Jelly Splash - Tips, levels, spelregels, uitleg, vraag & antwoord!

Na de Candy Crush Saga hype, die nog steeds erg actief is, is er weer een andere hype opgedoken: Jelly Splash. Wurm je door verschillende levels heen en versla je vrienden door de meeste punten te halen!

Jelly Splash - Games

Wat is Jelly Splash?

Jelly Splash is een gratis online spelletje van Wooga. Je kunt het spel op Facebook (op je pc) spelen, maar er is ook een Jelly Splash app voor je mobiele telefoon, zodat je het óveral kunt spelen. Het doel van het spel is om de verschillende levels, met verschillende opdrachten, uit te halen. Je kunt per level maximaal 3 sterren verdienen, afhankelijk van hoeveel punten je hebt gescoord. Het leuke aan Jelly Splash is dat je, als je je spel met Facebook verbindt, kunt zien hoe goed jouw vrienden zijn. Dat maakt het spel competitief, en dus leuker!

Jelly Splash - Games

Maar wat moet je nou eigenlijk doen?

De spelregels zijn simpel. Bij Jelly Splash moet je de jelly’s aan elkaar verbinden, zo kun je ze wegspelen. Dat doe je door 3 of meer Jelly’s te verbinden. Hoe meer Jelly’s je verbindt, hoe meer punten je krijgt. Je hebt verschillende soorten levels waarbij je iets anders moet doen om het level uit te spelen. Zo moet je bij sommige levels een bepaalde score halen om het level uit te spelen. Maar er zijn ook speciale levels, onderandere dat je grijs slijm moet wegspelen, gevangen jelly’s moet bevrijden en diamanten naar beneden moet halen. Dit kan soms lastig zijn, want je hebt natuurlijk maar een beperkt aantal zetten!

Jelly Splash - Games

Super Jelly’s

Er zijn ook jelly’s met superkrachten. Deze komen tevoorschijn als je een lange lijn met jelly’s wegspeelt. De jelly’s komen willekeurig op een plek in het veld tevoorschijn, in een willekeurige kleur. Als je deze jelly’s met andere jelly’s verbindt met dezelfde kleur, kan je een hele rij of kolom wegspelen, afhankelijk welke kant de witte pijltjes op de jelly heenwijzen. Verbind je twee jelly’s die een verticale pijl hebben? Dan wordt er één rij en één kolom weggespeeld!

Verschillende levels

Zoals ik al vertelde, zijn er verschillende soorten levels in Jelly Splash. Ieder level heeft een eigen doel, een manier waarop je het uit moet spelen.

Een bepaalde score halen
Sommige levels kan je uitspelen door een bepaalde score te halen. Wanneer je deze score hebt gehaald, heb je het level uitgespeeld. Je kan dit level falen als je de score niet hebt behaald als je zetten op zijn.

Jelly Splash - Games

Grijs slijm wegwerken
Er zijn ook levels waar sommige jelly’s op grijs slijm zitten. Het grijze slijm verdwijnt zodra je een jelly hebt weggespeeld dat op het grijze slijm zit. Wanneer je zetten op zijn, maar er is nog grijs slijm aanwezig, heb je verloren en moet je het level opnieuw proberen.

Jelly Splash - Games

Gevangen jelly’s bevrijden
Bij sommige levels moet je een gevangen jelly bevrijden. Deze jelly valt niet naar beneden als er jelly’s onder hem worden weggespeeld. Hij blijft in sommige levels op dezelfde plek. Boven de jelly staat een getal. Je moet deze gevangen jelly verbinden met andere jelly’s van dezelfde kleur. Het getal wordt steeds lager, afhankelijk van hoeveel jelly’s je verbindt met de gevangen jelly. Als het getal 0 is, is de jelly vrij en heb je het level uitgespeeld.

Jelly Splash - Games

Regenboog Jelly

Als je gevangen jelly’s moet bevrijden, kan je gebruikmaken van de booster: Regenboog Jelly. Met de regenboog Jelly kun je de gevangen jelly verbinden met twee verschillende kleuren. Zo worden deze levels een stuk gemakkelijker!

