Catrice 200 From Dusk to Dawn Nail polish swatch

From Dusk to Dawn is een kleurtje van het budgetmerk Catrice wat al héél lang tussen mijn nagellak stash ligt, maar die ik eigenlijk nooit pak. Waarom ik dat niet doe? Géén idee. Door zijn ietwat donkere kleur valt hij denk ik niet zo op in mijn stash.
Catrice - From Dusk to Dawn - Beauty Lifestyle

Catrice - From Dusk to Dawn - Beauty Lifestyle From Dusk to Dawn is een donkerpaarse kleur met lichtpaarse reflecterende shimmers erin. Deze lichtpaarse deeltjes zie je echt alleen als je ze in het licht houdt. Dit kan je ook een beetje op de foto’s zien: Alleen waar het licht op valt, zie je lichtpaarse glanzende deeltjes.

Catrice - From Dusk to Dawn - Beauty Lifestyle

Catrice - From Dusk to Dawn - Beauty Lifestyle De nagellak lakt erg fijn en hij dekt helemaal in twee laagjes. Ik had het net over de reflecterende deeltjes, en op deze swatch foto’s kan je het verschil goed zien. Op de eerste foto valt er veel licht op mijn nagels, waardoor je de shimmers goed ziet en de nagellak lichter lijkt. Wanneer er minder licht op de lak valt, zoals bij de tweede foto, lijkt de nagellak meteen een stukje donkerder.

Ik vind het een heel bijzonder kleurtje en ik denk dat ik hem vanaf nu wel vaker uit mijn stash zal pakken.

Over de auteur

Eindbaas

Gerelateerde berichten

23 reacties

  1. AreyouShir?

    Deze kleur heb ik ook, ik vind hem in het daglicht ook erg mooi idd. Om ‘m wat specialer te maken droeg ik ‘m (moet weer even nepnagels zetten….) met een glittery coat.

    Beantwoorden
  2. Alette

    Leuk is dat he? Als je opeens weer iets ontdekt in je stash. Ziet er uit als een mooi kleurtje 🙂 Maar volgens mij niet meer in het Catrice assortiment, of vergis ik me?

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.