Ik stop (tijdelijk?) met bloggen
Silvy Elizabeth
Laatste berichten van Silvy Elizabeth (alles zien)

We zitten nu al langer dan een half jaar in 2022 en er is dit jaar nog geen artikel online verschenen wat ik heb geschreven. Nu heb ik daar best wel een goede reden voor. Meerdere, zelfs.

Ik ben deze blog in 2012 begonnen. Dat betekent dat PinkGraphics in oktober alweer 10 jaar bestaat. In die 10 jaar is er heel veel gebeurd en ben ik ook anders tegen dingen aan gaan kijken. Zo’n 5 jaar geleden ben ik iets meer gaan geven om mijn (online) privacy en heb ik heel veel persoonlijke artikelen van de website verwijderd. In de jaren die daarop volgden heb ik heel veel van mijn socials afgeschermd en heb ik verre kennissen en volgers die ik helemaal niet ken verwijderd.
Ook besloot ik vorig jaar om te stoppen met het publiceren van persoonlijke artikelen op PinkGraphics. Naast de reviews van games en bordspellen voelde het een beetje gek om iets te schrijven over mijn nieuwbouwhuis of vakantie. Het schrijven van deze artikelen zette ik wel voort op mijn nieuwe website, Seelvieh.nl. Bloggen over persoonlijke ervaringen vind ik namelijk het allerleukste. Toch klopte het niet helemaal: ik maak me zorgen over mijn (online) privacy, maar ik startte wel een nieuwe website om mijn persoonlijke ervaringen op te delen. Je snapt het: dat was dus van korte duur.

Nu ben ik drie maanden geleden mama geworden van een prachtige zoon. De zwangerschap en de tijd na de geboorte is de andere grote reden waarom het heel stil is geworden op PinkGraphics. Naast mijn werk, gaat mijn tijd en energie 100% naar mijn gezin en daar geniet ik met volle teugen van. Ook komt ons nieuwbouwhuis steeds dichterbij en gaat daar ook een fractie van mijn tijd en energie naartoe. Logisch dat mijn laptop niet meer zo vaak opengeklapt is als vroeger.

Als ik terug denk aan 2013 t/m 2015, de jaren waarin mijn blog het populairst was, denk ik wel: dat wil ik weer. De gaafste samenwerkingen met verschillende bedrijven, persuitnodigingen voor de vetste evenementen en veel unieke maandelijkse bezoekers.. dat was echt een toffe tijd! Het is echter niet realistisch om ’terug’ te gaan naar deze tijd: mijn leven ziet er nu heel anders uit en ik kan de tijd niet meer vinden om iedere dag een artikel te publiceren en zo een poging te doen om mijn grote publiek terug te krijgen.

Ik kan me nog goed herinneren hoe leuk ik het bloggen vroeger vond. Hetzelfde plezier haal ik er op dit moment helaas niet uit. Dat heeft mij doen besluiten om er (tijdelijk?) mee te stoppen. Het was ooit een groot onderdeel van mijn leven en ik zal het daarom nooit over mijn hart kunnen verkrijgen om de stekker compleet uit PinkGraphics te trekken. Daarom sluit ik niet uit dat ik ooit weer ga beginnen. Maar voorlopig stop ik dus. Misschien voor een maand, misschien voor een half jaar, misschien voor een jaar en misschien voor 5 jaar. Wie weet.

Dank jullie wel voor het lezen en wie weet tot ziens!

Liefs,
Silvy