KIKO Denim Nail Lacquer - 460 Ink Pink

Al eerder schreef ik over de denim nagellak van de Primark, maar ook KIKO heeft denim lakjes in haar collectie zitten. Zou dit lakje net zo goed zijn? Beter? Mooier? Je leest het in dit artikel!

KIKO Denim Nail Lacquer - Beauty Lifestyle Denim is spijkerstof (denk aan jeans), vaak gezien in de kleur blauw. Maar natuurlijk hoeft dat niet blauw te zijn, spijkerstof kan je in veel kleuren krijgen. En zo ook de denim lakjes van Kiko. Dit denim lakje, 460 Ink Pink, is roze en neigt een beetje naar rood/oranje. Erg mooi kleurtje als ik ‘m zo zie in het flesje!

KIKO Denim Nail Lacquer - Beauty Lifestyle

KIKO Denim Nail Lacquer - Beauty Lifestyle

KIKO Denim Nail Lacquer - Beauty Lifestyle Wauw. Ik had al het idee dat hij mat op zou drogen, aangezien dat bij een ander Denim lakje van een ander merk ook zo was. Maar dat het resultaat zo mooi zou zijn, had ik niet verwacht. Vaak als je creamy lakjes mat opdrogen, lijkt het net alsof je je nagels hebt ingekleurd met verf, zo mat zijn die dan. Maar deze heeft nog een héle mooie natuurlijke matte glans. En die kleur – wauw. Ik ben enthousiast!

Vergelijken met de denim nagellak van de Primark kan ik hem eigenlijk niet, want de twee lakjes verschillen heel erg met elkaar. Zo probeert het lakje van de Primark echt het blauwe spijkerstof effect te bereiken, terwijl dit lakje enkel het matte effect van de spijkerstof bereikt.

De lak lakt overigens fijn, na twee dunne laagjes dekt hij al optimaal. Blijft ook heel goed zitten, ook zeker een pluspunt. Het lakje kost €5,90. Iets duurder dan andere KIKO nagellakjes, maar wel een stuk specialer. Je kunt ‘m bestellen op webshop van KIKO.

Het product in deze blogpost heb ik gekregen van een bedrijf of merk.

Over de auteur

Eindbaas

Gerelateerde berichten

19 reacties

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.