Essence Sparkle Sand Effect: 165 Here's My Number Review & Swatch

Hierbij de laatste review in de Essence Sparkle Sand Effect-reeks. De afgelopen twee weken heb ik de rode en nude kleur al gereviewed en nu is het de beurt aan de zwarte kleur: 165 Here’s My Number.

Over de rode kleur was ik dolenthousiast, terwijl ik over de nude kleur niet heel erg veel goeds had te zeggen. Dat maakt het natuurlijk wel een beetje spannend. Hoe zal deze zwarte kleur uitpakken?Essence Sparkle Sand Effect: 165 Here's My Number - Beauty Lifestyle 165 Here’s My Number is het zwarte zand effect lakje van Essence. Het is geen diepzwarte kleur, maar eerder een donkergrijze kleur.

Essence Sparkle Sand Effect: 165 Here's My Number - Beauty Lifestyle Ook bevat dit lakje wat glitters, net zoals de andere zand-effect lakjes van Essence. Op deze close up zie ik vooral zilverkleurige, blauwe en groenige glittertjes.

Essence Sparkle Sand Effect: 165 Here's My Number - Beauty Lifestyle Één laagje. Zoals je ziet dekt deze lak ook niet in één keer. Maakt niet uit, zolang hij in twee laagjes dekt, dan ben ik tevreden. Op deze foto zie je trouwens heel erg goed dat er niet heel veel glitters in zitten. Althans, niet veel grove glitters. Er zitten wel heel erg veel micro glittertjes (shimmer) in.

Essence Sparkle Sand Effect: 165 Here's My Number - Beauty Lifestyle En ja hoor, na twee laagjes een perfecte dekking! Wat ik vooral mooi vind aan deze lak is er héle subtiele gekleurde glittertjes in zitten. En ook vind ik het zand-effect natuurlijk heel mooi, wat erg goed tot zijn recht komt. De oppervlakte is ruw, zanderig. Precies de bedoeling.

Essence Sparkle Sand Effect: 165 Here's My Number - Beauty Lifestyle De glittertjes en shimmertjes in combinatie met het zand-effect zorgen voor hele mooie sparkling nageltjes.

Essence Sparkle Sand Effect: 165 Here's My Number - Beauty Lifestyle Jup, weer een topper wat betreft budget zand-effect nagelakjes! Dit lakje is te koop bij de Kruidvat en Trekpleister voor de prijs van een normaal Essence lakje: €1,69.

Over de auteur

Eindbaas

Gerelateerde berichten

32 reacties

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.