Heroes Dutch Comic Con postpost

Where heroes meet!

Zoals ik onlangs al had aangegeven ben ik weer naar DCC gegaan, de winter editie dit keer. Net als alle andere keren dat ik ben geweest heb ik weer een fantastische dag gehad. Ik heb zoveel toffe dingen gezien en prachtige cosplays mogen bewonderen en zelfs een paar BN’ers gespot šŸ˜‰

Ik moet wel even rechtzetten dat ik in mijn pre post had aangegeven dat De Love Dokter er zou zijn. Nu heb ik de goede man niet gespot en ook op de plattegrond was hij niet vermeld dus ik moet concluderen dat ik daarin een vergissing heb gemaakt. Mijn excuses daarvoor.

Maar dat doet natuurlijk niet af aan het feit dat de dag absoluut geslaagd was! Zo heb ik lekker wat bordspellen kunnen testen en er wat gekocht, VR games kunnen uitproberen, de cosplaycontest bijgewoond en de verschillende cosplays op de conventievloer gespot. Zo was er bijvoorbeeld een fantastische Waluigi groep die het duidelijk niet eens waren met de karakterkeuzes van de nieuwe Super Smash. Ik heb een Alice Angel gespot uit de Bendy And The Ink Machine game. Daarnaast heb ik de 13de dokter van Doctor Who mogen zien en was zelfs Miguel van Disney’s Coco was van de partij.

Ik heb ook nog wat BN’ers gezien zoals bekende content creators op Youtube, Bardo Ellen van Banjomovies en Thijmen A.K.A. Dr Wily. Ik heb zelfs nog even een selfie kunnen maken met Carlo Boszhard die ook weer aanwezig was. Zoals je wel door hebt was het zeker een topdag! Je raad het al, in mei ben ik er zeker weer bij!