logo
Top

Jochem Myjer: “Adem In, Adem Uit”

Eindelijk na al die jaren

 

Ik denk dat mijn ouders al zo’n 4 à 5 jaar (misschien al wel langer) proberen om tickets voor mij te bemachtigen om een voorstelling van Jochem Myjer bij te kunnen wonen en vorige week was het eindelijk zo ver. Ik had kaartjes voor “Adem In, Adem Uit” en man wat had ik er zin in. De kaartjes waren al ruim een jaar geleden besteld en fungeren eigenlijk als sinterklaascadeautje (Sinterklaas 2016 dan wel te verstaan). Samen met m’n vader ben ik naar Chassé Theater in Breda vertrokken (mijn moeder kan Jochem namelijk echt niet aan voor langer dan een kwartier). Zonder al te veel prijs te geven over de show, wilde ik jullie toch laten weten hoe ik het heb gehad op deze voor mij toch wel bijzondere avond.

Zoals altijd “bijzonder” gekleed en vol goede moed laat Jochem myjer met “Adem In, Adem Uit ” zijn periode van ziekte achter zich om met de lente weer als herboren te beginnen. Nu klinkt dit natuurlijk allemaal vrij zweverig maar Jochem zou Jochem niet zijn als hij dit niet met een flinke dosis humor en imitaties wat luchtiger kon maken. Over die imitaties gesproken trouwens, in deze show laat hij zien hoe hij aan z’n verschillende imitaties komt en leert hij je hier zelfs wat over bij. Leren laat meneer Myjer je deze show sowieso want hij neemt je mee in de wereld van de “vogelaars”.

Jochem doet enormz’n best om heel interactief te zijn met het publiek en verbreekt daar zelfs zijn ingestudeerde grappen voor. Ik heb dan ook, samen met mijn vader, de hele avond in een scheur gelegen. En achteraf was hij nog niet te beroerd om met alle fans op de foto te gaan. Ik heb enorm genoten van deze avond en voor we het pand verlieten wisten we het al. Wij willen terug!

Post a Comment