beantwoorden
 22. Random diy

  Hee als eerste: wat een leuke site heb jij! Wij hebben een DoItYourself blog. Hier hebben wij alle soorten dingen op staan die je zelf thuis of ergens anders kan maken of uitproberen. We doen ook projecties met verschillende soorten voedsel. Onze blog kan je vinden op: random-diy.webnode.nl
  We hopen je snel eens te zien op onze blog! 🙂 😀

  Beantwoorden
 23. Dasha

  Hallo allemaal!
  Al 3 jaar ben ik bezig met bloggen in het Russisch. Binnen deze tijd heb ik ongeweer 300 posts geschreven meer dan 400 vaste volgers gerkegen en mijn blog was meer dan 200000 keer bekeken, Omdat ik heel veel reacties kreeg, heb ik besloten om een blog in het Nederlands te beginnen! Ik denk niet dat het zo’n grote succes wordt als in het Russisch maar we gaan het zien!
  Iedereen is welkome
  http://pashkova-dasha.blogspot.nl/

  Beantwoorden
 24. AJ

  Nice!

  Mijn beauty & lifestyle blog is pas net opgestart maar ik probeer er elke dag 1 a 2 dingen op te zetten. Ik wil er dus echt druk mee bezig zijn. Omdat dit mijn passie is. Ik wil hier ook zeker mee doorgaan & leg het niet na 2 weken weer naast me neer. Je zult op mijn blog reviews vinden over make-up en verzorgings producten. Altijd fijn om de ervaring van iemand te lezen voordat je er geld aan uit geeft. Ik geef altijd mijn eerlijke mening over een product!
  Kom allemaal kijken, en laat gerust een berichtje achter als je hem leuk vind!

  http://ajbeautyblog.nl/

  XXX

  Beantwoorden
 25. Naomi

  Heeeeey, eindelijk kan ik ergens mijn blog promoten. Ik schrijf over lifestyle, beauty en fashion maar vaak ook gewoon dingen uit het dagelijkse leven zoals over school bv. Waarom mijn blog speciaal is? Gewoon omdat ik met plezier schrijf en over dingen die ik zelf tegenkom in het leven dus eigenlijk deel ik alles gewoon 😀

  http://www.naomicathrin.blogspot.nl

  Beantwoorden
 26. Naomibreed

  Heeeey, als jullie willen neem dan een kijkje op mijn blog. Naomicathrin.blogspot.nl het gaat over lifestyle, fashion en alles waar ik me bezig houd en elke maand plaats ik een nieuwe horoscoop

  Beantwoorden
 27. Linde

  Hallo !

  Ik zou het heel leuk vinden als je reclame zou willen maken voor mijn blog !

  Als je dat zou doen kan ik je voorstellen op de blog !!

  De naam is http://www.bloggen.be/happykrantje.

  Het is eigenlijk een krantje op een blog.
  We zetten er moppen, raadsels, weetjes, records en nog veel meer op !!

  Groetjes Linde !

  Beantwoorden
 28. Sara

  Alvast bedankt dat ik je mijn gloednieuwe blog mag voorstellen. Deze blog heeft in de eerste plaats de bedoeling om de studenten, kotbazen en Leuvenaars dichter bij elkaar te brengen. Hiertoe probeer ik de studenten een blik op Leuven te geven door de ogen van een kotbaas-Leuvenaar, ondermeer door berichten te posten over de folklore, evenementen, verborgen plaatsen, gebeurtenissen, … Als oud-student sta ik uiteraard ook open om een idee te krijgen van het hedendaagse studentenleven in Leuven.
  Misschien is dit onderwerp niet dadelijk iets dat je aanspreekt. Het publiek is erg specifiek. Alsnog fijn dat ik mijn blog hier even mag presenteren.
  Groetjes

  Beantwoorden
 29. Hr. Marvado

  Catchy tunes that will stick in your head, heavy danceable beats, lyrics with a message.

  Evil Goat Riders is band from the Netherlands that makes EBM.

  In 2013 they released their first album called ‘You Think You’re Famous’ and half a year later they got signed at Crysella Records.

  Their new album will be out in july this year, and it will be called ‘From Now On’.

  Keywords for this album are hate and pain, as the band will take you on a trip through their personal views on relationships and life itself.

  Beantwoorden
 30. Maxime

  ik reageer een beetje laat maar nouja
  mijn blog gaat over fashion, lifestyle, beauty en de dingen die mij interesseren.
  kijk even: maximee.wordpress.com
  ik ben trouwens wel pas net gestart 😀

  Beantwoorden
 31. Jasmijn

  Hoi Silvy,

  Wat leuk! Thanx! Ik spam de mijne dan ook graag: http://www.zomijntje.nl
  Ik ben een half jaartje bezig ongeveer of eigenlijk iets langer en mijn blog gaat over alles wat Mij(ntje) interesseert maar de hoofdmoten zijn: geluk, gezondheid, en koopjes en meer…
  Ik ben benieuwd wat je ervan vind.
  Succes met jouw blog!

