KIKO Eye Base Primer review

Als je vaak oogschaduw draagt, ben je vast bekend met oogschaduwbasis. Oogschaduwbasis zorgt ervoor dat je oogschaduw intenser is en dat je oogschaduw langer goed blijft zitten en niet gaat vervagen. KIKO heeft ook een oogschaduwbasis in het assortiment, de Eye Base Primer, en ik heb ‘m getest!

KIKO Eye Base Primer - Beauty Lifestyle De oogschaduwbasis zit in een tube. Vind ik zelf fijner dan dat het in een verpakking zit met zo’n applicator, want een tube vind ik iets hygiënischer.

KIKO Eye Base Primer - Beauty Lifestyle Ik heb een klein beetje van de oogschaduwbasis op mijn hand gedaan en vervolgens in een rechte lijn uitgesmeerd. Nu de test: Ik heb een beetje oogschaduw zonder oogschaduwbasis aangebracht op mijn hand en daaronder oogschaduw op de oogschaduwbasis. Je kunt op de linker afbeelding al goed zien dat de oogschaduw waar de basis onder zit, veel intenser is! Hierna heb ik met mijn andere hand heel hard over de oogschaduws gewreven, met als resultaat dat de oogschaduw zonder basis bijna weg is en de oogschaduw mét oogschaduwbasis er nog heel goed op zit. Natuurlijk is hij een beetje vervaagd, maar op je oogleden ga je natuurlijk niet heel hard wrijven als het erop zit.

Een goede oogschaduwbasis dus! Smeert makkelijk uit en doet wat een oogschaduwbasis moet doen: Hij zorgt ervoor dat m’n oogschaduw intenser is én beter blijft zitten dan wanneer ik geen oogschaduwbasis gebruik.

Deze oogschaduwbasis kost €6,90. Vind ik een prima prijs, want hij doet z’n werk goed je doet er echt óntzettend lang mee.

Het product in dit artikel heb ik gekregen van een bedrijf of merk.

Over de auteur

Eindbaas

Gerelateerde berichten

11 reacties

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.