Mijn amiibo collectie + WINACTIE: WIN 2 AMIIBO - PinkGraphics

Als Nintendo-fanaat spaar ik natuurlijk ook de welbekende amiibo. Toen de allereerste amiibo net werden uitgebracht, had ik voorgenomen álle amiibo te gaan sparen. Inmiddels is het aanbod aan amiibo zó groot dat mijn portemonnee het niet leuk zou vinden als ik alles zou kopen. Toch heb ik wel een enigszins leuke verzameling opgebouwd die ik graag laat zien!

Al zo lang dat Pokémon bestaat, ben ik er helemaal gek op. Vroeger had ik in elk hoekje van mijn slaapkamer wel iets van Pokémon staan. Tegenwoordig is mijn liefde voor Pokémon wellicht wat minder zichtbaar, maar niet minder sterk! Trots ben ik daarom ook op mijn Pokémon amiibo. Helaas ontbreekt hier nog de Shadow Mewtwo amiibo kaart, maar voor de rest heb ik alle huidige Pokémon amiibo in mijn bezit.

Bij het spel Animal Crossing: amiibo Festival kreeg ik twee Animal Crossing amiibo: Lottie en Tom Nook. Voor mijn verjaardag kreeg ik Isabelle erbij. Ik vind de Animal Crossing amiibo-lijn echt ontzettend leuk en schattig, ik wil ze allemaal hebben, haha!

Splatoon vind ik een onwijs leuk spel, dus een paar Splatoon amiibo kunnen niet in mijn collectie ontbreken.

The Legend of Zelda vind ik ook ontzettend gaaf, ik zou heel graag Wolf-Link en Ganondorf nog aan mijn collectie toevoegen!

En al mijn overige amiibo! Kirby was mijn allereerste amiibo samen met Pikachu. Mijn favoriete amiibo is denk ik Woolly Yoshi, omdat hij zo wollig en roze is!

Naast dat het onwijs leuk is om alle amiibo neer te zetten op een plankje in je kamer, vind ik het leukste aan de amiibo dat je ze kan gebruiken voor verschillende games. In Super Smash Bros. kun je (compatibele) amiibo trainen, in Mario Party 10 en Animal Crossing amiibo Festival kun je de amiibo als pion gebruiken en in heel veel spellen kun je bijna alle amiibo gebruiken om bepaalde dingen mee vrij te spelen. Super leuk!

Mijn amiibo collectie + WINACTIE: WIN 2 AMIIBO - Games Nintendo Winacties

Maak kans op twee amiibo!

Ik kan dit artikel natuurlijk niet afsluiten zonder een paar amiibo weg te geven! Ik verloot daarom twee Animal Crossing amiibo, Lottie en Reese, te gebruiken in Animal Crossing: amiibo Festival en Animal Crossing: Happy Home Designer. Wat moet je doen om kans te maken? Reageer onder dit artikel en vertel mij wat jij graag spaart. Hoeft niet per se Nintendo-gerelateerd te zijn!

Over twee weken zal ik een winnaar kiezen. Succes!

Over de auteur

Eindbaas

Gerelateerde berichten

48 reacties

 1. Astrid

  Ik doe graag mee! Nu ben ik nogal een hoarder en verzamel meerdere dingen, maar mijn grootste ‘trots’ is wel mijn harvest moon collectie (alle spellen vanaf de snes!), en jawel – ik speel ze allemaal 😉

  Beantwoorden
 2. CJM de Kok

  Super leuk en doe graag mee! Ik spaar kruiden uit verschillende exotische landen en gebruik ze natuurlijk ook af en toe

  Beantwoorden
 3. sandra

  Ik spaar boeken. Ik vind het enorm leuk om te lezen, mijn collectie wordt steeds groter. Ik hoop later zo’n mooie bibliotheek vol met boeken te hebben in kasten met een laddertje. Daarnaast was ik erg druk met het verzamelen van de moestuintjes van de albert heijn. Mijn collectie is compleet en nu ga ik zelf gekweekte groenten verzamelen.

  Beantwoorden
 4. Angela

  Wat schattig, ik spaar zelf alles wat met Pokemon te maken heeft. Wist wel dat er een Pikachu en Charizard amiibo was maar Jigglypuff, Mewtwo en Greninja 😯 <3 <3 <3 Die moet ik nu ook hebben ^_^

  Beantwoorden
 5. David

  Ik spaar verschillende sausjes! Voor als er weer een feestje is dan heb ik altijd de speciale sausjes om te proberen! Gezelligheid!

  Beantwoorden
 6. S. van Strien

  Smurfen 😳 Al vanaf m’n 4e jaar. Er zijn al zo’n 675 blauwe mannetjes hier in huis…

  Beantwoorden
 7. Sandra

  mmmmmm denk…..kraaakkkkkkkkk 😯 ………..denk…… ik spaar eigenlijk niet iets speciaals, mijn dochter van 14 spaart sleutelhangers, als wij ergens zijn dan koopt zij altijd zo’n ding 😉 wel een leuke herinnering! In mijn jeugd, ja dat is al efkes terug hihi, toen spaarde ik stickers 😆

  Beantwoorden
 8. Mariëlle

  Wat leuk dat je amiibo’s spaart! Zelf heb ik ooit beren beeldjes gespaard iets heel anders.. Daarom ben ik er nu ook op uitgekeken. Dit is zo te zien wel een mooie collectie! Geniet ervan.

