European Merfest Prepost :D
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Mermaiding at it’s finest

 

Ja hoor ik heb zojuist te horen gekregen dat ik naar European Merfest kan en ik ben dolgelukkig met dit nieuws. Nu hoor ik jullie al denken: ”Wat is dat dat precies “European Merfest”?” Nou dat zal ik je eens haarfijn uitleggen. Tenminste ik kan dat doen, maar iemand die dat nog veel beter kan is Marijke Pie oftewel Mermaid Crystal. Zij organiseert deze happening.

European Merfest, het eerste jaarlijkse event in Europa voor zeemeerminnen, vindt dit jaar voor de tweede keer plaats in Zeist. Na een succesvolle en veelbezochte eerste editie puilt het programma van deze editie uit om iedere bezoeker tegemoet te kunnen komen. “We hopen dit jaar 80 a 100 meerminnen en meermannen uit heel Europa te mogen ontvangen,” aldus Marijke. Ze voegt toe: “European Merfest is uitgegroeid van een kleinschalige bijeenkomst naar een conferentie voor jong en oud, met zowel geoefende professionele meermin bezoekers als beginners. We bieden voor ieder wat wils. Van introductie zeemeermin workshops tot onze workshop ‘bubble ringen blazen’, gegeven door de Guinness Book of Records record houder Jorrit Bruinsma”.

Ik als beginnend zeemeermin ben hier hartstikke enthousiast over en wil maar al te graag een kijkje nemen op dit event. Vandaag heb ik in het plaatselijke zwembad (waar ik altijd train met mijn monovin) getest of mijn make-up onder water goed blijft zitten. Mijn staart moet ik nog heel even oplappen (lees: onder het naaimachine leggen) en dan ben ik er helemaal klaar voor!

 

De tickets gaan hard maar er zijn nog een paar kaarten te koop en zelfs nog wat standruimte. Dus bestel snel je ticket en hopelijk tot daar![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]