Action ColorMagic Mascara - Budget Review & Swatches

Ik begin gefascineerd te raken door de Action. De cosmetica. Zo goedkoop. En tot nu toe heeft het mij totaal nog niet teleurgesteld. Althans, de nagellakjes niet. Tijd om een andere categorie binnen de Action cosmetica te testen: Mascara.

Dit keer niet van het merk MAX, maar van het merk ColorMagic. Ik kende het merk voor de rest nog niet, dus ik vermoed dat ook dit merk alleen maar bij de Action verkocht word. We beginnen eventjes met de prijs: €0,49. Wat?! Een mascara van een ‘normaal’ budgetmerk kost al tussen de 2 en 3 euro. Hoe kunnen ze een mascara een halve euro laten kosten? Tijd om de ColorMagic Mascara eens te testen!Action ColorMagic Mascara - Beauty Lifestyle De verpakking vind ik er heel netjes uit zien! Een strakke verpakking in een diepzwarte kleur met zilverkleurige dop en zilverkleurige letters. Ziet er helemaal niet zo cheapass uit. Pluspunt!

Action ColorMagic Mascara - Beauty Lifestyle Over het borsteltje heb ik minder te zeggen: Het is gewoon een standaard mascaraborsteltje, niet heel speciaal. Ook zo benieuwd of deze super goedkope mascara zijn werk goed doet?

Action ColorMagic Mascara - Beauty Lifestyle Op het eerste gezicht lijkt het een prima mascara. Maar wat jullie niet weten is dat ik zo’n 5 minuten bezig geweest met het aanbrengen van de mascara. Waarom? De mascara is heel erg dun, het is echt bijna water. Bij het eerste laagje wat ik aanbracht werden mijn wimpers enkel zwart, er gebeurde niets met de lengte of het volume van mijn wimpers. Ik ben even doorgegaan met het aanbrengen van wat laagjes mascara en na een paar minuten werd het gelukkig al wat beter. Maar het aanbrengen van mascara mag toch geen tijdrovende klus worden?
Action ColorMagic Mascara - Beauty Lifestyle Jammer dus! Waar de mascara trouwens wel ideaal voor is: De onderste wimpers! Ik heb vaak veel moeite met het aanbrengen van mascara op de onderste wimpers, omdat mijn onderste wimpers (zonder mascara) altijd in de war zitten. Door dunne mascara te gebruiken, kun je de mascara opbouwen in laagjes.

De mascara is dus heel dun, waardoor je pas resultaat ziet als je een hoop laagjes hebt aangebracht. Goede mascara voor een extreem natuurlijke look, slechte mascara als je in een handomdraai mooie, volle, langere en meer gekrulde wimpers wilt. Maar voor een halve euro konden we eigenlijk ook niet een súpermascara verwachten, toch?

Wat is jouw favoriete mascara?

Over de auteur

Eindbaas

Gerelateerde berichten

31 reacties

 1. Nem

  Volgens mij wel een goeie om je favoriete goeie mascara mee te vullen als er weinig meer uitkomt.. Misschien verdunt dat je goede mascara waardoor de klontjes weggaan? Ga ik een keer proberen. Wel leuk voor 0,49 , meisjes die net met make up beginnen zullen er vast blij mee zijn

  Beantwoorden
 2. Maxime

  Voor je onder wimpers is het inderdaad een prima mascara, verder vond ik ‘m zelf helaas ook niets. Je hebt trouwens erg mooie foto’s gemaakt!

  Beantwoorden
 3. Lies

  Ah wat jammer dat die zo dun is en je zoveel lagen moet aanbrengen. Het resultaat op de foto vind ik er namelijk wel erg goed uitzien voor die 49 cent.

  Beantwoorden
 4. Daniëlle

  Mooi, jammer dat hij waterig is.
  Ik zou ‘m wel willen kopen maar dan wil ik alleen zeker weten dat ‘ie dierproefvrij is. Waar ik niet zo heel zeker van ben.

  Beantwoorden
 5. Anoniem

  Wel chique mascara. Alleen op de foto heb je heel sprieterige wimpers en dat vind ik echt niet mooi. Zelf heb ik de mascara van het merk max ook van de Action. Dit is een hele fijne mascara die je snel aan kan brengen

  Beantwoorden
 6. julia

  ik heb die ook maar de mijne stinkt stinken die van jullie ook zo of licht het alleen aan de mijne……

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.