Skin of hoesje ontwerpen voor je smartphone!

Gisteren vertelde ik al hoe je je eigen nagelstickers kunt ontwerpen, maar hoe vet is het als je een bijpassend hoesje of skin voor je smartphone kunt ontwerpen? Ook daar is natuurlijk een site voor!

Op CaseApp.nl kun je aan de slag gaan met jouw ontwerp. Kies eerst je smartphone uit en begin vervolgens met ontwerpen. Je kunt kiezen tussen een skin en een hoesje. We weten natuurlijk allemaal wat hoesjes zijn, maar wat zijn skins nu weer? Dat ga ik jullie in deze blogposts laten zien, want daar heb ik er twee van ontworpen! 🙂

Ontwerp je eigen smartphonehoesje of -skin! - Gadgets Dit zijn de skins die ik heb gemaakt! Skins zijn stickers waarmee je je gehele smartphone beplakt. Je maakt dus een ontwerp die op de achterkant van je smartphone komt, de zijkanten en de voorkant. Ik heb er eentje gemaakt met een trouwfoto van mij en mijn man en eentje in de stijl van The Legend of Zelda.

Ontwerp je eigen smartphonehoesje of -skin! - Gadgets Je ziet het niet heel goed op de foto’s, maar ik heb zelf een originele Samsung Flipcover. Ik was eerst bang dat de stickers hier niet op zouden passen, omdat de skin eigenlijk bedoeld is voor het originele achterkantje van je telefoon. Maar zoals je ziet past hij perfect! Op mijn scherm heb ik een beschermfolie zitten, daar zit de sticker overheen geplakt. Je ziet het folietje wel zitten onder de sticker, maar da’s niet heel storend. Om het allemaal nog meer eenheid te geven kun je je achtergrond van je mobiel natuurlijk veranderen in dezelfde stijl als je skin.

Ontwerp je eigen smartphonehoesje of -skin! - Gadgets Mijn tweede skin heb ik wel over het originele Samsung achterkantje geplakt (niet op de flipcover dus). Omdat de voorkant van mijn mobiel al beplakt was met roze stickers, heb ik alleen het achterkantje gedaan. Het plakken zelf is echt precisiewerk, maar niet heel moeilijk.

Ontwerp je eigen smartphonehoesje of -skin! - Gadgets Deze foto zagen jullie in dit artikel al voorbij komen. Ik vind het zo’n leuke match.

Voor 15 euro kun je jouw zelf ontworpen skin bestellen, een zelf ontworpen hoesje kost 29 euro. Maar dat is nog niet alles! Op CaseApp.nl kun je ook skins voor je tablet en laptop ontwerpen, hoe gaaf is dat?

Het product in deze blogpost heb ik gekregen van een bedrijf of merk.

Over de auteur

Eindbaas

Gerelateerde berichten

7 reacties

 1. Mandy

  Dat is echt superleuk! Ik zag van de week je artikel al over de nagelstickers, en daar was ik al erg enthousiast over. Het is leuk om je nagels bij je telefoon te matchen.

  Beantwoorden
 2. Daniëlle

  Ik houd van zulke stickers!
  Die trouwfoto komt mij trouwens bekent voor, haha.

  Ik maak ze altijd op wrappz.com, best wel even prijzig maar je krijgt dan wel kortingsbonnen voor je volgende bestelling.
  LOVE!

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.