Mijn smartphone verhaal - PinkGraphics

Ik weet nog toen ik net naar het MBO ging (zo’n 5 jaar geleden) en bijna niemand een smartphone had. Een enkeling had een iPhone, maar de rest had nog telefoontjes met uitklapbare schermpjes. Ik ook, ik had een roze Nokia. Jep, een roze. Hoewel ik zo verliefd was op mijn Nokia, was ik toch wel een beetje jaloers op dat ene klasgenootje dat in de loop van de opleiding een Samsung Galaxy S kreeg. Ik wilde die ook! Smartphones begonnen steeds meer in te raken en ik had er nog steeds geen. Totdat ik opeens een actie van Vodafone won met een geweldige prijs: Een smartphone.

Een Sony Xperia Play. Ja, zo eentje met van die playstation knopjes en games erop, tegen de verveling. Je kon er ook mee bellen hoor. Smsen, whatsappen, noem maar op. Ik was er super blij mee.. mijn eerste smartphone! Het ding was super dik en niet te vergelijken met de smartphones van nu. Ik bewaarde deze koelkast-smartphone in een sok, omdat er nergens hoesjes voor te krijgen waren.

Niet al te lang heb ik met deze super dikke smartphone rondgelopen, want zo’n 2 jaar geleden mocht ik dan eindelijk een Samsung Galaxy-toestel in mijn armen sluiten. Niet de Samsung Galaxy S die ik twee jaar daarvoor zo graag wilde, maar een verbeterde versie, de Samsung Galaxy S3.

Mijn zoektocht naar Samsung Galaxy S3 hoesjes was geopend. Hoesjes vinden voor deze smartphone was een stuk makkelijker en dus ook een stuk leuker.

In het jaar dat ik deze smartphone kreeg, ben ik ook begonnen met bloggen. Ik heb een mooi assortiment aan Samsung hoesjes opgebouwd, omdat ik vaak het aanbod kreeg om mobiele hoesjes te testen. Hoesjes testen klinkt misschien een beetje vreemd, maar zo noemen we dat nou eenmaal.

Mijn smartphone verhaal - Gadgets

Op dit moment ben ik verliefd op mijn nieuwste hoesje: Hoesje waar pasjes in kunnen. Ontzettend handig, vind ik. Jammer dat zo’n hoesje het geheel zo dik maakt, maar als je dat opweegt tegen de handigheid, wint de handigheid.

Nu vragen jullie je allemaal af waarom er geen pasjes in dit hoesje zitten. Nou, eh. Ik heb hem maar heel kort in gebruik gehad, want.. vlak nadat ik dit hoesje kreeg opgestuurd, heb ik een Samsung Galaxy S5 gekocht. Yep! Met mijn S3 was eigenlijk niet veel mis: Bijna geen krasje te bekennen en hij deed het nog perfect. Althans, hij was heel sloom geworden. Logisch, alle apps verbeteren zich, en hebben uiteindelijk gewoon een snellere telefoon nodig. Daarnaast gebruik ik mijn telefoon iédere dag, en kon ik me doodergeren als het niet 1 seconde, maar 10 seconden duurde voordat mijn camera of whatsapp was opgestart. Ik had mijn telefoon een clean install kunnen geven, maar een nieuwe smartphone kopen is toch veel leuker? Nu voel ik me weer alsof ik weer een beetje bij de tijd ben.

Wat voor smartphone heb jij? :)

Over de auteur

Eindbaas

Gerelateerde berichten

10 reacties

 1. Kimberley

  Leuk om te lezen! Ik herinner me ook nog wel dat toen opeens iedereen polyfoon ringtones kreeg, dat was al heel wat. En nu stelt het allemaal al niks meer voor. Zelf ben ik altijd een Samsungmeisje geweest. In 2012 toch een iPhone 4S gehaald en nu een 5S. Helemaal verslaafd aan mijn appeltje, haha.

  Beantwoorden
 2. Els

  Idd leuk om te lezen, Ik heb op dit moment ook een S3, ik mag in februari weer een nieuwe kiezen, wel moet ik even dan op het de abbo aanbiedingen letten, want 40 euro per maand is best veel. T kan altijd goedkoper 2 jaar later! begonnen bij de Samsung Galaxy s1, daarna de s2, Daar na de LG Optimus 4x HD gehad, tussen door de sony Xperia L gehad ofzo, daarna de Iphone 4 en toen overgestapt op de s3. de Iphone 5S gold en de Nokia Lumia 930 trekken mij nu heel erg.

  Beantwoorden
 3. Sara

  Leuk om dit te lezen. Ik ben momenteel ook druk op zoek naar een nieuwe telefoon. Ik bezit nu de samsung galaxy s2 en die is, net als jouw s3, gewoon ontzettend sloom geworden. Verder is er ook weinig mis mee.

  Beantwoorden
 4. Wendy

  Ik heb een HTC One. Dus niet die nieuwste versie, maar die daaar voor. Op eBay waren daar super veel hoesjes voor te vinden en ik heb ook echt vanalles gehad. Heel leuk!

  Beantwoorden
 5. Suzanne

  Ja ik had eerst ook een roze! 😀 Dat waren de zogenaamde ladyphones. Uitklapbaar ding ook. Sinds alweer heel wat jaartjes heb ik nu een iPhone, ben er erg tevreden over!

  Beantwoorden
 6. saskia

  Wat een leuk verhaal om te lezen! ik heb nu nog een S4 maar mag bijna een nieuwe! Ik blijf bij Samsung! ik ben dik tevreden over mijn telefoon!

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.