Stempelsetje van Essence: Nail Art Stampy Set (review & tutorial)

Dit stempelsetje voor je nagels heb ik al een paar keer zien liggen in de schappen van Essence. Nooit nam ik het mee, omdat ik toch ervan uit ging dat het niet even goed werkte als de soortgelijke producten van Konad. Na wat reviews te hebben gelezen van anderen, was ik er nog steeds niet aan uit. De ene persoon was razendenthousiast over dit stempelsetje en de andere vond het maar prut. Omdat de reviews zo uiteen liepen, besloot ik hem toch maar zelf te kopen om hem zelf te kunnen testen. Hij koste immers maar €3,00. Essence Nail Art Stampy Set: Stempelsetje - Beauty Lifestyle Essence Nail Art Stampy Set: Stempelsetje - Beauty Lifestyle Essence Nail Art Stampy Set: Stempelsetje - Beauty Lifestyle In het setje zit een imageplate met verschillende vormpjes, een schrapertje en een stempel. Nou, laat het testen maar beginnen!Essence Nail Art Stampy Set: Stempelsetje - Beauty Lifestyle Ik begin met roze gelakte nagels.Essence Nail Art Stampy Set: Stempelsetje - Beauty Lifestyle En dit is wat je nodig hebt. Het complete Essence Nail Art Stampy setje, een nagellak die een andere kleur heeft dan de nagellak die nu op je nagels zit en een papiertje om eronder te leggen. Anders komt er nagellak op je tafel. Ik ben trouwens iets belangrijks vergeten op de foto te zetten: Nagellak remover en een extra doekje! Je moet na iedere keer namelijk de imageplate schoonmaken.Essence Nail Art Stampy Set: Stempelsetje - Beauty Lifestyle We pakken de imageplate en doen er een beetje nagellak op. Zorg ervoor dat het plaatje helemaal bedekt is met nagellak. Je kan iets minder nagellak pakken dan op deze foto. Ik was een beetje te enthousiast, haha.Essence Nail Art Stampy Set: Stempelsetje - Beauty Lifestyle Essence Nail Art Stampy Set: Stempelsetje - Beauty Lifestyle Pak het schrapertje en schraap de overtollige nagellak van de imageplate af.Essence Nail Art Stampy Set: Stempelsetje - Beauty Lifestyle Vervolgens pak je je stempel en druk je deze stempel op de imageplate. Als het goed is, zit de nagellak nu op de stempel. Ik heb weer zo’n handige kleur uitgekozen natuurlijk, waardoor je het bijna niet ziet. De stempel druk je vervolgens op je nagels. Deze stappen herhaal je bij iedere nagel. Tussendoor moet je wel steeds de imageplate schoonmaken met nagellakremover.Essence Nail Art Stampy Set: Stempelsetje - Beauty Lifestyle Tadaa! Sorry voor de ietwat wazige foto.

Zoals je kunt zien, is een van de hartjes op mijn pink niet helemaal gelukt helaas. Waarschijnlijk zou ik er meer mee moeten oefenen totdat het helemaal perfect gaat. Ik moet wel eerlijk toegeven dat het eraf schrapen van de overtollige nagellak op de imageplate niet altijd even goed ging. Ik denk dat het aan het schrapertje ligt, want soms ging niet alle nagellak mee. Dat is het enige minpunt wat ik kan bedenken, voor deze prijs. Is niet heel slecht toch, voor een stempelsetje van €3,00?

Over de auteur

Eindbaas

Gerelateerde berichten

14 reacties

 1. Josephine

  Stempelsetjes zijn zo leuk! Ik vergeet ze de hele tijd, maar als ik het weer een keer probeer, blijf ik ernaar kijken haha. De hartjes zijn hartstikke cute!

  Beantwoorden
 2. Roos

  Ik heb zoiets nog nooit eerder gezien maar wat is dit leuk zeg!! Het is dan wel niet perfect maar voor dit geld wel erg leuk voor erbij!

  Beantwoorden
 3. Mirjam - Jewelyz

  Leuk gedaan! Je hoort inderdaad veel verschillende verhalen van Essence stampset, zelf gebruik ik hem van Konad en die is perfect! Wel duurder in aanschaf, maar de stempels pakken goed en als je het veel gebruikt is dat prettig.

  P.S. Op mijn weblog heb ik Essence lakjes die ik verkoop, misschien wat voor jou? Neem gerust een kijkje 🙂

  Beantwoorden
 4. BeautyFrique

  Goed gelukt zeg!
  Ik heb het een tijdje geleden gekocht, één keer geoefend en was het toen al zat. Wat een gedoe en geknoei. Het lukte bij mij lang niet zo goed als bij jou! Ik ga het toch weer eens proberen 🙂

  Beantwoorden
 5. Ellen

  Ik heb er al vaker over gehoord en ik wil deze set heel graag hebben. Maar helaas verkopen ze hem niet in het filiaal bij mij in de buurt! 🙁
  Maar ik ga er zeker naar uitkijken als ik eens in een andere stad ga shoppen! 🙂

  Beantwoorden
 6. lotte

  Hoi,
  ik heb deze set gister gekregen voor kerst en ben hem aan het proberen maar ik heb een probleempje:
  als ik de nagellak eraf schraap dan gaat het ook uit de hartjes of een ander vormpje! Ik heb het nu heel vaak geprobeert maar het blijft steeds hetzelfde dat de nagellak er weer uit gaat!
  Weet iemand een oplossing?

  Gr.

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.