Nageldroger van de Action

Altijd als ik bij de Action ben, ga ik eventjes naar de cosmetica-afdeling. Gewoon, om te kijken of ze nog nieuwe goedkope dingetjes hebben om uit te testen. En ja, dit keer hadden ze iets wat mijn aandacht trok. Een nageldroger. Hij kostte maar €2,00 en ik was erg benieuwd of zo’n ding nou goed werkt!
Action Nageldroger - Beauty Gadgets Lifestyle Nou, hier is hij dan. Qua vormgeving ziet het product er niet denderend uit. Gewoon, zwart, strak, geen poespas. Hij is ook verkrijgbaar in andere kleuren geloof ik. Als je hem koopt, en je wilt hem uitproberen: Zorg voor batterijen. Er moeten twee AA batterijen in, deze zitten er helaas niet bij. Wij hadden zelf ook geen batterijen meer in huis, dus hiervoor moest ik nogmaals speciaal voor naar de winkel. Als je eenmaal de batterijen erin heb gedaan, hoef je alleen maar je vingers in het apparaatje te leggen. Het deel waar je je vingers op legt, is een grote knop. Zodra je deze knop zachtjes indrukt, begint de nageldroger te blazen.

Action Nageldroger - Beauty Gadgets Lifestyle Werkt het een beetje? Mwah. Ik ben niet enthousiast. In de nageldroger zit een klein ventilatortje. Zodra deze gaat draaien, voel je een lichte wind op je handen. Een héle lichte wind. Wat betekent dat het ventilatortje gewoon niet sterk genoeg is, en je 10 minuten je hand eronder kan houden, zonder dat het extra snel opdroogt. Nee, mijn tip is: Niet kopen, gewoon met je handen wapperen of op je nagels blazen. Dat gaat namelijk sneller dan dat je je hand onder deze nageldroger houdt.

Over de auteur

Eindbaas

Gerelateerde berichten

20 reacties

 1. Lizzy

  Oh wat jammer zeg dat het niet goed werkt! 🙁 Want anders zou het ideaal zijn geweest! Ik kan namelijk nooit lang wachten op het drogen van mijn nagels..

  Beantwoorden
 2. Alette

  Jammer dat hij niet werkt. Ik had al eerder reviews gelezen van nageldrogers van de action en tot nu toe nog niemand gezien die er wel enthousiast over is. Naja, het is in ieder geval een grappige gadget…

  Beantwoorden
 3. ladyNadine

  Ik heb deze ook, maar het duurt inderdaad echt heel lang. Zeker als na drie keer de batterij al bijna leeg blijkt te zijn en je nog harder moet drukken.
  Sneldrogende topcoat, ik heb die van Seche Vite, is inderdaad een betere oplossing!

  Beantwoorden
 4. Sophie

  haha ik zag deze ook in de action en verwachtte niet dat ie zou werken dus heb hem niet meegenomen maar was stiekem wel benieuwd of hij misschien wél zou werken.

  Beantwoorden
 5. Anneke

  Ik had eigenlijk niet anders verwacht. De Action heeft wel vaker van die dingen dat ik denk: wow, dat lijkt me ideaal! En dan is het uiteindelijk echt helemaal niks…

  Beantwoorden
 6. anja

  Mischien dat het ook wel afhangt welke nagellak je gebruikt.
  Het zou natuurlij leuker zijn moest het werken zoals verwacht.Maar een lopende nagellak,of zo een ‘quick dry’ versie daar zou het mischien wel beter mee functioneren.

  grotejes

  Beantwoorden
 7. Julia

  Echt stom dat tie niet goed werkt! 😕 Ik had hem goed kunnen gebruiken voor mijn nagels, want ik maak vaak dingen met heel veel laagjes en dan ben ik dan vaker langer dan een uur mee bezig. Het had erg handig voor mij geweest… 🙁

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.