Jelly Splash - Games

Diamanten naar beneden halen
In sommige levels zitten diamanten. Deze beginnen altijd bovenaan een level en het doel van het level is dan om de diamanten naar beneden te krijgen. Dit doe je door jelly’s weg te spelen die zich onder de diamanten bevinden. Als je jelly’s weggespeeld worden, valt de diamant automatisch naar beneden.

Slijmbewakers
Sommige levels speel je uit door de slijmbewakers weg te spelen. Dit doe je door een jelly weg te spelen die naast een slijmbewaker ligt. Een andere manier om slijmbewakers weg te spelen, is door een super jelly te activeren.

En meer!
In sommige levels komen ook elementen voor die het level iets moeilijker maken. Bijvoorbeeld donkere paddestoelen die je veld blokkeren en aliens (of zijn het octopussen? of spookjes?) die zich verdubbelen en je jelly’s opeten (net zoals de chocolade in Candy Crush!). Na de zoveel levels moet je je vrienden om een sleutel vragen om verder te kunnen met het spel.

Moeilijke levels
Natuurlijk zijn er makkelijke levels, maar ook moeilijkere. Levels waarbij de kans groot is waar je wel eventjes vast blijft zitten, zijn: Level 23, level 36, level 40, level 43, level 50, level 60, level 61, level 70, level 75, level 80, level 97, level 103, level 105, level 108, level 110, level 128. Lijst wordt nog aangevuld. Bij welk level zat jij vast? Laat het me weten bij de reacties hieronder!

Poort openen, sleutels krijgen

Na een aantal levels moet je een poort openen om verder te kunnen. Je moet je vrienden om sleutels vragen óf een bepaald aantal sterren behalen om de poort te kunnen openen.


Jelly Splash - Games Jelly Splash - Games Jelly Splash - Games

Boosters

Sinds januari 2014 kun je ook boosters vrijspelen. Boosters kunnen je helpen om een level makkelijker te maken en het level uit te spelen. Zodra je een booster vrij speelt (dit doe je door een bepaald level uit te spelen), krijg je deze booster gratis om uit te proberen. Is de booster op, dan zal je nieuwe moeten kopen. De volgende boosters komen voor in het spel:

Super Jellys
Als je deze booster hebt geactiveerd, begin je het spel met 2 Super Jellys die willekeurig ergens verschijnen.

+3 Zetten
Als je deze booster activeert, zul je 3 meer zetten hebben aan het begin van het level. Erg handig voor levels die je steeds nét niet haalt!

Color Splash
Een kickstart nodig? Gebruik dan deze booster! Deze booster zorgt ervoor dat je je ronde begint met één kleur minder. Zo is dus de kans groter dat je een grotere sliert met Jelly’s kunt maken op het begin. Let op: Zodra je wat Jelly’s hebt weggespeeld zal de extra kleur wel weer in het speelveld verschijnen.

Ik zie in mijn spel geen boosters?
Dit kan komen doordat je ze nog niet hebt vrijgespeeld óf doordat het spel nog niet is geupdate.

Cheats & Hacks?

Er zullen ongetwijfeld manieren zijn om vals te spelen met Jelly Splash, maar ik raad niet aan om hieraan mee te doen. Zo verpest je het spel voor jezelf, de lol zal er snel vanaf zijn!

Jelly Splash - Games

Jelly Splash spelen op je mobiel

Je kunt Jelly Splash ook voor je smartphone (iPhone en Android), iPad of tablet downloaden en vervolgens verbinden aan je Facebook. Ik weet het niet helemaal zeker, maar volgens mij is Jelly Splash, net zoals Candy Crush Saga, niet compatibel met mobiele telefoons met een klein scherm. Het spel op je mobiel is exact hetzelfde als op de computer. Het enige verschil is, is dat de gameplay op je smartphone ietsje anders is. Om de Jelly’s te verbinden moet je namelijk over je scherm heen sliden, terwijl je op de computer natuurlijk moet klikken en slepen.

