Dingetjes om je tuin nog gezelliger te maken

Het is eindelijk officieel lente! Dat betekent dat we weer ietsje meer aandacht mogen steken in onze tuin (zowel de voortuin als achtertuin), want die laten we in de winter soms nogal weleens verwaarlozen.

Als je geen groene vingers hebt, kan ik me voorstellen dat je geen moeite wilt steken in het planten van bloemetjes in de grond. Laat dat maar aan de hovenier over! Of niet, want je kunt ook op hele andere manieren je tuin mooi decoreren. Koop leuke potten en bloempakken en doe hier wat plantjes in. Super gemakkelijk! Of decoreer je tuin met tuindecoraties. Inspiratie opdoen? Ik heb wat leuke dingetjes uitgezocht op Kwantum.nl.

kwantumZoals jullie weten, ben ik dol op de kleur roze, dus deze kleur mag natuurlijk niet ontbreken in mijn toekomstige tuin. Een beetje mixen met wit, grijs en bruin en je tuin heeft al meteen een hele andere sfeer. Natuurlijk ontbreekt er nog wat groens.. de plantjes! Die kunnen we mooi in de plantenhanger kwijt, de bloempot of in de kist. Aan de wandhaak hangen we ons tuingereedschap (wat we niet gebruiken) op en het vogelhuisje krijgt ook een mooi plaatsje. En dan wachten tot de vogeltjes er een nestje in gaan bouwen en hun eitjes erin leggen. In de lantaarn stoppen we een waxinelichtje en steken deze aan op een warme zomeravond. Zie je, decoratie is niet altijd alleen maar mooi, maar kan ook erg nuttig zijn!

Heb jij jouw achtertuin al gedecoreerd?

Dit artikel betreft een samenwerking met een bedrijf.