Action MAX Baked Eyeshadow - Nude - Review & Swatches

Een tijdje geleden reviewde ik een palette met groene baked eyeshadow van de Action. De pigmentatie was oké, maar niet geweldig. Maar hey, het palette kostte maar €1,29. Ik besloot de MAX Baked Eyeshadow in de kleur ‘Nude’ te kopen, in de hoop dat de pigmentatie van dit palette wel iets beter zou zijn.

Action MAX Baked Eyeshadow - Nude - Beauty Lifestyle Zoals we gewend zijn van de Action, zit de verpakking in een kartonnen doosje. Deze kartonnen doosjes met de oogschaduw palletes liggen in een schap in de winkel, allemaal door elkaar. Ik vind eigenlijk dat de Action hier op moet verzinnen, want ik vind het enigszins irritant dat altijd alles door de war ligt. Ook vind ik het een beetje jammer dat de verpakkingen vaak vies en beschadigd zijn..

Action MAX Baked Eyeshadow - Nude - Beauty Lifestyle

Action MAX Baked Eyeshadow - Nude - Beauty Lifestyle

Action MAX Baked Eyeshadow - Nude - Beauty Lifestyle

Action MAX Baked Eyeshadow - Nude - Beauty Lifestyle Het palette bevat 4 shimmery kleurtjes: Wit, een koperkleur, lichtbruin en een donkerdere kleur bruin.

Action MAX Baked Eyeshadow - Nude - Beauty Lifestyle Over de pigmentatie ben ik zeer te spreken! De witte kleur is zeer geschikt al highlighter en de andere kleuren hebben ook redelijk goed pigment.

Action MAX Baked Eyeshadow - Nude - Beauty Lifestyle

Action MAX Baked Eyeshadow - Nude - Beauty Lifestyle

Jup, ik ben zeer te spreken over dit palette van de Action. Het palette kost €1,29 en je krijgt voor die prijs 4 mooie en gepigmenteerde kleurtjes. Deze palettes zijn er ook in andere kleuren. De groene heb ik al getest, maar ik heb spontaan zin gekregen om ook de andere kleurtjes uit te testen.

Over de auteur

Eindbaas

Gerelateerde berichten

31 reacties

 1. Lisanne

  Aaa, ik heb deze ook maar vergeet ‘m altijd! Nu ik ‘m bij jou zie wordt ik er weer aan herinnert. Deze moet vaker gebruikt worden!

  Leuke blog heb je, je hebt er een BL volger bij hoor!

  Beantwoorden
 2. Ceetje

  Wat een prachtige kleuren. Ik vind het zelf ook jammer dat alle make up door elkaar ligt. Je moet altijd goed zoeken naar een onbeschadigde verpakking, want je wil m natuurlijk wel graag mooi op de foto. Maar voor die prijs is het wel begrijpelijk 😉

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.