Inhoud Beautybox December 2012 (new girl editie)

Ook deze is een beetje te laat, maar beter laat dan nooit. De Beautybox van december 2012. Ook dit is de laatste Beautybox die ik zal mogen ontvangen, want net zoals de Glossybox, heb ik de Beautybox opgezegd.

Deze maand zitten er alleen maar fullsize producten in de Beautybox! Whohoo, daar worden we blij van. Laten we de producten maar eens gaan bekijken.

De foto’s zijn trouwens iets anders dan anders, want ik heb na een hele lange tijd eindelijk mijn fotostudiootje weer uit de kast gehaald. Moet nog een klein beetje uitvogelen hoe het zit met het licht, maar ik vind het resultaat nu ook al wel okay! :)

Beautybox December 2012 - Beauty Lifestyle

Beautybox December 2012 - Beauty Lifestyle Lookx – Lipstick
Deze longlasting Lipstick van Lookx bevat vochtvasthoudende ingrediënten en verzorgende vitaminen en is dus goed voor je lippen. De lipstick heeft een mooie roze kleur en over de verpakking valt ook weinig te klagen. Behalve dat hij op mijn foto een beetje stoffig is, oeps! ;) Deze lipstick is €15,65 waard.

Beautybox December 2012 - Beauty Lifestyle

Beautybox December 2012 - Beauty Lifestyle Orly – Nagellak
Ook zat er dit keer een nagellakje van Orly bij. Yaay, mijn eerste Orly nagellakje, en het is nog een glitternagellak ook! Ookal zijn de feestdagen inmiddels voorbij, glitters op je nagels kan, wat mij betreft, gewoon iedere dag. Dit lakje kost normaal €5,95.

Beautybox December 2012 - Beauty Lifestyle

Beautybox December 2012 - Beauty Lifestyle Nablus – Soap
Toen ik de Beautybox openmaakte, kwam er een mega mintgeur-walm uit. Het bleek van dit zeepje te komen. Vreselijk. Begrijp me niet verkeerd, ik vind mint heel lekker, maar voor een zeepje heb ik liever een lekkere zoete geur. Als je mij mint geeft, geef me dan maar een kauwgompje. Maargoed, misschien kan ik iemand anders ermee blij maken. Of in de wc leggen voor een extra frisse geur. Wat ik trouwens nog opmerkelijk vond, was de datum in de verpakking. Dit is de verpakkingsdatum, neem ik aan? Dit zeepje van Nablus kost €5,20.

Beautybox December 2012 - Beauty Lifestyle

Beautybox December 2012 - Beauty Lifestyle Makeup studio – Eye Definer
Deze eyeliner van Make-up Studio is waterproof, smudgeproof en stayproof. Hij heeft een mooie turquoise en glanzende kleur en hiermee laat je je ogen echt spreken. Deze eye definer kost €13,90.

Beautybox December 2012 - Beauty Lifestyle Beautybox December 2012 - Beauty Lifestyle Toni&Guy – Glamour Serum Drops
Deze serum drops voorkomt pluizig en weerbarstig haar. Het is heel goed geschikt voor erg droog haar; dit product laat je haar weer glanzen. Dit product kost €12,99.

Zoals altijd gaan we weer uitrekenen hoeveel de box waard is. Bij elkaar opgeteld kom ik dit keer op €53,79 uit. En weer hebben we er maar €14,95 voor betaalt, inclusief verzenden.
De Beautybox is echt een budgettopper!

Dit is dus (voorlopig?) de allerlaatste Beautybox die ik zal reviewen. Misschien dat ik er later weer een abonnement op neem, maar op dit moment moet ik écht even goed sparen. ;)

Over de auteur

Eindbaas

Gerelateerde berichten

17 reacties

 1. Mayara Esther

  Er zitten wel leuke producten bij! Ik had een tijdje terug een abbo bij Glossy Box maar ik vond de inhoud te weinig voor € 12,50 (toen nog), er zatten niet echt producten bij die ik ook gebruikte en op een gegeven moment werd er zelfs producten gestuurd die niet voor mijn huidtype was terwijl ik bij mijn profiel had aangegeven dat ik een gevoelig huid had.

  Beantwoorden
 2. Ayla

  fijne producten lijkt mij! in België is er alleen de Deautybox, jammer genoeg. ik heb er 1 gehad en die vond ik wel fijn, alleen zit er in elke box wel een product voor je haar (op 3 maand tijd 2 haarolie’s) en dat vind ik een beetje teveel van het goede. mooie foto’s maak je trouwens!
  liefs

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.