De rode tas bleek iets groter dan ik dacht

Ik ben niet zo’n meisje met 100 verschillende (hand)tassen: Eentje voor bij elke outfit. Nee, alsjeblieft niet zeg. Hoe krijgen jullie dat wel voor elkaar? Ik heb mijn tas waar een hoop zooi (portemonnee, makeupjes, pleisters, Potters, sleutels, ga zo maar door) in zit, ik moet er niet aan denken om iedere dag deze zooi van tas naar tas te verplaatsen.

Maar, een keer in de zoveel tijd koop ik een nieuwe tas. Omdat mijn oude tas stuk is, of omdat ik tegen een prachtige tas met een fijn prijskaartje ben aangelopen. Heel soms komt het voor dat ik tóch de inhoud van mijn ene handtas in mijn andere handtas prop, maar de meeste tijd heb ik een vaste handtas die ik áltijd pak.

Als blogger kom je vaak in de gelegenheid om nieuwe dingen te proberen. Zo mocht ik van Vimodos een tas uitzoeken op hun webshop. Vimodos, waarschijnlijk hebben we er allemaal al eens van gehoord. Een leuke webshop waar je onderandere vesten, jurkjes, broeken, sieraden, cocktailjurken, winterjassen en schoenen kunt shoppen. Erg leuk! Maargoed, ook tassen dus en ik mocht een tas uitzoeken.

tas

Ik ging voor iets gedurfds, iets wat ik normaal nooit naar zou omkijken vanwege de kleur of het prijskaartje. Ik besloot voor een rode tas te gaan. De Silvian Heach Bag Bag Dominiek in de kleur Cherry Rood om precies te zijn. Yep, een hele mond vol. Normaal ga ik voor iets simpels dat gewoon bij iedere outfit kan, maar ik vond het wel een keer leuk om iets anders te doen.

Scharlakenrode suede-achtige tas met zilverkleurige hengsels en donker zilverkleurige rits aan de bovenkant. Ook is de tas voorzien van rode franje en ronde zilverkleurige details plus plaatje met de Silvian Heach merknaam. De sluiting naast rits wordt vastgeclipt aan de voorkant en aan de binnenkant zitten vakjes

vimodos-collageIk wilde deze tas zo graag, omdat hij goed bij mijn suède rode schoenen past. Die ik splinternieuw voor 3 euro kocht op de vrijmarkt op koningsdag. Jep, spinternieuw, het prijskaartje van 60 euro zat er nog aan. Maar daar hadden we het nu niet over. Al vond ik het wel leuk om te vertellen, want het was echt een mega deal. Ok, ik blijf afdwalen..

Voor de rest niet kijkende naar de grootte van de tas, gaf ik door dat ik deze tas wilde. Een dag later (pluspunten voor snelle leveringen!) ontving ik een mega groot Vimodos pakket. Huh? Hoe kon het zo groot zijn, dacht ik. Ik dacht dat ik een middelmaat handtasje had besteld, tenminste, zo leek het op de foto. Niet dus! Het is een formaat weekend-tas. Ik zocht het op op de webshop.. Afmetingen: 47 cm x 36 cm. Jep, best groot. Oeps! Maar ik was niet teleurgesteld, want er zat een weekendje Engeland aan te komen en ik had nog geen goede grote (en mooie!) tas.

Geen tas voor mij om mee de stad in te nemen, maar als je mij wel met deze tas spot, dan ben ik waarschijnlijk van plan er even tussenuit te gaan. Oja, pluspunten voor het merknaampje. Silvian.. Silvy.. jep. Vind ik leuk.

Deze tas heb ik ter review gekregen van een webshop.