Online winkelen doen we al massaal, want waarom zou je door weer en wind naar de winkels gaan als je ook vanuit je luie stoel op zoek kunt naar een nieuwe jas? Nog leuker is het om ook de momenten waarop je je verveeld (zoals in een bushokje) nuttig te besteden aan het shoppen van een nieuwe outfit! Lees hieronder waarom je vandaag nog zou moeten beginnen met het shoppen via je smartphone.

XffiaML

Sale shoppen

Niets fijner dan de mooiste items scoren met flinke korting. Helaas is het vinden van die pareltjes in de sale hoekjes soms nog best een uitdaging. Gelukkig is het niet meer nodig om winkel na winkel af te struinen, want er zijn genoeg leuke apps die precies weten waar je de beste kortingen kunt scoren. Een fijne app hiervoor is bijvoorbeeld ShopVIP. Deze app verzamelt de hoogste kortingen van grote merken als SuperTrash en Skotch&Soda, waardoor je met het grootste gemak de beste fashion deals binnensleept!

Geen zere voeten

Naast sale hoekjes, vind je ook hele winkelstraten op je smartphone. Je hoeft er tegenwoordig geen dag meer voor uit te trekken om te shoppen in de 9 straatjes van Amsterdam, want de leuke boetiekjes in dit gebied beschikken tegenwoordig over een eigen app. In deze app vind je een verzameling van al jouw favoriete boetieks en shop je alle musthaves gewoon vanuit je luie stoel. Geen zere voeten of pijnlijke schouders meer van het rondslenteren met zware tassen dus!

Shazam, maar dan voor kleding!

Hoe kan het toch altijd dat je iedereen ziet lopen met die geweldige laarzen, maar je ze zelf nergens kunt vinden. Gelukkig is dat probleem nu van de baan, want er bestaat namelijk eindelijk een shazam voor kleding! De handig app genaamd ASAP54 maakt het door beeldherkenning mogelijk om een kledingstuk vanaf een afbeelding voor je op te sporen. Heb je bijvoorbeeld een fantastische Galaxy S3 Mini case gespot voor je Samsug? Upload dan een afbeelding met het telefoonhoesje, selecteer het gedeelte van de afbeelding met het hoesje en specificeer je zoekopdracht. Op je scherm verschijnen vervolgens alle items met een overeenkomende zoekopdracht. Vervolgens kun je het item opslaan in je wishlist, delen op social media of natuurlijk direct shoppen!

Nieuwe look voor je smartphone

Als je toch al aan het shoppen bent met je smartphone, waarom dan niet meteen shoppen voor je smartphone? Je telefoon gaat immers steeds meer deel uitmaken van je outfit. Ga voor een leuk Samsung Galaxy S5 Plus hoesje met hippe print of kleur die matcht bij je nieuwe aanwinsten of ga voor een praktisch hoesje met ingebouwde standaard, zodat je je telefoon in een comfortabele stand kunt neerzetten tijdens het shoppen.

Wat zijn jouw favoriete apps voor het shoppen met je smartphone?

Dit artikel betreft een samenwerking met een bedrijf.