Adidas Superstar Silver

Eindelijk – ik heb ze: Adidas Superstar schoenen. Alhoewel ik over het algemeen liever Vans draag, was ik al een tijdje in het geheim verliefd op de Adidas Superstar collectie. Die liefde kwam vooral door Denise, die vorig jaar haar eerste paar Adidas Superstar sneakers kocht.

Adidas Superstar - Fashion Lifestyle En nu heb ik ze zelf ook! Tijdens mijn zoektocht naar de perfecte Superstars, kwam ik erachter hoe gróót deze collectie eigenlijk was. En bijna elke variant is ook nog eens echt prachtig, dus kiezen was nog best moeilijk. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de witte variant met zilveren strepen. Zilver is toch wel een beetje mijn kleur (silver.. Silvy.. snap je?), dus ja. Ik vind ze echt prachtig en ik kan niet wachten tot ik deze schoenen lekker veel kan gaan dragen! Iets wat ik nu nog niet zo goed durf, want met het regenachtige weer zijn de schoenen nogal moeilijk wit te houden.

Adidas Superstar - Fashion Lifestyle

Super blij ben ik met deze sneakers en het is een mooie toevoeging aan mijn schoenenverzameling. Ze zitten trouwens als gegoten en ze lopen heerlijk – overigens heel erg belangrijk bij schoenen ;) Deze prachtige schoentjes komen van Sooco.nl, een webshop met een geweldig uitgebreid assortiment aan schoenen.

Deze Adidas Superstars heb ik ter review mogen ontvangen van Sooco.nl.

Over de auteur

Eindbaas

Gerelateerde berichten

7 reacties

  1. Mariëlle

    Wat een mooitjes! Prachtig. Hoop dat je er veel plezier van zult hebben. Ik zou ze voorlopig mooi even binnen laten staan met dit gure weer en ze van de zomer lekker showen! Mooie foto’s ook bij je artikel.

    Liefs,
    Mariëlle

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.