Smartphonehoesjes van Telefoonhoesjesstore.nl

Ik heb weer nieuwe telefoonhoesjes binnen gekregen die ik graag met jullie wil delen!

Nieuwe Smartphonehoesjes - Gadgets Ik heb het al heel vaak laten doorschemeren dat ik Pokémon nog steeds heel leuk vind (de games, niet de serie) en ik ben daarom ook verliefd op mijn nieuwe Pikachu hoesje! Serieus, is ‘ie niet cute? Oké, súper onhandig dus, met die lange oren. Het zou me ook niets verbazen als deze het niet lang overleven in mijn tas.. maar dat maakt niet uit! Het hoesje is extreem flexibel, buigbaar en dik. Genoeg bescherming voor mijn Samsung Galaxy S5, en daar draait het om, toch?

Nieuwe Smartphonehoesjes - Gadgets Mijn andere hoesje is wat meer girly en wat netter. Het is een hard hoesje en past precies bij de kleuren van mijn smartphone. Het is wat handiger dan die lange Pikachu-oren, maar ietsje minder speciaal. Gewoon een standaard leuk hoesje waardoor ik mijn smartphone bij speciale gelegenheden toch wat eleganter kan laten ogen.

Nieuwe Smartphonehoesjes - Gadgets Het leuke aan dit hoesje is, is dat de binnenkant enigszins functioneert als een spiegel! Het is wel een beetje wazig, maar het werkt goed genoeg om even snel je haar of make-up te checken.

Nieuwe Smartphonehoesjes - Gadgets Deze hoesjes en talloze andere leuke Samsung Galaxy S5 hoesjes kun je vinden op Telefoonhoesjesstore.nl.

Deze twee smartphonehoesjes heb ik ter review ontvangen van Telefoonhoesjesstore.nl.

Over de auteur

Eindbaas

Gerelateerde berichten

4 reacties

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.