Happy new home!
Silvy Elizabeth
Laatste berichten van Silvy Elizabeth (alles zien)

Zoals jullie hebben gemerkt is het de afgelopen tijd wéér wat stiller geweest op m’n blogje en dat is niet zonder reden. Ik heb helaas afscheid moeten nemen van de liefde van mijn leven. Mijn lieve Bella is tot mijn grote verdriet een tijdje terug overleden. Daarnaast heb ik last gehad van een niet al te milde vorm van de ziekte van Pfeiffer, dus het ging eventjes niet zo heel lekker.

Maar naast deze vervelende gebeurtenissen zijn er ook ontwikkelingen in mijn leven waar ik enorm blij mee ben. Ik zit inmiddels in een onwijs leuke relatie en ik ben verhuisd van een klein éénkamerappartement naar een heus nieuwbouwappartement.

Het was maandenlang aftellen, want het nieuwbouwappartementje moest nog gebouwd worden. Maar op 3 december 2018 was het zo ver: de overdracht van de sleutel van mijn droomhuisje. Het nieuwste van het nieuwste: een mega goed geïsoleerde woning met vloerverwarming, zónder gas en mét zonnepanelen. Twee toiletten, twee ruime slaapkamers, een grote badkamer, genoeg opbergruimte, een woonkamer/keuken met onwijs veel lichtinval en een balkon waar je U tegen zegt. En dat is nu gewoon van mij!

Inmiddels woon ik hier nu zo’n drie maanden en ben ik helemaal gesetteld. De inrichting heb ik samen met mijn moeder gedaan en is volledig naar mijn smaak – ik ben er écht onzettend blij mee.

Ik ben onwijs gek op roze en goudtinten, dus dat heb ik enigszins subtiel in de accessoires weten aan te brengen. De muur in de keuken was eigenlijk best een issue, omdat ik écht niet wist wat ik ermee aan moest. Tot voor kort was deze leeg en saai. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om hier een groot canvas van 120×80 centimeter op te hangen. Ik ben gegaan voor een canvas van een wereldkaart. Het canvas komt van de webshop Wereldkaarten.nl. een onwijs leuke shop vol met – je raadt het al – wereldkaarten voor aan de muur. De muurdecoraties zijn er in verschillende kleuren, materialen en maten. Super handig wanneer je iets aan je muur wilt en je weet niet wat; een wereldkaart kan altijd! Een andere optie is natuurlijk een foto op canvas bestellen, mochten wereldkaarten je niet aanspreken.

Ik ben in ieder geval heel blij met de aankoop van m’n canvas wereldkaart!