G-Cube Crystal Beats

Een hele tijd terug ontving ik een goodiebox waar allerlei producten voor vrouwen in zaten. Voornamelijk make-up, maar ook zat er een girly gadget bij die ik graag eventjes onder de loep wil nemen! G-Cube Crystal Beats - Gadgets G-Cube Crystal Beats - Gadgets En dat zijn de earphones van het merk G-Cube! Crystal Beats earphones, om precies te zijn. Check het steentje aan de achterkant van het oortje. Is dat niet kei leuk? Iedere vrouw houdt toch wel van een klein beetje bling? Volgens de verpakking is het steentje gemaakt met ‘Crystallized Swarovski Elements’. Okay, ik weet wat Swarovski steentjes zijn, maar is dit iets anders ofzo? In ieder geval, het steentje geeft er wel een iets luxere uitstraling aan.G-Cube Crystal Beats - Gadgets Maar, wat is er misschien nog wel belangrijker dan het uiterlijk van deze earphones? Yes, de geluidskwaliteit. Is die een beetje goed? Dat vind ik lastig te beantwoorden, want ik ben zelf súper goede oortjes gewend. Namelijk de oortjes die bij mijn Samsung Galaxy S3 zaten. Ik kan wel zeggen dat de G-Cube oortjes het sowieso niet winnen tegen mijn Samsung oortjes. Dat betekent echter niet dat ze niet goed zijn! Deze G-Cube oortjes zijn wel beter dan de gemiddelde oortjes in de prijsklasse 0 tot 20 euro. De bass is redelijk aanwezig en het geluidskwaliteit is gewoon oké. G-Cube Crystal Beats - Gadgets Dank je wel G-Cube! Dit wordt nog weleens vergeten bij het leveren van in-ear oordopjes. Dopjes in verschillende maten! Sommige merken vergeten nog weleens dat niet iedereens oor even groot is, en dat daarom de oortjes nog weleens uit kunnen vallen. G-Cube heeft hier gelukkig wel aan gedacht en dat is, wat mij betreft, een groot pluspunt.

Als je superdure en perfecte earphones gewend bent, dan zou ik gewoon bij de superdure en perfecte earphones blijven. Als je genoegen neemt met een iéts mindere geluidskwaliteit, maar je wilt gewoon hippe, vrouwelijke oortjes hebben, dan is dit absoluut een aanrader. Voorheen kon je deze oortjes kopen bij Bol.com, maar deze zijn niet meer leverbaar. Je kan ze nog wel op verschillende webshops kopen. Google is je vriend! 🙂

Over de auteur

Eindbaas

Gerelateerde berichten

14 reacties

  1. Alette

    Zien er mooi uit 🙂 Ik houd alleen niet zo van in ear oordopjes. Vooral omdat het niet zo goed voor je oren schijnt te zijn. Als ik langer onderweg ben neem ik dan ook altijd een koptelefoon mee en voor korte reizen waar ik toch muziek wil luisteren gewone oordopjes.

    Beantwoorden
  2. Nieke

    Wat een mooi kleurjt! Ik ben niet zo’n fan van de in-ear dopjes. Ze blijven gewoon niet goed zitten. Ik heb al moeite met de normale oortjes, volgens mij zijn mijn oren gewoon te klein haha.

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.