Klik hier om Jelly Splash te downloaden voor Android.
Klik hier om Jelly Splash te downloaden voor Apple iPhone & iPad.
Klik hier om Jelly Splash te spelen op Facebook

Jelly Splash meldingen uit zetten op Facebook

Alhoewel ik zelf ook verzoekjes verstuur van spellen (alleen naar de mensen die het ook spelen), vind ik het zelf ook enorm irritant als ik steeds een melding krijg van een spel. “Ohh, yay! Een melding! Wie heeft er nu weer gereageerd op mijn status? Oh, wacht.. het is weer zo’n stomme melding van een of ander spel…” Het uitzetten van meldingen van spellen doe je als volgt:

Jelly Splash - Games Ga naar de homepage van Facebook. Hier zie je links een menu, daarin staan ‘apps’. Klik op het potloodje (wanneer je er met je muis overheen gaat) op het desbetreffende spel waarvan je de meldingen uit wilt zetten. Kies ‘Instellingen Bewerken’. Selecteer in het scherm dat je geen meldingen wilt ontvangen, zoals op de afbeelding hierboven.

Ja, ik moet eerlijk toegeven: Ik ben verslaafd aan Jelly Splash! Ik ben ook erg lang verslaafd geweest aan Candy Crush, maar Jelly Splash vind ik stiekem nog leuker. Het ziet er een stuk vrolijker uit, de muziekjes zijn leuker, de gameplay is leuker.

Vragen over het spel? Snap je een level niet? Problemen met het spel? Laat het weten hieronder bij de reacties! Vragen waar ik het antwoord op weet, zal ik proberen te beantwoorden. Maar probeer ook elkaar te helpen.

Ik zou het heel erg leuk vinden als je PinkGraphics.nl zou volgen op Bloglovin!


[ad code=2 align=center]

Over de auteur

Eindbaas

Gerelateerde berichten

132 reacties

 1. Kirsty

  Ooohh ik ben hier stiekem toch wel nieuwsgierig na! Ik speelde Candy Crush voordat het een ‘hype’ werd en toen iedereen het ging doen ben ik er mee gestopt haha.

  Beantwoorden
 2. Hennie

  Na de laatste update kan ik niet meer spelen opstarten en dan valt hij uit ,ik baal ervan is z’n leuk spel
  Hoop dat er snel iet aan gedaan wordt is een super leuk spel :

  Beantwoorden
 3. Suze

  Naar de update kan ik niet meer spelen… Was best al ver in het spel..ik hoop dat er snel wat aan gedaan wordt… 🙁

  Beantwoorden
 4. Sonja54

  ik zit nu op level 40 moet een gevangen jelly vrijspelen, maar heb het nu een keer of 20 geprobeerd, ik mis denk ik de clue, of ik snap het leven niet,
  zou heel graag willen weten hoe ik die gevangen jelly vrij krijg ??
  iemand een antwoord voor mij 🙂 bedankt alvast

  Beantwoorden
  • Silvy

   Je moet de gevangen Jelly verbinden met jelly’s van dezelfde kleur. Als je 3 jelly’s verbindt, gaat er 3 van de teller af. De beste manier om dit level uit te spelen is veel jelly’s verbinden van dezelfde kleur, zodat je een speciale jelly krijgt. Als je de gevangen jelly in een straal van zo’n speciale jelly weet te krijgen, gaan er 5 van de teller af. Succes! 🙂

   Beantwoorden
   • clash of clans hack no survey or download

    “I hate to interrupt,” interrupted Hanzo, “but you are to meet the council of Amegakure. Even iron won’t survive in soil without breaking down to some extent. For example: Carl Jung, famous psychologist and student of Sigmund Freud, was a firm believer that medieval alchemy, practiced by many as a spiritual discipline rather than as a method for making gold, almost precisely mirrored his process of psychological growth known as individuation; and there is a great deal of evidence that the practitioner of ritual magic who thought they were evoking angels, demons and spirits were actually establishing a link between the conscious mind and powerful subconscious archetypes, and that in some case this may have lead to the ability to harness the power of the subconscious in much the same way that modern hypnotists do.

    my web blog: clash off clans hack no
    survey or download

  • a.

   Ik krijg level 40 ook niet uitgespeeld onvoorstelbaar ! Ik den k dat ik ook de truck niet goed doe hoor, want met 17 zetten is het gewoon niet mogelijk om een jelly die 55 keer ingesloeten is los te krijgen !!

