CaseApp zelf ontworpen smartphone hoesje - Review & Ervaring

Stiekem ben ik een beetje fan van CaseApp. En dat zeg ik niet omdat ik daarmee zo nu en dan samenwerk, maar omdat ik het oprecht een van de beste sites vind waar je je eigen skins/hoesjes voor je mobiel kunt ontwerpen. Ik heb inmiddels weer een nieuw hoesje mogen maken en die wil ik maar al te graag aan jullie laten zien!

Nieuw CaseApp hoesje - Gadgets Bellaaa! <3 Hoe kan het ook anders? Serieus, als ik Bella niet had wist ik echt niet wat voor foto ik had moeten gebruiken om mijn hoesje mee op te leuken. Maar Bella is natuurlijk ook gewoon mega mooi en cute - perfect materiaal voor een telefoonhoesje. Het hoesje heeft een matte finish en dat vind ik persoonlijk mooier dan een glossy finish. Het ziet er wat luxer uit en ik vind het ook fijner aanvoelen. Eerder had ik een hoesje met een glossy finish en daarop zie je krasjes ook veel beter zitten.

Nieuw CaseApp hoesje - Gadgets Nieuw CaseApp hoesje - Gadgets

Naast hoesjes (links) kun je bij CaseApp ook skins (rechts) ontwerpen. Dit zijn stickers die je op je telefoon plakt en je telefoon helemaal omtovert in jouw ontwerp, zowel de voor- als de achterkant. Als je hier ook nog eens een bijpassende achtergrond neemt is het plaatje natuurlijk helemaal compleet!

Ik heb al vaker dingen van CaseApp uit mogen testen en ik ben nog steeds érg tevreden erover. De kwaliteit is ontzettend goed en de levering is ook heel snel. Natuurlijk niet binnen één dag, aangezien het eerst verwerkt en gedrukt moet worden, maar zéker binnen een paar dagen heb je je eigen ontworpen hoesje al binnen. Je kunt er trouwens ook skins ontwerpen voor je Macbook!

Wat voor smartphonehoesje heb jij nu?

Over de auteur

Eindbaas

Gerelateerde berichten

4 reacties

  1. Mylou

    Wat super schattig! Helemaal leuk :). Ik gebruik altijd van die flip hoesjes, zodat ik mijn telefoon zonder problemen in mijn tas kan gooien 🙂

    Beantwoorden
  2. Randal Oppenlander

    Nu wil ik natuurlijk wel zien of het hoesje degelijk is voordat ik mijn review schrijf dus vandaar dat het enkele weken geduurd heeft na mijn Instagram post voordat dit artikel online kwam.

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.