  Groetjes, Mijntje.

  Beantwoorden
 32. Anti- Rainbow

  Hee, dankje dat we mogen spammen! Ik ben sinds kort een blog begonnen. Mijn blog gaat over kleding, tekenen, kunst, lifestyle en veel meer. Maarr… alles in het zwart, wit of grijs. Met mijn blog wil ik iedereen laten zien dat je niet kleurrijk hoeft te zijn om er leuk uit te zien, en dat de wereld ook leuk ka zijn zonder al die felle kleuren. 😀 🙂 😉
  Ik hoop dat ik nu wat meer volgers krijg 😳 😉
  Volg allemaal : anti-rainbow.tumblr.com 😀 😀 😀

  Beantwoorden
 33. eef

  heey! Ik ben een doodgewoon meisje! maar ik wil graag veel dingen gaan posten ? intresse kijk op mijn site ga over een tijdje ook video’s maken!

  Beantwoorden
 34. makeyoubeautiful21

  Bedankt dat we onze blog mogen spammen.

  Onze blog heet makeyoubeautiful21, wij bloggen over fashion,beauty, lifestyle en nog veel meer.
  Ook zijn wij te volgen op facebook en instagram.
  Wij zouden het leuk vinden als je ons zou volgen en een kijkje nam op onze blog. 😉

  Beantwoorden
 35. Kim

  Heej, leuk dat dit kan! Onze blog heet BeautyBadEend en we zijn pas begonnen met bloggen. We schiijven over van alles en nog wat, maar vooral over beauty en gekke trends. Weet je wat? We verklappen al veel te veel, neem maar een kijkje en veel plezier! 😀

  Beantwoorden
 36. Sennie

  Mijn blog gaat over mode, fashion, beauty, lifestyle, Enzo
  Ik zou graag willen dat je mijn blog volgt omdat ik mijn blog ben begonnen door jou!
  Telkens als ik een van je artikels lees word ik weer happy en blij! Ik hoop dat je me zult volgen op bloglovin! Xxsennie
  Link:www.goforbeauty. weebly.com
  Ons blog heet: xgoforbeautyx
  Neem snel een kijkje als je wil! 😛

  Beantwoorden
 37. Sophie

  Wat leuk dat we hier onze blogs mogen promoten!
  Ik heb sinds kort een eigen blog over fashion, travel, lifestyle and photography. Maar ik post vooral dingen over fashion.
  Ik schrijf alles in het Engels en vind het erg leuk om te zien dat er mensen mijn blog volgen uit de US, Australië, India, Duitsland, België en Nederland. Ik zou het heel leuk vinden als jullie ook een kijkje op mijn blog willen nemen!

  Mijn site heet: http://www.styledbymesophie.wordpress.com

  Ik ga zeker even bij wat blogs uit de reacties hieronder kijken!

  xxx Sophie

  Beantwoorden
 38. Lott

  Heeee,

  Ik heb een beginnende blog gemaakt en hierin wil ik mijn kunst en mijn DIY en mijn mode en ook nog is mijn leven met iedereen delen ! Misschien ga ik er later als ik veel blog volgers heb er ook een winkeltje aan vast plakken zodat iedereen mijn kunst en ontwerpen enzoo kan kopen !!! Hoop zo dat er mensen naar mijn blog komen ! Heb je nog tips om je blog wat meer bezoekers te laten krijgen ?!

  Beantwoorden
 39. Lisa

  Hoi allemaal,

  Ik schrijf op mijn blog eigenlijk over van alles en nog wat. Ik schrijf niet over persoonlijke dingen en je zal ook niet in het eerste jaar een foto van mezelf zien op mijn blog. Waarom? Omdat ik dat niet mag van mijn ouders. Ik mag wel een blog hebben maar foto’s van mezelf op het internet zetten mag niet. Ik zou het heel erg leuk vinden moesten jullie eens op mijn blog komen kijken. Er zullen nog niet zo heel erg veel blogberichten op staan omdat ik nog maar een paar weken bezig ben. Iedere donderdag komt er een artikel online.