   Beantwoorden
   • Esther

    wat ook werkt is als je veel jellies van dezelfde kleur hebt, maar niet bij de speciale jellie kunt geraken: eerst die speciale aanklikken en dan de reeks maken. Werkt enkel bij dit soort levels

 5. Simone

  Hoi allemaal ik heb soms in jelly splash dat ik op een superjelly dubbel klik en dan ontploft er heel veel tegelijk.
  Dit heb ik prongeluk ontdekt, maar nu is mijn vraag wanneer kan dat, want dat is me nu dus niet duidelijk ?

  Hopelijk weet iemand dat ?

  Groetjes Simone.

  Beantwoorden
 6. Esther

  Iemand enig idee hoe je bij lvl 75 voldoende diamanten naar beneden kunt laten komen. Diamant voor diamant wegspelen is geen optie, want daar heb je te weinig zetten voor 🙁

  Beantwoorden
 7. Esther

  Op youtube zijn filmpjes te zien van mensen die hem hebben uitgespeeld, het is dus mogelijk. Volgens mij zit de truc in welke combinatie je moet doen om die diamanten te doen verschijnen. Een korte reeks onder de 1e diamant helpt bij mij tenminste 90% van de keren om een 2e te laten vallen. Nu nog op zoek naar de zetten voor de andere 3 🙂

  Beantwoorden
 8. Yvonne

  Hallo,
  Ik speel al een po II s Jelly Splash en het ging goed.
  maar mijn tablet kreeg een update en ik kan alles nog met jelly splash alleen kan ik niet meer verder omdat ik wel levens en sleutels vraag aan vrienden om verder te komen, deze verzoeken komen ook netjes aan en mijn vrienden sturen het naar mij ze bevestigen dus maar…….bij mij komen ze niet meer aan hoe kan dat?

  Heb het spel al een paar x opnieuw erop gezet, zelfs mijn tablet naar fabrieksinstellingen terug gezet dus helemaal opnieuw begonnen maar niets het helpt ik begin nu echt te balen nog ff dan gooi ik het spel eraf want kom de episodes niet doir zonder sleutels, vrienden sturen wel dat heb ik gezien!!!

  Grz Yvonne

  Beantwoorden
  • ivde

   heb hetzelfde probleem: toegestuurde levens en sleutels komen niet aan. Soms geeft het programma wel een popup “X heeft je een verzoek gestuurd” maar het verzoek zelf is nergens meer aan te klikken

   Beantwoorden
 9. Anne

  Ik zit nu in principe vast in level 40.Ik heb van drie vrienden,via fb iets nodig,om iets met een sleutel. Ik speel zonder fb

  Beantwoorden
 10. Nellie

  Ik gisteren en vandaag munten gekocht want ik kan niet verder.
  Een bedrag van2,10 en vandaag 9,08 krijg geen munten, maar het is wel van mijn bank af.
  Ik wil zo snel mogelijk hier iets van horen, anders gelieve mijn geld terug.
  Groetjes Nellie.

  Beantwoorden
 11. Lied

  Ik heb 1x om hulp gevraagd via fb voor een leven maar daarna kan ik diegene niet meer vinden in het “vragen om een leven” lijstje,,,wie weet hoe ik dit kan veranderen?

  Beantwoorden
  • Esther

   Als je op FB om levens wilt vragen dan staat er linksboven in het scherm alle vrienden en ernaast een tabje met jellie vrienden.

   Beantwoorden
 12. brenda

  hallo

  ik heb een vraagje ik vraag sleutels aan mijn jelly splash vrienden en krijg die ook wel maar ik zie ze niet in mijn mailbox van het spel ik kom dus niet verder omdat ik me sleutels niet kan accepteren 🙁
  zo ook met levens die ik krijg maar dus niet zie in mijn mailbox
  ik hoop dat iemand mij kan helpen

  brenda

  Beantwoorden
 13. Kitty visscher

  Erg leuk spel maar zit nu al zoooooo lang vast op 75 dat ik wil stoppen nu. Het moetwel te doen zijn en met16 beurten is het gewoon onmogelijk! Beetje jammer van het spel. Het hoeft niet altijd gemakkelij, te gaan hoormaar dit isniet meer leuk!

  Beantwoorden
 14. Mieke

  Ik zit op level 60 en weet niet hoe ik verder kan, iemand zegt sleutels bij vrienden vragen maar WAAR???

  Beantwoorden
  • Mieke

   Inmiddels heb ik 4 sleutels van 4 verschillende personen ontvangen maar ik blijf op dat slot staan voor level 61…..mis ik iets?

