Action MAX Nail Polish: Summer Nude - Review & Swatches

Ik ben eigenlijk altijd opzoek naar producten met een geweldige prijs/kwaliteit verhouding. Een high-end product is kwalitatief erg leuk, maar helaas verschrikkelijk duur. Budgetproducten zijn leuk voor de portemonnee, maar helaas vaak kwalitatief iets minder goed. Maar niet allemaal! Zo heb ik bij de Action al een aantal keer wat budgetproducten gespot waarvan de kwaliteit mij deed verbazen. Ik blijf daarom regelmatig de Action bezoeken in de hoop dat ik budgetproducten tegenkom die mij doen verbazen. Dit keer vond ik weer eens een nagellakje, van MAX Nail Polish in de kleur Summer Nude. Ook benieuwd of dit lakje goed van kwaliteit is?

Action MAX Nail Polish: Summer Nude - Beauty Lifestyle Zoals we gewend zijn van de Action: Een verpakking om de nagellak heen. En zoals we nog meer gewend zijn van de Action: Krasjes en stofjes op de verpakking. Ik hoop stiekem dat Action ooit hun producten netjes gaan neerzetten.. maar ik ben bang dat dit nooit zal gebeuren.

Action MAX Nail Polish: Summer Nude - Beauty Lifestyle

Action MAX Nail Polish: Summer Nude - Beauty Lifestyle Het flesje bevat 7ml nagellak en heeft een donkere nude tint. Als je goed kijkt, zie je wat shimmers in de nagellak zitten. Aan de ene kant heel leuk, want ik hou van alles wat glittert en shimmert, maar aan de andere kant best jammer. Het perfecte nude lakje moet een creamy finish hebben en geen shimmers bevatten. Maar ach, het maakt dit lakje speciaal, dus het maakt niet uit.

Action MAX Nail Polish: Summer Nude - Beauty Lifestyle Het lakje dekt in twee laagjes. Dat is prima, want de meeste nagellakjes dekken in twee laagjes. De lak is gelukkig niet dik, dus hij lakt wel erg fijn. Het is een mooie nude tint, maar hij had van mij ietsje lichter gemogen. Maar dat is meer een kwestie van smaak.

Ik weet het niet meer 100% zeker, maar volgens mij kostte dit lakje 50 eurocent. Dat is geen geld. Zeker niet voor 7ml lak die in twee laagjes dekt. Ik ben fan!

Over de auteur

Eindbaas

Gerelateerde berichten

24 reacties

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.