  Knuffels Lisa

  Beantwoorden
 40. Evy

  Ooh wat leuk! Ik ben hopeloos op zoek hoe ik kan reclame maken voor m’n blog apinkielife.wordpress.com die wel nog maar ‘een babytje’ is. Ik ben zaterdag pas gestart maar heb er super veel zin in en heb al super veel ideetjes. Ik koos voor A Pinkie Life simpelweg omdat Pink my middlename is 😉 En ik vond ‘Pinkie’ nog wel iets grappigs hebben.
  Ik blog over alledaagse dingen. Op mijn blog to-do lijstje staan allerlei DIY, in mijn foto-weekoverzicht zal steeds een Pink accent zitten, shopping, dingen die ik gewoon leuk vind. En mijn leven als kinderverzorgster zal ook terug komen.
  Hopelijk heb ik jullie nieuwsgierig genoeg gemaakt om een kijkje te komen nemen, te liken, te reageren en mss wel om me te volgen. Ik zit ook op Bloglovin ‘A Pinkie Life’

  Groetjes, Evy

  Beantwoorden
 41. Anne Treur

  Wat een leuk blog! Ik kwam hier via Google terecht dus maak maar gelijk van de gelegenheid gebruik om te spammen… 🙂

  In juni ben ik gestart met het blog Ditisierland.nl, met reistips over Ierland. Omdat het bloggen zo goed beviel, is afgelopen week mijn eigen reis- & lifestyleblog online gegaan: Ditisanne.nl. De nadruk ligt vooral op reistips binnen Europa en leuke hotspots binnen en buiten Nederland. Daarnaast fotografeer ik graag dus ook mijn foto’s kan ik mooi op mijn blog kwijt!

  Omdat ik af en toe nog het gevoel heb een beetje in de ruimte te schrijven, wil ik jullie uitnodigen om eens een kijkje te komen nemen! Vanmorgen bijvoorbeeld, heb ik een blog over de Bretonse streep geschreven: http://wp.me/p6ysIJ-32

  Hopelijk tot snel!
  Groet,
  Anne

  Beantwoorden
 42. Fabiënne

  Wat vet dat jullie dit doen, ik heb een fashion beauty en lifestyle blog. Ik ben nog niet zolang bezig, en aangezien ik aan een nieuwe opleiding ben begonnen had ik een beetje een valse start. Ik hoop dat jullie er een kijkje op willen nemen.

  Beantwoorden
 43. Ilse Daniëlle

  Ik zou het superleuk vinden als jullie ook eens een kijkje zouden nemen op mijn blog en me zouden willen volgen via Bloglovin (klik op de button op mijn website). Ben nu een jaartje bezig en vind bloggen steeds leuker worden. Ik schrijf alleen wel in het Engels vanwege het grote aantal buitenlandse vrienden dat ik heb. Als jullie mij volgen op Bloglovin volg ik uiteraard terug! Ook zou ik het leuk vinden als je een comment zou achterlaten op mijn blog, zodat ik ook wat interactie heb met mijn bezoekers.

  Groetjes, Ilse

  http://www.ilsedanielle.com

  Beantwoorden
 44. Bulletje

  Nice eindelijk een site waar ik mijn blog kan spammen.
  Ik ben net begonnen, plaats een reactie als je tips hebt of gewoon een comment wil achterlaten.

  Beantwoorden
 45. Fleur

  heyy, ik heb sinds kort ook een blog samen met mijn vriendin op wordpress. ik vind het superleuk om te doen alleen we hebben superweinig bezoekers. we hebben ook een insta account waar we reclame maken maar extra kan natuurlijk geen kwaad.
  xo

  Beantwoorden
 46. Myrandombeautylife

  Hoi hoiii, wat handig om een keer zo’n artikel teigen te komen en ook zeker heel lief! Ik ben pas begonnen met mijn blog. Ik had mezelf al zo vaak voorgenomen om iets te gaan doen met mijn hobby(make-up uittesten en de allerbeste producten vinden die bij me passen) en nu heb ik eindelijk de knoop doorgehakt. Een nieuw jaar zijn weer nieuwe kansen 🙂 ik zou het heel erg waarderen als u een kijkje zou nemen op mijn blog http://www.myrandombeautylife99@gmail.com.blogspot.com alvast bedankt 😉
  X

  Beantwoorden
 47. Amber

  wat super leuk! ik ben een beetje aan de late kant maar ik heb pas sinds gister een blog en zit nog een beetje in m’n hoofd over waar ik over zou willen schrijven ! zou super zijn als je even een kijkje neemt op mijn blog!
  livehappyandlovelife.blogspot.com

  Beantwoorden
 48. Habo

  Beste Silvy,
  Wat een tof idee om de mensen hier hun blog te laten posten. Het is niet zo evident om hem overal rond te spuien.
  Mijn blog gaat misschien wat over het saaiere solliciteerwerk, maar ik probeer het luchtig te houden. Ik doe dit omdat volgens mij de meeste mensen solliciteren haat en omdat iedereen er wel in zijn leven mee geconfronteerd wordt of in aanraking mee zal komen (als je nog jong bent, that is).
  Hier is mijn bloglink: http://www.haboblogt.wordpress.com
  (Het zou leuk zijn mocht ik er rechtstreeks reacties op krijgen, zo ben ik wat met de feedback.)

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.