   Beantwoorden
 15. Saskia

  Ik vind het een super spel maat zat gister in de 90 ste level en sta vandaag weer ineens op de 15 de leven hoe is dit mogelijk!!!

  Beantwoorden
 16. Bas

  Om verder te komen bij levels 20,40,60 etc moet je de poort openen. Dit kan via FB maar daar heb in net als de meeste van jullie geen zin in. Het kan ook door genoeg sterren te verzamelen in de voorgaande levels. Wanneer je genoeg sterren hebt, het aantal staat aangegeven, gaat de poort openen. Maar meestal heb je niet genoeg sterren dus moet je voorgaande levels opnieuw spelen om meer sterren te verdienen.

  Beantwoorden
  • Elvira

   Volgens het spel moet ik 140 sterren hebben om het slot te openen na level 60.
   Dat heb ik gedaan maar kom niet verder.
   Hij geeft nu aan dat ik 330 sterren moet hebben maar dat kan niet want het zijn maar 60 levels.

   Beantwoorden
 17. Lizaa

  Level 75 is niet te doen,

  En ik wil niet heel mijn vrienden lijst verzoeken sturen, hoe kan ik dat wijzigen?

  Beantwoorden
 18. hermien

  Heb je per se facebook nodig om na level 40 verder te komen?
  Ik heb geen facebook en ik heb level 40 uitgespeeld maar nu kan ik niet verder naar het volgende level?
  Is er een andere manier om verder te komen?

  Beantwoorden
 19. harold

  Zit al even vast op lvl 40, heb ook verzoeken gestuurd voor sleutels dan heb je er 1 en komt de 2de is de eerste weer verdwenen, wat een gedoe. Help

  Beantwoorden
 20. Karin

  Hallo zit in level 60 moest sleutels vragen maar kreeg ze niet binnen. Opeens kan ik ze accepteren haal level 61 en dan moet ik opeens weer in level 4 beginnen nou dan kap ik ermee ga echt niet opnieuw beginnen. Dus hoe krijg ik het goed.

  Beantwoorden
 21. liekje

  Goedenavond ik probeer al drie dagen sleutel s te krijgen om naar veld 81 te gaan.AAlleen niemand krijgt mijn verzoeken voor n sleutel. Hoe kan dit zo kan ik nooit verder en dit spel is echt verslavend leuk. Heb nu afkickverschijnselen wil graag door kunnen jullie me helpen hoe dit kan ik wil graag door… mvg

  Beantwoorden
 22. Sharon

  Ben bij level 80. Heb 3 sleutels nodig. Krijg Er Maar 2 Binnen. Heel vervelend terwijl ik weet dat mensen mij sleutels sturen maar ik ontvang ze niet. Niet via pc en niet via de telefoon. Normaal geen problemen mee gehad. HELP

  Beantwoorden
 23. Bram Snoeren

  40 level is een ramp. Al keer of 50 geprobeerd. Eindig altijd op rond de 30 punten. Niet te doen. Einde verhaal.

  Beantwoorden
  • Hennie sanchez

   Jawel hoor, het is zeker te doen als je goed naar de uitleg kijkt, althans het filmpje.
   Per level kun je de instructie volgen.
   Tik in: jelly splash level 40. Dit kun je met elke level doen.
   Succes!

   Beantwoorden
 24. jacqueline v/d.boon

  krijg geen sleutels om level 41 te spelen!!!!heb al diverse verzoeken gestuurd maar krijg niets

  Beantwoorden
 25. Tineke

  level 75 al weken vast! is echt niet te doen. 4 diamanten weg gespeeld krijg dan de 5e Echt niet weg! moed opgegeven nu. stop er maar mee. jammerrr hoor.

  Beantwoorden
 26. Peet

  Hoi , ik heb een probleem. Wanneer ik jelly splash opstart begint (maakt niet uit welk level) sinds 2 dagen het spel direct met het afdwingen van extra kopen voor super jelly’s. Nu wil ik dit niet maar krijg met geen mogelijkheid dit scherm weg. Met gevolg dat het spel vast slaat. 😥 Jammer want ik wil graag verder

  Zijn er meer die met dit probleem kampen en hoe los ik dit op??

