logo
Top

I Can Hear The Bells

Wedding Season Is On!

 

Het is zover. het zonnetje schijnt, de lucht is blauw, bruidjes kom maar gauw. Mensen trouwen massaal in de maanden mei, juni en juli. En ik snap dat wel. Het weer is (meestal) goed of in ieder geval (vaak) droog. Wat natuurlijk de mooiste bruidskiekjes oplevert.

 

Ik ging toevallig onlangs naar een bruiloft en ik ben wel benieuwd. Het is een van de eerste bruiloften waar ik ooit heen ben gegaan en buiten de gebruikelijke paar afleveringen “Say Yes To The Dress” heb ik nog amper iets met bruiloften te maken gehad. Voor mij is het nu vooral nog een ver van m’n bed show maar wie weet. Misschien krijg ik het na vanavond wel helemaal te pakken.

Het is waar wat ze zeggen bruiloften werken aanstekelijk. Wanneer je een vaste relatie hebt en samen naar een bruiloft gaat heb je al snel het gesprek over wat jullie zelf wel of niet zouden willen op jullie grote dag. Wil je een band of een DJ of misschien wel allebei. Wil je een enorm feest of wil je het kleinschalig houden. Wil je stukjes op je bruiloft opgevoerd hebben of juist niet? Alsof iemand mijn moeder tegen zou kunnen houden als die een stukje wil opvoeren 😛

Na deze avond waarin de drank rijkelijk vloeide ben ik toch van mening veranderd. Ik dacht dat dit een nogal ver van m’n bed show was maar eigenlijk is dat fantaseren over jullie grote dag wel heel leuk. Een ding is zeker bruiloften zijn leuke feestjes!

Post a Comment