Rood haar inspiratie

Dinspiratie? Wat is dat nou weer? Dinspiratie is een nieuw terugkomend onderwerp op PinkGraphics. Soms, op een dinsdag zal er een inspiratie artikel online komen, iedere keer met een ander onderwerp. Dinsdag, inspiratiedag: Dinspiratie!

We starten deze dinspiratie-reeks met rode haarstijlen! Waarom? Ik zit zelf al een tijdje te bedenken wat ik met mijn haar wil doen, want ik ben een beetje toe aan verandering. Een optie is om mijn hele haar rood te verven, maar ik ben er nog niet helemaal over uit. Ik vind rood haar heel erg gaaf bij andere mensen, maar zou het mij wel staan? En aangezien er zoveel roodtinten zijn: Welke kleur rood moet ik dan in hemelsnaam nemen? Dinspiratie: Rood haar - Lifestyle Donkerrood vind ik heel erg mooi. Het oogt ietsjes natuurlijker dan een felrode kleur, maar het blijft natuurlijk wel een redelijk onnatuurlijke kleur. Dit heeft wel iets.

Dinspiratie: Rood haar - Lifestyle Nog een voorbeeld van donkerrood haar. Wauwie!

Dinspiratie: Rood haar - Lifestyle Dit is ook wel speciaal, kastanje kleurig haar met felrode plukken erdoorheen!

Dinspiratie: Rood haar - Lifestyle Of een rode dip-dye, natuurlijk.

Dinspiratie: Rood haar - Lifestyle

Dinspiratie: Rood haar - Lifestyle

Dinspiratie: Rood haar - Lifestyle

Dinspiratie: Rood haar - Lifestyle Lekker felrood vind ik ook echt heel gaaf, het knalt echt, en niet op een verkeerde manier. Hoewel deze kleur rood erg onnatuurlijk is, wordt hij van alle kleuren (blauw, roze, paars..) wel het meeste geaccepteerd.

Dinspiratie: Rood haar - Lifestyle Een kleine uitzondering: Een lichte kopertint! Ik weet niet of ik dit bij mijzelf heel mooi zou vinden, maar op deze foto vind ik het prachtig.

Dinspiratie: Rood haar - Lifestyle Ook heel mooi!
 

Dinspiratie: Rood haar - Lifestyle Weer eentje die iets natuurlijker is.

Dinspiratie: Rood haar - Lifestyle Fel, feller, felst! Nee, misschien ietsjes donkerder en toch iets minder fel?

Dinspiratie: Rood haar - Lifestyle Maar ik denk dat ik het gewoon zo doe, de natuurlijkste manier. (Hehehe ;-))

Oké, ik ben er zelf nog steeds niet over uit wat ik nou precies wil, maar ik hoop in ieder geval dat jullie genoten hebben van de afbeeldingen met deze mooie haarkleur.

Wat vinden jullie van rood haar?

Over de auteur

Eindbaas

Gerelateerde berichten

20 reacties

 1. Amy

  Verleidelijk dit, haha! Ik vind donkerrood haar echt prachtig, al helemaal als het tegen het zwarte af is. Als ik ooit terug naar zwart ga, ga ik eerst eens voor donkerrood! 😛

  Beantwoorden
 2. Daniëlle

  Dinspiratie, leuk idee!
  Ik heb zelf heel lang felrood haar gehad. Echt brandweerwagen-rood, zeg maar. Het was altijd erg leuk, alleen jammer dat het vrij snel vervaagt en je natuurlijk weer uitgroei krijgt. 😉

  Beantwoorden
 3. modegek

  vroeger had ik een rode gloed in mijn haar gedaan maar nu heb ik weer mijn eigen bruine haar. Fel rood vind ik wel mooi maar bij mij staat het helaas niet 😕

  Beantwoorden
 4. Daniëlle

  Ik houd van rood, en gelukkig heeft mijn haar van nature een rode gloed, helaas alleen te zien bij mijn super lelijke eigen haar kleur.

  Als je besluit om je haar rood te verven, ga dan alsjeblieft naar de kapper en bepaal samen met hun welke kleur je staat… sometimes things go wrong.

  Beantwoorden
 5. Joanydvv

  Ik heb mijn haar in het verleden wel eens framboos rood geverfd, maar dat was niet bepaald een goede look voor me 🙂 Wel mooi deze plaatjes.

  Beantwoorden
 6. sanne molenaar

  De Lichte kopertint is precies de kleur die ik heb 😀
  Ik vind die eerste foto’s met het donkerrode haar ook wel heel mooi!!

  Beantwoorden
 7. Lisa

  Ik vind rood haar super mooi! Ik denk dat ik het ooit eens ga kleuren in kleur van het rode haar van het meisje, de tweede laatste foto!

  Beantwoorden
 8. danique

  knalrood vind ik helemaal geweldig !
  alleen mams vind dat ik dan maar naar de kapper moet gaan als ik dat wil en dat is jammer genoeg echt súper duur + dat ik blond haar heb van mijzelf en dan valt de uitgroei natuurlijk ook erg op en moet je ook nog eens elke keer bijwerken,echt jammer maar ik blijf het zó mooi vinden !

  Beantwoorden
 9. joëlle

  Ik vind persoonlijk fel rood hartstikke gaaf! Een keer wat anders dan de rest… Zelf op dit moment heb ik directions la fiche gebruikt coral red, valt ook heel erg mooi! Ten minste als je die kleur gewoon op bruin haar kleurt. Als je dat doet met blond haar valt die kleur wat minder.. Haha 😀

  Beantwoorden
 10. romy

  Ha ik zit zelf ook heel erg te twijfelen of ik me haar zou verfen :p ik ga het in oktober rood maken en als het niet staat was ik het er uit xd

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.