  Beantwoorden
  • Piet

   Ik heb het zelfde probleem op level 75, kan het spel niet spelen als ik geen super jelly`s koopt. Extra jelly`s kopen is mijn eer te na, het moet ook normaal kunnen. Wie weet raad?

   Beantwoorden
 27. Harmke

  ik heb het zelfde probleem moet verplicht een super jelly kopen om verder te kunnen spelen hoe los ik dat op zonder dat ik hoef te kopen maar wel op pc kan spelen

  Beantwoorden
 28. Hendrika

  Hoi,
  Hoe verzamel ik meer sterren? Kom namelijk niet verder dan level 40.
  Ben weer helemaal opnieuw begonnen bij level 1 en mezelf steeds te verbeteren maar er komt geen ster bij.
  Moet er nog 7 bij elkaar zien te krijgen maar het lukt gewoon niet.
  En het is een heerlijk verslavend spelletje geworden.

  Beantwoorden
 29. Richard

  Alle levels tot en met 79 zijn te doen, soms moet je idd wat geluk hebben. Level 80 is een ander verhaal… Heb de filmpjes gekeken maar ik krijg al minimaal 50x een onmogelijk veld…grrrrrr

  Beantwoorden
 30. Sharon

  Ik krijg pas over 640 minuten weer nieuwe levens via de telefoon. Op de laptop kan ik wel gewoon spelen krijg ik deze instelling weer goed gezet zonder mijn gespeelde level, nu 103, te verliezen

  Beantwoorden
 31. Sannr

  Ik was laatst ongeveer bij level 50 en toen heb ik er een paar dagen niet naar gekeken en nu moest ik weer bij level 1 beginnen, heeft misschien iemand het zelfde probleem of misschien advies? Want ik heb geen zin om al die levels nogmaals te doen

  Beantwoorden
 32. esmee

  Ik zit te wachten op sleutels om naar level 81 te gaan. Heb mijn spelende vrienden op fb gevraagd maar mijn verzoeken komen niet door. Wat nu?

  Beantwoorden
 33. Jojanneke Leurs

  Kan niet voorbij poort bij level40 komen en geen levens naar anderen sturen per tel!!

  Beantwoorden
 34. monique

  Kan geen nieuw spel beginnen omdat een blok van mij vrienden ervoor staat! Kan niet op start drukken, help!

  Beantwoorden
 35. Corine

  Ik heb Jelly Splash op mijn IPhone en op mijn IPad. Op mijn IPhone werkt Jelly Splash zonder problemen. maar op mijn IPad lukt het me niet om verbinding met FB te krijgen. Ik krijg constant de melding “sta Jelly Splash toe onder instellingen. Maar als ik bij de instellingen kijk, dan staat Jelly Splash er gewoon tussen. Ik kan nu niet verder… 😳

  Beantwoorden
 36. Dana

  Level 118!!! HELP!!!
  Zit al een enige tijd vast iemand tips?
  En kan je munten verdienen ipv kopen?
  Spelletje spelen = leuk maar ga er geen euro aan verspenderen.

  Beantwoorden
 37. Heleen

  Heb gisteren jelly splash op mijn iPad gezet via facebook.
  Maar ik kan het niet spelen want het geeft aan dat het gepauzeerd is.

  Weet niet wat te doen en heb al een paar gevraagd maar niemand weet het.
  Hoop dat iemand mij kan helpen

  Beantwoorden
 38. Nelly

  Ja Heleen ik weet hoe het moet. Je moet een keertje de
  App downloaden in de app store/play store en dan
  Moet je daar tikken op verbinding met Facebook en
  Dan kun je spelen

  Beantwoorden
 39. Gerda

  Zit al maanden vast op level 75. Haal net zoveel punten als degene die wel door zijn maar krijg geen diamanten. IK SPEEK HET NIET MEER want vind het niet meer leuk.

  Beantwoorden
 40. Annemieke

  Ik heb (voor level 41) munten gekocht. Nu wil ik level 41 gaan spelen, verschijnt er een scherm met de tekst “Hier heb je 70 gratis munten. Tik op de knop ‘kopen’ om deze booster te kopen”
  Vervolgens kan ik op,geen enkele manier verder, ik zie nl geen knop ‘kopen’. Wie weet hoe verder kan komen?

