Van Gamer naar Player!
Laatste berichten van Patty (alles zien)

Speeddaten

In november zijn wij met de hele redactie naar Dutch Comic Con Winter Editie gegaan waar wij een wel heel bijzondere stand tegen kwamen. Die van de Love Dokter! Hier werden gedurende het hele weekend speeddate sessies gehouden. Je kon je hier van tevoren gratis voor inschrijven en het trok zo te zien nogal wat bezoekers want er stond een flinke rij.

Silvy besloot zich voor de ervaring ook aan te melden voor een speeddate sessie. Ze vertelt: “Het concept sprak mij enorm aan en ik was heel erg benieuwd wat speeddaten nou eigenlijk inhield. Het leuke aan het speeddaten vond ik het feit dat ik mensen heb leren kennen die ik normaal nooit aan zou spreken.
De sessie waar ik in zat duurde een uur waarbij ik ongeveer 20 verschillende jongemannen heb leren kennen, waarvan een aantal echt heel leuk waren. Tijdens zo’n gesprekje van 3 minuten merk je echt wel of je een klik met iemand hebt of niet. Ik vond het een onwijs leuke ervaring en zeker voor herhaling vatbaar. Daarom gaan we 31 maart gewoon weer en misschien ga ik wel naar huis met mijn nieuwe liefde!”

Daarnaast werd er gratis liefdesadvies gegeven voor wie daar interesse in had en werd er een boek verkocht met de titel: ”Van Gamer naar Player, word de programmeur van je liefdesleven”. Wij waren gelijk enthousiast!

De Love Dokter

De man achter het idee is Frank Verberne. Hij is doctor in de psychologie en NLP-master practitioner, ook heeft hij maar liefst tien jaar lang menselijk gedrag en veranderingen in gedrag bestudeerd. Naast het feit dat deze man alles in huis heeft om ons met onze liefdesproblemen te helpen is hij zelf ook tien jaar single geweest en weet hij als geen ander hoe het is om steeds in die friendzone terecht te komen of die ene leuke vrouw niet aan te durven spreken. De perfecte combo tussen theorie en praktijk!

Iedereen is het waard om liefde te ontvangen, zegt dr. Frank Verberne. Hij probeert dit te bereiken door gratis adviezen en speeddate sessies te verstrekken op conventies als Dutch Comic Con, maar ook door blogs te schrijven op zijn website. Volgens hem is er een groot verschil tussen weten hoe je iets moet aanpakken op het gebied van de liefde en het daadwerkelijk doen. Het een mentale knop die omgezet moet worden. Frank helpt je hierbij. Hij doet dit door bijvoorbeeld kleine successen te vieren en hierop voort te bouwen. Ook probeert hij de bullshit (zijn woorden, niet de mijne!) uit je hoofd te halen die je tegenhoudt om de beste versie van jezelf te worden.

Dr Frank on Demand

Denk je dat je niet genoeg hebt aan een kort adviesgesprek op een conventie of Frank zijn blogposts en boek? Ook dan schiet de Love Dokter je te hulp! Dr Frank on demand is persoonlijk advies op maat via telefoon of Skype. Er wordt gekeken naar hoeveel consulten er nodig gaan zijn om jouw persoonlijke doel te behalen. Als je nu denkt dat dit vast wel prijzig zal zijn dan zit je fout! Dr Frank on demand word namelijk in sommige gevallen vergoed door je zorgverzekering. Om te kijken of dit voor jou geldt kun je op deze link klikken.

De Love Dokter kun je niet alleen via zijn website vinden maar ook op Dutch Comic Con op 31 maart en 1 april. Koop snel je ticket en schrijf je in voor een van de speeddate sessies, of loop langs voor gratis liefdesadvies of het boek: “Van gamer naar Player”. Misschien tot dan!