  Beantwoorden
 9. Oma Will

  Wat een schattige figuurtjes, leuk om te verzamelen. Ga ik doen.
  En ik doe ook heel graag mee met deze winactie.
  In antwoord op je vraag: IK verzamel kleine blanco boekjes met mooie afbeeldingen.
  Ik heb iets met lege onbeschreven boekjes, in alle kleine soorten en maten. 😉

  Beantwoorden
 10. Jose M

  mijn jongste zoon (4) is helemaal gek van Mario, dus hij spaart Mario spulletjes. Hij wil later dan ook pizzabezorger worden en heeft ons gevraagd waarom hij geen Mario heet………. 😀

  Beantwoorden
 11. Joost

  Leuk artikel. Al een aardige Amiibo familie.
  Zelf spaar ik game T-shirts. Meeste gekregen door aan prijsvragen mee te doen de afgelopen jaren.
  Heb nu zoveel shirts dan ik voorlopig niks meer hoef te kopen. 😎

  Beantwoorden
 12. SophiaG

  Ik ben een echte verzamelaar. Op dit moment verzamel ik pressed pennies, lipbalsempotjes, boeken en Disney Infinity-poppetjes.

  Beantwoorden
 13. van erum maria louisa

  ik spaar alle soorten boeken ik heb een hele grote boekenrek en daarbij Dvd’s en Blu-ray’s

  Beantwoorden
 14. Sander

  Ik spaar Urbanus stripboeken, lezen heeerlijk weg.
  Heb ze tot nu toe allemaal, 168! En zelfs een paar unieke albums! 😉
  Sinds kort een Wii U met mijn vriendin gekocht, helaas nog zonder Amiibo’s, wat onze een hele leuke toevoeging lijkt!

  Beantwoorden
 15. Joukje Wijnstra

  Ik verzamel blond Amsterdam servies, heb echt van alles! Van kopjes totaan broodbakjes. Door de leuke tekeningen erop staat het ook nog heel mooi in mijn kast!

  Beantwoorden
 16. Ciska

  Ik vind de Amiibo’s ook echt helemaal super, heb er al 4, snap dat het verslavend werkt!
  Noem me ouderwets maar ik spaar postzegels. Heb al een boek vol, sommige met een hele hoge waarde. Vind het altijd weer een uitdaging om nieuwe postzegels met de mooiste opdrukken te vinden!

  Beantwoorden
 17. Anneliese de Waal

  Ohhh…erg leuke win actie, ik spaar films, ik hou erg van films kijken.

  Groetjes Anneliese de Waal

  Beantwoorden
 18. Mieke Beernaert

  Mijn zoon van 12 verzamelt sleutelhangers. Alle soorten en vrienden en familie brengen heel vaak eentje van op reis.
  Hij heeft er al een 200-tal! echt een leuke verzameling met anekdotes bij…

  Beantwoorden
 19. Nancy

  Wat ik spaar is alles van dolfijnen want ik ben echt verzot op dolfijnen maar ook op leuke hondjes en beertjes.

  Beantwoorden
 20. Lars

  Ik spaar LEGO. Ik ben 28 en veel mensen denken dat je er te oud voor wordt, maar ben nu weer iets langer dan een jaar geleden begonnen om m’n verzameling van vroeger uit te breiden. Je hebt trouwens erg leuke amiibo’s! Ik heb zelf alleen Villager, Kirby en Mario 25th edition hier staan. Aangezien zowel m’n vriendin als ik allebei gek zijn van Animal Crossing (en zij vooral van Reese, want tja… roze alpaca :mrgreen: ) zouden de te winnen amiibo’s erg welkom zijn! 😀

  Beantwoorden
 21. Veerle

  Ik spaar mooie steentjes en schelpjes die ik vind. Ik bewaar ze in een la met allemaal schatten.
  Groetjes Veerle (7 jaar)

  Beantwoorden
 22. Vivi

  Deze zijn wel leuk zeg! Mijn verzameling is Disney-films, Jan/ Jans en de kinderen en plaatjes van elfjes…

  Beantwoorden
 23. Mats

  Ik spaar allerlei dopjes van limonade flesjes tot wasmiddeldopjes. Hier voor krijg Ik 5 cent per dopje voor opleiding van blinde geleide honden.
  Geweldig toch!

  Beantwoorden
 24. Karen Vonk

  Leuke vraag zeg! Ik spaar stickertjes van de kiwis, van die kleine ronde plakkertjes die je op elke kiwi wel kunt vinden.

  Beantwoorden
 25. Carina Peters

  ik spaar sneeuwbollen van plaatsen, denk maar aan amsterdam, rotterdam, maar ook die van buitenlandse plaatsen. En m`n tantezegger, die spaart alles van Nintendo. Prachtig te zien hoe een jongen van 11 helemaal leeft daarvoor. Het begon met een 3ds, tot het moment dat hij al zijn spaarcenten bij elkaar sprokkelt voor de `antieke`nintendo des[hoop dat ik het zo goed zeg]. Hij is een echte fan en ik denk dat hij helemaal blij zou zijn als we deze amiibo`s mogen winnen, hij heeft er inmiddels ook een aantal variërende van mario tot pokemon.

  Beantwoorden
 26. Ingeborg

  Mijn grootste collectie bestaat blijkbaar uit eenzame sokken. Ik heb een ganse mand vol en ik kan het maar niet over mijn hart krijgen om ze weg te doen. Ik blijf hopen dat de verdwenen sokken op een dag terug zullen komen …

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.