  Beantwoorden
 41. Henry Konjer

  Hallo ik kan jelly wel spelen op me iPad maar niet koppelen met Facebook, ik krijg dan de melding dat ik mijn instellingen op fb moet aanpassen, nu heb ik dit gedaan maar ik blijf de zelfde melding houden.
  Heb ook alles al is opnieuw opgestart.
  Hoe kan ik dit oplossen.

  Beantwoorden
 42. Marlie

  Hallo nog maar eens proberen.ik zitvast op level 40 en op You Tube staan filmpjes over dit level maar snappen doe ik het nog niet.
  is er iemand die mij op weg kan helpen?
  Is er iemand die dit level heeft gehaald?
  Help 😳 😥

  Beantwoorden
  • Nienke

   Hey,

   Er zitten in dit level jelly’s gevangen in een soort bubbel. Daar staat ook een cijfer bij. In het begin is dit 55.
   Je moet deze zien te bevrijden door ze te verbinden met jelly’s van dezelfde kleur.
   Gewon blijven proberen, dan kom je er wel een keer.

   Beantwoorden
 43. Nienke

  Hoi Hoi,

  Ik heb jelly splash op de telefoon en speel het ook via mijn laptop.
  Nu het volgende. Op mijn telefoon ben ik bij level 144 en op de laptop blijft hij staan op level 131(wat trouwens een K*T level is om door te komen)..
  Nu vraag ik mij toch heel erg af hoe kan dit???
  Wil ook gewoon op de laptop verder kunnen spelen.

  Beantwoorden
 44. Kelvin

  Hallo allemaal,
  Kent iemand dat liedje op het begin (oftewel de titelsong)? Het komt me zó bekend voor maar kan er niet opkomen!
  Alvast bedankt!

  Beantwoorden
 45. Diane

  Ik moet vrijspelen voor lvl 121 en daarom 300 sterren behalen. Alle sterren die ik vanaf 260 behaald heb, zijn na een update allemaal verdwenen. In sommige opnieuw gespeelde levels zijn er vastgemaakte jelly’s .
  Hoe kan ik in ’s hemelsnaam zo aan 300 sterren geraken. Ik wil niet op facebook en ook niet betalen. Is voor mij het spel hier ten einde? Help.

  Beantwoorden
  • Marian

   Je kan zonder Facebook ook punten sparen door steeds zo een video te kijken (kado) daar krijg je levens, munten enz. Elke dag even doen en na 3 dagen heb je 70 munten

   Beantwoorden
 46. janine

  Beetje jammer. Ik heb coins gekocht en zo’n 250 coins gebruikt en toen liep het level af. Weg alle coins en voortgang op mijn level. Erg zonde van mij geld dus.

  Beantwoorden
 47. Edwin

  Bij level honderd moest ik 7500 punten halen en alles vrij spelen. Heb ik gedaan, vervolgens vraag ik sleutels aan andere maar krijg ze gewoon niet. Dus weer level 100 overgedaan en weer voltooid, maar wat ik ook vraag, krijg geen sleutels. Weet iemand hoe dit kan?

  Beantwoorden
 48. Marian

  Ik zit nu in level 216. Een diamantenlevel. Niet makkelijk! Ik kijk altijd op YouTube of jellie splash naar de video hoe je t beste kan spelen. Bij alle video’s die ik heb gekeken hoeven er maar 2 diamanten te vallen. Bij mij 3!! Niet te doen! Waarom daar maar 2 en bij mij 3. HELP

  Beantwoorden
 49. hanny

  ❓ Hellepie! Ik speel Jelly Splash op Facebook èn m’n Samsung S4. Nu heb ik via facebook extra coins gekocht en zie die daar nu ook staan maar op mijn foon staat nog steeds het oude tegoed, terwijl ik het het liefst op mijn foon speel, lekker buiten op mijn balkonnetje maar ik heb op mijn foon niet voldoende saldo om naar het volgende level te gaan.
  Kan iemand mij helpen??? Kan ik op de één of andere manier facebook met Jelly Splash synchroniseren? ❓

  Beantwoorden
 50. Joyce

  Hoi ik heb level 40 gehaald maar moet nu een sleutel aan m’n vrienden op fb vragen! Maar weet niet hoe ik het spel aan fb moet koppelen, weet iemand hoe ik datoet doen?

  Beantwoorden
 51. Karina

  Ik heb net level 40 uitgespeeld en wordt gedwongen om me aan te melden bij facebook of coins te kopen. Beide ga ik echt niet doen. Dit betekent dus dat hier het spel voor mij ophoudt.
  😈

  Beantwoorden
 52. Ria Boerrigter

  Ik zit uurvast op level 130. Er stast zo’n kleurenmonstetrtje 😀 en er is op niks en niemand beweging te krijgen. Er reageert niks meer, wat ik ook doe. Heb mijn ipad al enkele keren helemaal uit gezet., maar hij doet niks. Wat moet ik doen. Ik baal hier van.

  Beantwoorden
 53. Marjan

  Ik ben bij level76 en wil gratis cadeau verdienen maar bij blijft maar draaien op kado ophalen dus kan ook geen andere video kijken zit dus vast hoe verhelp ik dit

  Beantwoorden
 54. Ton van Beek

  Vroeger, 2 weken geleden , kreeg ik bij Jelly S plash bij 5 levens altijd 70 punten, coins, waarmee ik 3 extra beurten kreeg. Maar. Die krijg ik niet meer. Ik ben nu op 64.
  Hoe krijg ik die weer terug?

  Groetjes,

  Ton van beek.

  Beantwoorden
 55. daphne

  Hoeveel sterren heb ik nodig om naar level 241 te gaan. Ik kan dit niet meer zin in tegenstelling tot voorheen.

  Beantwoorden
 56. M vd enden Cuijpers

  Met veel plezier aangekomen bij level130. Na uitleg over het level kom ik het spel niet meer in. Al twee keer het hele spel gewist maar zonder resultaat. Wie weet de oplossing ?

  Beantwoorden
 57. M vd enden Cuijpers

  In level 130 ontbreekt na de uitleg over het level het tekentje om de uitleg weg te klikken waardoor ik het spel niet meer inkom.

  Beantwoorden
 58. M vd enden Cuijpers

  Nieuwe up date en gedacht dat nu mijn probleem wel opgelost zou zijn. Niet dus . Op mijn iPad zit ik nu al een hele tijd vast op level 130. Nog altijd ontbreekt het ikoontje waarop je na de uitleg over het level met het spel kan beginnen. Zou toch wel graag verder spelen.

  Beantwoorden
 59. Joke Monster

  Jammer dat ik alleen maar vragen zie en geen antwoord. Mijn vraag: mijn jelly vrienden krijgen mijn sleutels niet. En ik krijg ze ook niet binnen net zomin als levens. Ik krijg niks binnen.

  Beantwoorden
 60. Van vroonhoven

  Ik zit op level 150. Ik krijg van de 5 keer 3 keer geen kans om te schoren. Als er wel 2 bij het punt staan kun je dikwijs niet verder. Je krijgt geen kans om te schoren. Vind er niets meer aan. Pas dit level aan. Dan wordt het weer leuk om te spelen.

  Beantwoorden
 61. Corinne

  Ik heb jelly splash ge-update en sindsdien werkt hij niet meer op mijn iPhone 4.
  Ik heb de app al een paar maal verwijderd en er opnieuw opgezet maar de app doet het nog steeds niet.
  Heeft iemand tips?
  Bedankt!

  Beantwoorden
 62. Anna

  Ik zie geen facebookvrienden ook al ben ik verbonden met facebook. Ik weet zeker dat enkelen dit spel spelen, o.a. mijn echtgenoot. Wat te doen?

  Beantwoorden
 63. Jolanda

  Ik heb level 120 volbracht, maar verschijnen geen nieuwe levels meer . Kan niet verder. Ook spel al verwijderd en opnieuw ge-download. Speel op mijn i-phone 5s

  Beantwoorden
 64. Liesbeth

  Komen er nog meer levels na level 120?? Want sta er al heel lang vast en er komt maar geen update !!
  WANNEER OPDATE voor 120 levels en meer

  Beantwoorden
 65. Patricia

  In level 744 zit een fout. Ik heb hem al 3x uitgespeeld. Maar het level blijft 1 slijmbewaker zien. Ik zie hem nergens. Ik kom nu dus niet meer verder. Wat nu?

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.